- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf bu yüzden bende evlenmekten korkuyorumeeee boşa dememişler bekarlık sultanlıktır![]()
Ben bosandım cok kolaydı vallahiDur bi bekarsın daha kolay boşama o kadarda. Biz kadınlarda az değiliz çünkü :)
Alı alırlar niye mor değil deriz biliyorsun![]()
EVETAh diyorum şimdiki aklım olsa evlenmezdim .. ama iş içten geçti işte..
Yabancıların hepsi iyi değil ki..yani çok fazla genelleme yapmışsınız..nasıl ki türklerin hepsi aynı degil se yabancı milletten erkeklerinde binbir çeşidi mevcutsimdi hemen aza tama eden kadınlar gelir kocası sevmez saymaz ilgilenmez ne özel gün ne tatil ama cocuklarım var cok mutluym bırak bu işleri yaa valla milyar kere türkle evlendigime pismanım bi kere 2 ci olursa yabancı alcam :)) yurt dısına giderken vizeyle ugrasmaktan bıktım :))))))))
Konuyla pek ilgisi yok ama söylücm artık. Lara profılın demi sıkıntı var benim gözümdemi anlamadım. Yukarj dogru kaydırınca profılın küçük küçük kareler olusuyor gözümde. Neden böyle?Siz neden pişmansınız ? Anlatın isterseniz belki duzelebilecek bir durumdur yardımcı olmaya çalışalım
Ben pişman oldum ve boşandım çok şükür.Ah diyorum şimdiki aklım olsa evlenmezdim .. ama iş içten geçti işte..
Aa anlamadım valla ben özellikle öyle birşey yapmadım profilimeKonuyla pek ilgisi yok ama söylücm artık. Lara profılın demi sıkıntı var benim gözümdemi anlamadım. Yukarj dogru kaydırınca profılın küçük küçük kareler olusuyor gözümde. Neden böyle?