Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Bazen diyorum 2 3 yil sonra evlenseydik.. evlenmekten pismanlik demeyelim de hazirliksiz evlenmekten pismanim diyebilirim..

Değilim şükür. Ama daha erken evlenmek isterdim eşimle. Şartlar el verseydi ve erken evlenseydik, doya doya gezer tozardik bebek olmadan. Ama işte kısmet.

Bu sonuç evlendiğin kişi seçimine göre değişir kimisi keşke olmasaydı der kimisi şükürler olsun iyiki evlendim der

simdi hemen aza tama eden kadınlar gelir kocası sevmez saymaz ilgilenmez ne özel gün ne tatil ama cocuklarım var cok mutluym bırak bu işleri yaa valla milyar kere türkle evlendigime pismanım bi kere 2 ci olursa yabancı alcam :)) yurt dısına giderken vizeyle ugrasmaktan bıktım :))))))))

simdi hemen aza tama eden kadınlar gelir kocası sevmez saymaz ilgilenmez ne özel gün ne tatil ama cocuklarım var cok mutluym bırak bu işleri yaa valla milyar kere türkle evlendigime pismanım bi kere 2 ci olursa yabancı alcam :)) yurt dısına giderken vizeyle ugrasmaktan bıktım :))))))))
Yabancıların hepsi iyi değil ki..yani çok fazla genelleme yapmışsınız..nasıl ki türklerin hepsi aynı degil se yabancı milletten erkeklerinde binbir çeşidi mevcut
Tabi sırf vize için evlenmeyi düşünürseniz bilemem

Evlenilecek kişi için teyzem " Açılmamış karpuz yavrum" der..Evlenene kadar kesin bilemiyorsun nasıl olacak..Nasip bence..Ama sonrasına katlanip katlanmamak insanın elinde..

Özellikle ilk yılın evlilikte kritik bir süreç olduğunu düşünüyorum. Çünkü ne kadar tanırsan tanı aynı evde yaşamak ve anlaşmak bazen zor olabiliyor. Zaman ilerledikçe nelere ne şekilde tepki vereceğini, hangi paydada anlaşabileceğini net anlıyorsun ve evlilik daha sorunsuz hale geliyor, hatta keyifli olmaya başlıyor. Hiç öyle ilk zamanların cicim ayları olduğunu düşünmüyorum, eşimle çok severek evlenmemize rağmen ilk aylar sürekli bir inatlaşma ve tartışma halinde geçti. Ama şu an 2 yılı aşkın süredir evliyiz ve iyi ki evlenmişiz diyorum. Karşılıklı olarak sabırlı ve anlayışlı olmak gerekiyor.

Siz neden pişmansınız ? Anlatın isterseniz belki duzelebilecek bir durumdur yardımcı olmaya çalışalım
Konuyla pek ilgisi yok ama söylücm artık. Lara profılın demi sıkıntı var benim gözümdemi anlamadım. Yukarj dogru kaydırınca profılın küçük küçük kareler olusuyor gözümde. Neden böyle?

Konuyla pek ilgisi yok ama söylücm artık. Lara profılın demi sıkıntı var benim gözümdemi anlamadım. Yukarj dogru kaydırınca profılın küçük küçük kareler olusuyor gözümde. Neden böyle?
Aa anlamadım valla ben özellikle öyle birşey yapmadım profilime 🤷‍♀️

Back
X