- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
İlginç bitek senin profilini öyle görüyorum :) neyse kusura bakma bnm gözde sorun var heraldeAa anlamadım valla ben özellikle öyle birşey yapmadım profilime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç bitek senin profilini öyle görüyorum :) neyse kusura bakma bnm gözde sorun var heraldeAa anlamadım valla ben özellikle öyle birşey yapmadım profilime![]()
Estağfirullah ne kusuru bilemedim bende :)İlginç bitek senin profilini öyle görüyorum :) neyse kusura bakma bnm gözde sorun var heralde
Evli değilim o yüzden cevap yok.Ah diyorum şimdiki aklım olsa evlenmezdim .. ama iş içten geçti işte..
Biraz once telefonda 1 saat 19 dakika boyunca inatci ve dediğim dedik olmadığını kabul ettirmeye çalıştı.
Hayır pişman değilim.
Aslında mutluyum da.
Ama evlilik için verdigim emeği, harcadığım enerjiyi başka kaynaklara yonlendirseydim, bayaga bakan, milletvekili en olmadı belediye başkanı falan olurdum.
Zira kendini 10 milyonluk şehir idare ediyormuş gibi hissettigim zamanlar oluyor.
3 çocuk 10 milyona bedel zaten. Ben 2 tanede pertim
Biz ona 4 diyelim.
Bir de babaları var![]()
şaka bir yana belli olmaz canım herkes kısmetin de ne varsa onu yaşar bazılarıda gördüğün üzre iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diyor çünkü eşleri anlayışlı yardımcı romantik vs. gibi güzel insanlarada denk gelinebiliyor işte kime ne düşerse yaniSırf bu yüzden bende evlenmekten korkuyorum![]()
Oldum hayatımın en kötü kararıydı.boşandım zaten.-allah iyilerle karşılastırsın.Ah diyorum şimdiki aklım olsa evlenmezdim .. ama iş içten geçti işte..
Bu saydığınız özelliklere sahip tabiat ötesi bir varlıkla evlendik diyelimşaka bir yana belli olmaz canım herkes kısmetin de ne varsa onu yaşar bazılarıda gördüğün üzre iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diyor çünkü eşleri anlayışlı yardımcı romantik vs. gibi güzel insanlarada denk gelinebiliyor işte kime ne düşerse yani![]()
Ya aslında adam gibi adam kafa dengi iyi biri olursa belki güzeldir evlilik hiç bu duyguları yaşattırmadığı için eski eş bilemiyorum yani.hayırlsı allahtan.Oldum hayatımın en kötü kararıydı.boşandım zaten.-allah iyilerle karşılastırsın.
Homo neanderthalensis ile mi evlisinizBaşlığa cevaben;
Pişmanlık ne ki, elimden gelse zaman makinesi icat edip; ilk konuşmaya başladığım zamanlardaki kendimi tokatlayıp "kendine gel sen ankasın, yol ver." der ve geri dönerdim.
Anladım ki asssla evlilik kadını değilim.
Asssla kendi çocuğumu doğurup, bakabilecek içgüdüye sahip değilim. (çocukları severim o ayrı)
Assla 'doğru adam' diye bir oluşum yok.
Ve ennnn önemlisi, daha doğrusu hayatın kafama vura vura öğrettiği "aşk" denen hormon karmaşası sadece insanın benliğinin ilüzyonu.
En kısa zamanda boşanıp,
"akşam ne yemek yapsam?" demek yerine; işten gelir gelmez, sütyenimi dans ederek çıkardıktan sonra ayaküstü atıştıracağım.
Yurtdışına çıkıp, parsel parsel gezeceğim.
Yeni yemekler deneyip, yeni insanlar tanıyacağım ancak hiçbirini kalıcı olarak hayatıma almayacağım.
Anka kuşunun bir imgesini dövme yaptıracağım.
Ben bu prangadan Kurtulacağım.
yaşamadığım bir şey olduğu için yorum yapamıcamBu saydığınız özelliklere sahip tabiat ötesi bir varlıkla evlendik diyelimyine de insan özlüyor mu bekar olduğu zamanki rahatlığını çok merak ediyorum
![]()