Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Ah diyorum şimdiki aklım olsa evlenmezdim .. ama iş içten geçti işte..
Evli değilim o yüzden cevap yok.
Ben sizi merak ettim.
Tüm sayfaları gezdim neden pişmansınız?
Kaç kişi sormuş açıklamamışsınız.:KK64:

Derdinizi yazmazsanız bu anketin size pek yararı olmaz.

Evli değilim o yüzden cevap yok.
Ben sizi merak ettim.
Tüm sayfaları gezdim neden pişmansınız?
Kaç kişi sormuş açıklamamışsınız.:KK64:

Derdinizi yazmazsanız bu anketin size pek yararı olmaz.
[/QUOTE]
Ne ararasan var olumsuz yönde.. çıkış noktasıda yok .. bu şekilde devam edecek mecburi .. en azından şimdilik.

Biraz once telefonda 1 saat 19 dakika boyunca inatci ve dediğim dedik olmadığını kabul ettirmeye çalıştı.
Hayır pişman değilim.
Aslında mutluyum da.
Ama evlilik için verdigim emeği, harcadığım enerjiyi başka kaynaklara yonlendirseydim, bayaga bakan, milletvekili en olmadı belediye başkanı falan olurdum.
Zira kendini 10 milyonluk şehir idare ediyormuş gibi hissettigim zamanlar oluyor.

3 çocuk 10 milyona bedel zaten. Ben 2 tanede pertim

Çözüm aramayacaksanız pişman olmanın bir faydası yok 18 yıldır değişmemiş

Eşine bağlı, bekar arkadaşları burada korkutup soğutmayalım lütfen 🥴 sevdiğin, sevildiğin olunca kavga da etsen pişman olmuyorsun, belki görücü usullerinde öyle değildir bilemedim şimdi

Sırf bu yüzden bende evlenmekten korkuyorum :KK76:
şaka bir yana belli olmaz canım herkes kısmetin de ne varsa onu yaşar bazılarıda gördüğün üzre iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diyor çünkü eşleri anlayışlı yardımcı romantik vs. gibi güzel insanlarada denk gelinebiliyor işte kime ne düşerse yani:KK54:

şaka bir yana belli olmaz canım herkes kısmetin de ne varsa onu yaşar bazılarıda gördüğün üzre iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diyor çünkü eşleri anlayışlı yardımcı romantik vs. gibi güzel insanlarada denk gelinebiliyor işte kime ne düşerse yani:KK54:
Bu saydığınız özelliklere sahip tabiat ötesi bir varlıkla evlendik diyelim :halay: yine de insan özlüyor mu bekar olduğu zamanki rahatlığını çok merak ediyorum Hoppa

Ne kadar doğru bilmiyorum ama 30 yaş üstü bekarlara vergi gelecekmiş. 30 yaşa kadar bulmamız gerekiyor ya da boşverin paşa paşa vergi ödeyelim.

Oldum hayatımın en kötü kararıydı.boşandım zaten.-allah iyilerle karşılastırsın.
Ya aslında adam gibi adam kafa dengi iyi biri olursa belki güzeldir evlilik hiç bu duyguları yaşattırmadığı için eski eş bilemiyorum yani.hayırlsı allahtan.

Başlığa cevaben;
Pişmanlık ne ki, elimden gelse zaman makinesi icat edip; ilk konuşmaya başladığım zamanlardaki kendimi tokatlayıp "kendine gel sen ankasın, yol ver." der ve geri dönerdim.
Anladım ki asssla evlilik kadını değilim.
Asssla kendi çocuğumu doğurup, bakabilecek içgüdüye sahip değilim. (çocukları severim o ayrı)
Assla 'doğru adam' diye bir oluşum yok.
Ve ennnn önemlisi, daha doğrusu hayatın kafama vura vura öğrettiği "aşk" denen hormon karmaşası sadece insanın benliğinin ilüzyonu.

En kısa zamanda boşanıp,
"akşam ne yemek yapsam?" demek yerine; işten gelir gelmez, sütyenimi dans ederek çıkardıktan sonra ayaküstü atıştıracağım.
Yurtdışına çıkıp, parsel parsel gezeceğim.
Yeni yemekler deneyip, yeni insanlar tanıyacağım ancak hiçbirini kalıcı olarak hayatıma almayacağım.
Anka kuşunun bir imgesini dövme yaptıracağım.
Ben bu prangadan Kurtulacağım.

Başlığa cevaben;
Pişmanlık ne ki, elimden gelse zaman makinesi icat edip; ilk konuşmaya başladığım zamanlardaki kendimi tokatlayıp "kendine gel sen ankasın, yol ver." der ve geri dönerdim.
Anladım ki asssla evlilik kadını değilim.
Asssla kendi çocuğumu doğurup, bakabilecek içgüdüye sahip değilim. (çocukları severim o ayrı)
Assla 'doğru adam' diye bir oluşum yok.
Ve ennnn önemlisi, daha doğrusu hayatın kafama vura vura öğrettiği "aşk" denen hormon karmaşası sadece insanın benliğinin ilüzyonu.

En kısa zamanda boşanıp,
"akşam ne yemek yapsam?" demek yerine; işten gelir gelmez, sütyenimi dans ederek çıkardıktan sonra ayaküstü atıştıracağım.
Yurtdışına çıkıp, parsel parsel gezeceğim.
Yeni yemekler deneyip, yeni insanlar tanıyacağım ancak hiçbirini kalıcı olarak hayatıma almayacağım.
Anka kuşunun bir imgesini dövme yaptıracağım.
Ben bu prangadan Kurtulacağım.
Homo neanderthalensis ile mi evlisiniz:KK64:

Ne guzel herkesin evliligi peri masali gibi, kimse pisman degil 🙊
Evlendigimizin ertesi gunu Allahim ben naptim diye aglamistim 🤣 resmen ruh gibi gezmistim, hapi yuttum bittim ben demistim.. 🤣
Belli bi sebep yoktu halbuki, tamamen durtusel bi pismanlikti,23 yasindaydim zaten..
10 yili devirdik esimle birlikte,olmuyo mu lanet gitsin dedigim, oluyor tabi ozellikle tartistigimiz zamanlar ama bendeki sinir saman alevi misali, aslandan bozma komik bi kedi yavrusu isyankarligi da var 🙊
Bekarlik mi evlilik mi desem, ben oyumu evlilikten yana kullanirim, tuzuyla biberiyle aile olmak guzel.

Back
X