Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

bazen pişman oluyorum niye evlendim ki acaba diye..

çok şükür yuvalanip gidiyoruz

çok katıldım bu yoruma. Bekarken yalnız kendime ait evim hayatım vardı. Kafama göre istersem dışarıdan yerdim istersem onu yap bunu yap, istediğimde aileme giderdim. Şimdi eşim yemek seçtiği için yemekler ona göre, ee evde ortak yaşandığı için temizlikler hemen yapılmalı, tatiller ikiye bölündü biraz onun ailesinde biraz benim. Onun ailesi ne kadar iyi insanlar da olsa annenin babanın rahatlığı olmuyor. Bu konforları terketmek bazen evlenmeseydim ne zorum vardı dedirtiyor. Ama mesela bu düşünceye eşimle tartışınca kapılmıyorum. İnsan kendi öz kardeşiyle tartışıyor hayat bu. NE diyelim keşke kardeşim olasaydı mı? Ben de dediğiniz gibi %1 pişmansam %99 memnunum evliliğimden (Son zamanlarda yaşadığımız zorluklar aşılamaz şeyler olmadığı için dahil etmedim :)

Komsum esi eve geldiginde kapiyi acinca pasam omrum hosgeldin diye cigirir. Instagram da mutluluk pozlari. Her ortamda iyi ki evlenmisim bu adamla cok sukur cok mutluyum der ama her gece kavga gurultu aglama sesleri duyariz. Oyle her mutluyum diyene de inanmamali. Mutluluk evli yada bekar arada yasanilan kisa anlardan ibarettir.

boşandınız mı çünkü bende şuan öyle hissediyorum :)))

9 yillik evliyim, oncesi de uzun bir sure sevgililik.
Evlendigime pisman degilim, ama aile yapilarimiz izin verseydi eger evlenmek yerine cok daha oncesinden ayni evde yasamak ve ancak cocuk dusundugumuz zaman evlenmek isterdim.
Boyle genc yasta kayin aile mevzularina gerek yok bence

kesinlikle evlenmezdim. annemle babam başta karşı çıkmıştı ama ben sevdiğim için kabul ettiler. öngördükleri ne varsa doğru çıktı. buradan egeli kızlara sesleniyorum, iç anadolulu erkeklerle evlenmeyin kültürleri falan bambaşka. şimdiki aklım olsa ailemi dinler egeli biriyle evlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…