- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
İleri derecede sorunlu evliliklerde evet boşanmak bir çözüm. Ancak insanın işinden, yaşadığı şehirden, bazen kendinden bile sıkıldığı anlar gibi evlilikten de sıkıldığı, pişmanlık duyduğu zamanlar oluyor. Evlilik bir de çocuk varsa eğer, yalnızca kadın erkek ilişkisi olmuyor. Anne baba ilişkisi, ev arkadaşı ilişkisi, ailevi meseleler, ev isleri, alışverişi, gelecek planlaması ve birçok sorumluluğu içeren bir yapı. Kendi adıma eşimi sevsem bile çoğu zaman bu evliliğin sorumluluklarından yoruluyorum. Öyle geliyor ki evlilik çocuk olana kadar iyi ya da çocuklar büyüyene kadar kötü :)E doğru söylemiş.
Evlendiğinize pişmansanız boşanın.
Gerçekten güzel bir evliliğe sahip olsaydınız pişman olmazdınız ki :/
Tatlım, o en azından evrimin ucundan köşesinden tutmuş bir primat.Homo neanderthalensis ile mi evlisiniz
kurtulmak en güzeli çocuk varmı pekiTatlım, o en azından evrimin ucundan köşesinden tutmuş bir primat.
Ben annesinden doğmayı unutmuş, yetmemiş annesiyle siyam ikizi olarak yaşamak isteyen biriyle evlendim.
Yok çok şükür.kurtulmak en güzeli çocuk varmı peki
O senin kRallıgın kuzum ..CaMkeNarIOLsunLutFen siz nasıl bir kralsınız ya? Forumda ne zaman nickinizi, profilinizi görsem, aralıksız 5 dk sesli gülüyorum. Bu konuda da yorumlara çeşitli beğeniler bırakmanız beni şaşırtmadı. Nick seçiminiz için teşekkür ediyorum.
Peşpeşe doğan 2 çocuk annesiyim ve ikiside uyumayan yemeyen huysuz çocuklardı.. ben öleceğim ben dayanamıyorum diyip ağlıyordum hergün.. sağolsun tek yardımcim canim annemdi.. hiç geçmeyecek gibiydi ve 18 yaşında anne oldum5 yıla kadar pertim cikar benimEvlilik çocuk olana kadar güzel gibi. Dilerim siz hem gönlünüzce bir eş bulursunuz hem de uykuyu seven, kolay büyüyen bebekleriniz olur :) Size bir de tavsiye; önce sağlam dostluğu olan bir erkek tercih edin. Aşk heyecan zamanla azalsa ya da bitse bile dostluk her zaman lazım. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?