Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Aferim

Bana iyi gelen bir eşim var, hiç pişman olmadım. Olsam boşanırım ama, katlanacak, taviz verecek, sabırlı bir insan değilim. Mutlu değilsem, mutlu etmem. Ha, sürekli canım cicim, sevişgen hallerde değiliz. Ama birimizi anlama, sorunları büyütmeme, sevgimizi gösterme çabamız var. Böyle olması yetiyor.

Bekara karı boşamak kolay derler
Bu arada ben bosandım, baya da kolaydı.
Pısmansam mutsuzsam genclıgımı feda edemem tohumuna para vermedim sonucta.

Giydim pijamalarımı azonce, aldım kahvemi actım John wick'i huzur İcinde buraya bakıyorum arada da filme.

Yarında Allah nasip ederse oglende uyanacağım.
Guzel bisey yanı, tavsiye ederım.

Pişmanım. Şuan 31 yaşındayım.Keşke 30 uma kadar hiç tanışmasaydım hayatımı yaşayıp bekarlığın tadını çıkarsaydım. Ne meraklıymışım 17 imde sözlenmeye.işte hep tersini isteriz:)

Oh ne güzel:) bende zar zor uyuttuğum çocuktan sonra tüm yorgunluğumla yatağıma uzandım nette geziniyorum. Arada da eşimi dürtüyorum horlama sesi yükselince

Öğlene kadar uyumak mı, hiçç kıskanmadım canım ne alakası var

Neden bu alaycı tavır

Oh ne güzel:) bende zar zor uyuttuğum çocuktan sonra tüm yorgunluğumla yatağıma uzandım nette geziniyorum. Arada da eşimi dürtüyorum horlama sesi yükselince
Ya bakma, huzurluysan seninki de guzel.

Cocugun var kocan var huzurun var.

Benim durumum huzursuz mutsuz evliliklerine hunharca sahip cıkıp Bekara karı Bosanmak kolay diyenlereydi.
Mutlu olanlara degıl

Aynen işte zamn geriye çekilmiyor malasef .. şimdikiler daha şanslı.. bizim zamanimizda yoktu bukadar imkan

Son düzenleme:
Aynı şehirdeysek, sabah zile basıp kaçayım ben uyuyamıyorum kimse uyumasın lütfen, rica edeceğim.
Gecen gun ben yapmıyorum kimse yapmasın dedıgım bı konu geldi aklıma hahahaha
Beni de mutlaka bir uyandıran oluyor sayet uyanırsam yazarım seni uzmek ıstemem

Evlendigime de çocuk yaptığıma da pişman oluyorum tabi. 30 yaşında altında araba, cebinde para güzel de bir işin varken, bekarlığın özgürlüğün tadını dibine kadar çıkartırken neden sorumluluk altına girdin diye kızıyorum kendime. Aslında bunlar uykudan nefret eden, yaramaz, huysuz 1 çocuk ve 1 bebek annesinin dramı. Aralıksız 3, 4 saat uyuyabilmeyi özledim. Müzik dinlemeyi, boş zaman geçirmeyi, haftasonları geç kalkmayı, gecenin bir yarısı aklımıza esip de başka bir şehre sevgilimle gitmeyi özledim. Ama tüm bunlara ragmen mutlu muyum evlendigim için evet. Sadece çoooooooook yorgun ve uykusuzum

Siz simdı boyle yazınca ben sızı anliyorum. O bekarlıktakı rahatlığınızı. Suan ben yasıyorum o rahatlığınızı ama, ıcınız rahatlayacaksa soyle dıyım.
Ben sızın yerinizde olmak isterdim

Cunku gezmenın giymenin yemenin ıcmenın sonu yok. Bes yıl daha gezsenız bir katkısı olmayacaktı size ama bes yıl sonra, kocaman cocukların annesi olacaksınız ne guzel.
Tabi keske uykuyu sevseler, uyusanız sızde. Orası ayrı

5 yıla kadar pertim cikar benim Evlilik çocuk olana kadar güzel gibi. Dilerim siz hem gönlünüzce bir eş bulursunuz hem de uykuyu seven, kolay büyüyen bebekleriniz olur :) Size bir de tavsiye; önce sağlam dostluğu olan bir erkek tercih edin. Aşk heyecan zamanla azalsa ya da bitse bile dostluk her zaman lazım. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…