AferimOff ne alaka yaevli değilim bekarım ama mutsuz olduğum ilişkinin tek kalemde üzerini silerim. Çünkü ben merkezli biriyim, mutsuz olup mutsuzluğumun sebebiyle hayatımı devam ettirmem.
Çevrem boşanan insanlarla dolu, emin olun bekar olmak, mutsuz bir evliliği sürdürmekten çok daha iyidir.
İlk kez Bosanma duymus olmana baya uzuldum
Bu arada ben bosandım, baya da kolaydı.Bekara karı boşamak kolay derler
Oh ne güzel:) bende zar zor uyuttuğum çocuktan sonra tüm yorgunluğumla yatağıma uzandım nette geziniyorum. Arada da eşimi dürtüyorum horlama sesi yükselinceBu arada ben bosandım, baya da kolaydı.
Pısmansam mutsuzsam genclıgımı feda edemem tohumuna para vermedim sonucta.
Giydim pijamalarımı azonce, aldım kahvemi actım John wick'i huzur İcinde buraya bakıyorum arada da filme.
Yarında Allah nasip ederse oglende uyanacağım.
Guzel bisey yanı, tavsiye ederım.
Öğlene kadar uyumak mı, hiçç kıskanmadım canım ne alakası varBu arada ben bosandım, baya da kolaydı.
Giydim pijamalarımı azonce, aldım kahvemi actım John wick'i huzur İcinde buraya bakıyorum arada da filme.
Neden bu alaycı tavırBu arada ben bosandım, baya da kolaydı.
Ya bakma, huzurluysan seninki de guzel.Oh ne güzel:) bende zar zor uyuttuğum çocuktan sonra tüm yorgunluğumla yatağıma uzandım nette geziniyorum. Arada da eşimi dürtüyorum horlama sesi yükselince
Durumum komik mi ki alaycı olsun tavrım?Neden bu alaycı tavır
Aynen işte zamn geriye çekilmiyor malasef .. şimdikiler daha şanslı.. bizim zamanimizda yoktu bukadar imkanPişmanım. Şuan 31 yaşındayım.Keşke 30 uma kadar hiç tanışmasaydım hayatımı yaşayıp bekarlığın tadını çıkarsaydım. Ne meraklıymışım 17 imde sözlenmeye.işte hep tersini isteriz:)
Yani ınsallah, oyle dusunuyorum bırı uyandırmazsaÖğlene kadar uyumak mı, hiçç kıskanmadım canım ne alakası var
Biz 40..50 yaşındakilere göre şanslıyız. 20 ler de bize göre.Aynen işte zamn geriye çekilmiyor malasef .. şimdikiler daha şanslı.. bizim.zmanimizda yoktu bukadar imkan
Aynı şehirdeysek, sabah zile basıp kaçayımYani ınsallah, oyle dusunuyorum bırı uyandırmazsa☘
40 a merdiven dayadım bendeBiz 40..50 yaşındakilere göre şanslıyız. 20 ler de bize göre.
Gecen gun ben yapmıyorum kimse yapmasın dedıgım bı konu geldi aklıma hahahahaAynı şehirdeysek, sabah zile basıp kaçayımben uyuyamıyorum kimse uyumasın lütfen, rica edeceğim.
Şimdi oldu, bir miktar rahat uyuyabilirimGecen gun ben yapmıyorum kimse yapmasın dedıgım bı konu geldi aklıma hahahaha
Beni de mutlaka bir uyandıran oluyor sayet uyanırsam yazarım seni uzmek ıstemem♥♥
Siz simdı boyle yazınca ben sızı anliyorum. O bekarlıktakı rahatlığınızı. Suan ben yasıyorum o rahatlığınızı ama, ıcınız rahatlayacaksa soyle dıyım.Evlendigime de çocuk yaptığıma da pişman oluyorum tabi. 30 yaşında altında araba, cebinde para güzel de bir işin varken, bekarlığın özgürlüğün tadını dibine kadar çıkartırken neden sorumluluk altına girdin diye kızıyorum kendime. Aslında bunlar uykudan nefret eden, yaramaz, huysuz 1 çocuk ve 1 bebek annesinin dramı. Aralıksız 3, 4 saat uyuyabilmeyi özledim. Müzik dinlemeyi, boş zaman geçirmeyi, haftasonları geç kalkmayı, gecenin bir yarısı aklımıza esip de başka bir şehre sevgilimle gitmeyi özledim. Ama tüm bunlara ragmen mutlu muyum evlendigim için evet. Sadece çoooooooook yorgun ve uykusuzum
5 yıla kadar pertim cikar benimSiz simdı boyle yazınca ben sızı anliyorum. O bekarlıktakı rahatlığınızı. Suan ben yasıyorum o rahatlığınızı ama, ıcınız rahatlayacaksa soyle dıyım.
Ben sızın yerinizde olmak isterdim ♥
Cunku gezmenın giymenin yemenin ıcmenın sonu yok. Bes yıl daha gezsenız bir katkısı olmayacaktı size ama bes yıl sonra, kocaman cocukların annesi olacaksınız ne guzel.
Tabi keske uykuyu sevseler, uyusanız sızde. Orası ayrı♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?