evlendik ama...

Daha önce öpustun zevkli oldugunu biliyorsun ama simdi sirf korkularin yuzunden bildigin seyden bile zevk almiyorsun. Bide bilmedigin cinsel iliski hakkinda yasadigin korku sence sana zevk verir mi vermez. Denemeden bilemiceksin belki de gereksiz yere korkuyorsun ki gereksiz zaten. Korkunun üstüne git, kaçmak daha aci verir gözünde büyür. Aciyu düşünme sevdigin adamla evliysen onu düşün onunla bir bütün olmanin tadini cikar

Biraz gevseyip sakinlesebilmek icin sakinlestirici bir ilac ya da surup almayi deneyin bir seferlik.
Ve kendinize surekli telkinde bulunun, korkacak hicbir sey yok, sizde goreceksiniz.

Aynı ben,böyle kasa kasa kendimi vajinusmus yapmıştım sonunda. Sonra ilişkiye de girdik zevkte aldım hamile de kaldım. Kendini benim gibi kasma kendine zarar canim

canım eczanede pasiflora diye bitkisel bir şurup var bu gece de olmazsa onu dene gevşetiyor. çok hafif.
bende yaşadım buna benzer bir şey bunu içtim bana hafif geldi etki etmedi. ama o gece için faydasını görenleri tanıyorum..

Hazırlanıp yatağa yatıp șimdi olcak acicak falan diye düșünüyorsundur bence psikolojik. Bașka yerde rahat ortamda öyle ön hazırlık yapmadan içinden geldiğinde deneyin derim

bu işi yapan ne ilk nede son insansın,
gevşeyip aklındakileri bir iki saatte olsa düşünmemeyi dene,karşılıklı anlayışla bu işi çözersiniz eminim
en olmadı bu ülkede doktor var arkadaşım bir çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor ve kurtuluyor,
sende atlatırsın bunu gözünde bu kadar büyütürsen işin içinden hiç çıkamazsın..

tamamen olayı kafanızda tabulaştırmanızdan kaynaklı. yemek, içmek, boşaltım yapmak kadar doğal bir şey seks. korkuyla idam sehpasına gider gibi beklerken zevk alsanız şaşardım. öncelikle sonuç odaklı yaklaşmayın olaya. ilişki hemen olmak zorunda da değil. hazır olmadığınızdan kaynaklanıyor. acıdan korkuyorsanız hayatınızda onun bin katı ne acılar yaşamışsınızdır... yıllarca korumanız öğütlendiğinden suçluluk hissediyorsanız bunu zihninizden uzaklaştırın.

Heheheh
Yangın var yetişin gomşulaaaar
Şaka maka, maşallah

Ben evli bile değilim ama yine de korkuyorum nedenini bilmem inşallah hasta falan değilimdir.. Ama bence bu "acıyacak" korkusu insanlarda bir baskı yaratıyor. Arkadaşım evlendi, bir gün otururken muhabbet açıldı "zorlanmadım hiç boşuna korkmuştum" dediğini hatırlıyorum. Tabi erkeğe de çok iş düşüyor burada anlayışlı olması ve kadını hazırlaması lazım ilişkiye. Konu sahibi size nacizane tavsiyem, kendinizi sıkmayın. Sevdiğiniz insan o sonuçta. İlerde evlat sahibi olmak için de bu bir gereklilik. O yüzden cinsellik evlilik hayatında olacak olan bir unsurdur. Kendinizi sıkmadan, severek ve mutlu bir evliliğe imza attığınızı düşünerek eşinizden de destek alarak bunu aşabilirsiniz. Ama öpüşmek istemiyorum demeniz de "sevgi" azlığınızı hissettirdi bana. Çünkü bence bir tensel uyumunuz yok..

Arkadaslar denedik yine olmadi zaten cok islanamiyorum zevk alsamda. Bebek yagi aldk kaygan oldu ama yineede olmadi giremicekms gbi geliyo .girmyo iste dyp birakyrm

Yine denedik ama olmadi bu sefer zevk aliyodum.aama birlesme esnasnda butun zevk gidiyo orayaa bakyrm naasil gircek diye. Artik aciyi flanda gectim onu dusunyrm bi bakiyrm o oraya nasil gircek hic giremicek gbi geliyooo

Kapa gözünü sarıl salla gerisini, ordan bebek kafası çıkıyo sen hayırdır

kendinize zaman tanıyın ama bu zamanda denemekten vazgeçmeyin leydii18 . hep bir adım daha ilerisinde daha harika hisler yaşayacağınızı düşünün. olmuyor deyip bırakmayın, kendinizi eşinize bırakın o size ışık olsun bu konuda. sizi rahatlatmasına izin verin ve kesinlikle girmiyor girmeyecek diye beyninizde kurgulamayın düşünmeyin bile o kısmını. inanın çok da zor olmadığını göreceksiniz.

Yine denedik ama olmadi bu sefer zevk aliyodum.aama birlesme esnasnda butun zevk gidiyo orayaa bakyrm naasil gircek diye. Artik aciyi flanda gectim onu dusunyrm bi bakiyrm o oraya nasil gircek hic giremicek gbi geliyooo
bakma niye bakıyosun herksinli nasıl giriyossa seninkide öyle gircek işte.kapat gözlerini eşine bırak kndini

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

Bende 1 aylık evliyim bizde ilişkiye giremedik. Daha 6 gün olmuş çok acele etmetin. Önce kafanızdan korkuyu atmayı deneyin ve benim gibi ertelemeyin. Biz de hiç deneyemedik ben korkuyorum ağlıyorum. Ama buradaki bayanlar sayesinde korkum biraz da olsa azaldı. Regl olmak üzereyim bitsin cesaretimi toplayıp deneyeceğim sonuçta sevdiğimiz adamlarla evlendik ve cinsellikte evliliğin temeli maalesef. Milyonlarca kadın bunu yapıyor biz neden yapamayalım.Eğer beyninden bu korkuyu silemezsen olmaz ben gerçekten şu an bilinçaltımı temizlemek için uğraşıyorum. Eninde sonunda olacak çünkü doktora da gitsem egzersiz verecek ben yapamam egzersiz midem almıyor parmak egzersizini falan o yüzden kendi içimde halletmem lazım sen de yaparsın kendini üzme ve eşinin de biraz anlayışlı olması gerekiyor.

Arkadaslar denedik yine olmadi zaten cok islanamiyorum zevk alsamda. Bebek yagi aldk kaygan oldu ama yineede olmadi giremicekms gbi geliyo .girmyo iste dyp birakyrm
Kasma cnm kendini korkucak hic bisey yok bide isiklar acik mi tamamen kapat esine birak kendini islaklik icinde zeytinyagi dene daha kaygan oluyo dusunmek istemiyosan muzik acabilirsin kulakliklari takip kafan dagilir belki o an

Merhaba canim bende 1 yillik evliyim ve 1 ay.uzerine anca iliskiye girebildik.bende zamaninda burda arkadaslardan yardim aldim.simdi bak canim mesele korkma meselesi degil mesele pozisyon meselesi. Afedersin direk.duz girmiycek once duz sonra az kalkip asagi dogru gircek.aci felan hissetmiyceksin.simdi oyle duz girince sanki duvara carpiyomus gibi oluyo. Bi kac sefer yapinca aliscaksin zevk almaya basliycaksin.cinsellik ayip bisey degik bu bi.ihtiyac kasma kendini.bunu.herkes yapiyor anan babanda yapti bak sen oldun :))

Bir anlık kucucuk bır acı bu kadar korkma
Kendını cok kastıgın ıcın canın acır ancak.. rahatla bak sevdıgınle evlenmıssın akısına bırak.. yoksa bu sekılde sonu gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…