- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
Hehehehoffffben evleneyim biran önce olsun istiyorum siz korkup çekiniyorunuz.allahım nolur gör beni vallahi kocamdan kaçmıycam o da benden kaçmayacak şekilde fındık kırarız yemin ederim.
tadını çıkar evliliğin ön sevişmeyi uzun tutun
bende istiyorum allahım nolur
Yine denedik ama olmadi bu sefer zevk aliyodum.aama birlesme esnasnda butun zevk gidiyo orayaa bakyrm naasil gircek diye. Artik aciyi flanda gectim onu dusunyrm bi bakiyrm o oraya nasil gircek hic giremicek gbi geliyooo
bakma niye bakıyosun herksinli nasıl giriyossa seninkide öyle gircek işte.kapat gözlerini eşine bırak kndiniYine denedik ama olmadi bu sefer zevk aliyodum.aama birlesme esnasnda butun zevk gidiyo orayaa bakyrm naasil gircek diye. Artik aciyi flanda gectim onu dusunyrm bi bakiyrm o oraya nasil gircek hic giremicek gbi geliyooo
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Kasma cnm kendini korkucak hic bisey yok bide isiklar acik mi tamamen kapat esine birak kendini islaklik icinde zeytinyagi dene daha kaygan oluyo dusunmek istemiyosan muzik acabilirsin kulakliklari takip kafan dagilir belki o anArkadaslar denedik yine olmadi zaten cok islanamiyorum zevk alsamda. Bebek yagi aldk kaygan oldu ama yineede olmadi giremicekms gbi geliyo .girmyo iste dyp birakyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?