Evlendik her şey tepe taklak oldu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zehrawolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zehrawolf

Ziyaretçi
:1no2: çok severek evlendik ilk aylar çok guzeldi amaaa sonrası berbat çok değişti sanki o değil bir yabancı var karsımda.hala seviyorum ama bazende nefret ediyorum hali tavırları çocuk gibi sanki benim tanıdığım sevdiğim adam o değilde bir baskası......bu derten sizce tek bende mi var ama lanet olsun hala seviyorummmmm

Sorun ne anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız, bu kurduğun cümleden hiçbirşey anlamadı. Tek anladığım eşin evlendikten sonra değişti.. Ama senin canını sıkan moralini bozan değiştiğin hissettiren neler var.. Neden bazen nefret ediyorsun....

Bu kadar bilgiyle sana hiçbirimiz yardımcı olaayız canım...

evlendikten sonra erkekler malesef çocuklaşıyorlar canım.eşimi bazen çocuğum gibi görüyorum.bende evlendikten belli bi süre sonra senin hissettiklerini hissetmiştim çok monotonlaşmıştı sanki herşey o adam değildi sanki.ama daha sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine monotonluktan kurtardım ve şimdi herşey çok iyi.bizimki monotonluktan kötüye gidiyordu.canım bence sende ilk olarak neden böyle olduğunu çöz ve sonra seviyorsunda zaten bu sorunu ortadan kaldır :1hug:

ne kadar uzun yıllar konuşursan konuş çok iyi tanıyorum desende bir evi paylaşmadıktan sonra karşındakini tanıyamazsın derlerya bunları okudukça buna inanıyorum

böyle bi dertten müzdarip bir arkadaş daha var yan topikte

kaç senelik evlisiniz?eger yeni evliyseniz normaldir ...
herzaman söylerim evliliğin ilk yılları çok sancılı geçer...
birbirinizi tanıdıkça evliliğinizde rayına oturacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…