hamilelikte son adet tarihinin başlangıcı baz alınır , ilişkiye girdiğin gün değil ,yazmışlardır illaki birileri açıklamıştır gecmiş sayfalarda bakmadım da=)Benim beynim durdu, çocuk gelisimci olduğum halde:)
ee ne demisler cahillik bakiBenim beynim durdu, çocuk gelisimci olduğum halde:)
Cok kalp kirici bir insansın konu acsam tepki veriyorsun yorum yazsam tepki veriyorsun. Benden ne istiyorsun anlamıyorum. Son adet tarihine göre hesaplandıgini zaten biliyorum, ama sadece 6 , 6 bucuk diye konusunca anlık şaşırdım. Bende bir anneyim. Dünya da bir siz akillısıniz herkez cahil sizin gözünüzdeee ne demisler cahillik baki
Tamam canım ben anlık şaskinlik yasadim sadece, ben de anneyim 2 yasinda oğlum var, Allah sana da kucağına almayı nasip etsin:)hamilelikte son adet tarihinin başlangıcı baz alınır , ilişkiye girdiğin gün değil ,yazmışlardır illaki birileri açıklamıştır gecmiş sayfalarda bakmadım da=)
Amin inşallah =) şans diyelimTamam canım ben anlık şaskinlik yasadim sadece, ben de anneyim 2 yasinda oğlum var, Allah sana da kucağına almayı nasip etsin:)
yani ne desem bilmiyorum senin gibilerden biktimCok kalp kirici bir insansın konu acsam tepki veriyorsun yorum yazsam tepki veriyorsun. Benden ne istiyorsun anlamıyorum. Son adet tarihine göre hesaplandıgini zaten biliyorum, ama sadece 6 , 6 bucuk diye konusunca anlık şaşırdım. Bende bir anneyim. Dünya da bir siz akillısıniz herkez cahil sizin gözünüzde
esine bir sey aciklamak zorunda degil2 3 hafta sonra ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor. O sayıdan 2 haftayı düşüp ne zaman hamile kaldığını hesaplayabilir. Ama 2 haftayı eşine nasıl anlatır bilemem çünkü doktor son adet tarihinden, yumurtlama gününe kadarki 2 haftayı da hesaplıyor. Aslında o 2 hafta hamile değiliz.
Asıl ben senin gibilerden bıktım. Ben sana yorum yazmamistim başka bir arkadaşa yorum yazdımyani ne desem bilmiyorum senin gibilerden biktim
Bu tip cahil insanlar buna mecbur bırakabilir. Napıcak peki evet sen haklısın mı dicek illaki anlatıcak anlamasını sağlıcak.esine bir sey aciklamak zorunda degil
boyle bir meselede insanin kafasi nasil durur anlamis degilim bilmiyorsun olaya hakim degilsin kabul et ve cekilAsıl ben senin gibilerden bıktım. Ben sana yorum yazmamistim başka bir arkadaşa yorum yazdım
Sen hemen benim mesajimi alintilayip bana cahil deyip laf sokuyorsun amacin ne senin ya?
yani boyle bir durumda birakilmissa ki umarim yoktur o kocaya tekmeyi vuracakBu tip cahil insanlar buna mecbur bırakabilir. Napıcak peki evet sen haklısın mı dicek illaki anlatıcak anlamasını sağlıcak.
Aynen benim yorumuma da atladı.Asıl ben senin gibilerden bıktım. Ben sana yorum yazmamistim başka bir arkadaşa yorum yazdım
Sen hemen benim mesajimi alintilayip bana cahil deyip laf sokuyorsun amacin ne senin ya?
Hem suçlusun hem de haklıymış gibi hala bana sizin gibilerden bıktım diyorsun, Ben o arkadaşa bir şey demedim ki, anlık şaşırdım dedim sadece, yoksa 2 yaşında oğlum var, bende biliyorum adet tarihine göre hesaplandigini. Hemen cahil deyip laf sokman gerekmiyor bana, bilgiç hanfendiyani ne desem bilmiyorum senin gibilerden biktim
Ne suizanı anlamadım? Bildiğimizi fikrimizi söylemek mi suizan? Ben kadına başkasıyla mı yattı diyorum?Gayet normal.
Yumurtlamanın 13. günü hem idrar hemde kan testinde gebelik çıktı.
Lütfen bilip bilmeden ithamda bulunmayın, yaptığınız suizan, çok ayıp.
ee ne demisler cahillik baki
boyle bir meselede insanin kafasi nasil durur anlamis degilim bilmiyorsun olaya hakim degilsin kabul et ve cekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?