Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

ee ne demisler cahillik baki
Cok kalp kirici bir insansın konu acsam tepki veriyorsun yorum yazsam tepki veriyorsun. Benden ne istiyorsun anlamıyorum. Son adet tarihine göre hesaplandıgini zaten biliyorum, ama sadece 6 , 6 bucuk diye konusunca anlık şaşırdım. Bende bir anneyim. Dünya da bir siz akillısıniz herkez cahil sizin gözünüzde

hamilelikte son adet tarihinin başlangıcı baz alınır , ilişkiye girdiğin gün değil ,yazmışlardır illaki birileri açıklamıştır gecmiş sayfalarda bakmadım da=)
Tamam canım ben anlık şaskinlik yasadim sadece, ben de anneyim 2 yasinda oğlum var, Allah sana da kucağına almayı nasip etsin:)

Bu kadın da salaktı evleneceği hafta başkasıyla beraber oldu hamile kaldı öyle mi ne saftirik insanlar var. Hatta cahilin önde gideni.
Sevişip sevişip sonra niye hemen hamile kaldı ki diye şüphe duyyor te allamm ya.

2 3 hafta sonra ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor. O sayıdan 2 haftayı düşüp ne zaman hamile kaldığını hesaplayabilir. Ama 2 haftayı eşine nasıl anlatır bilemem çünkü doktor son adet tarihinden, yumurtlama gününe kadarki 2 haftayı da hesaplıyor. Aslında o 2 hafta hamile değiliz.

Ne alaka.... O da birşey mi ben ilk gece de hamile kaldım.

İma yapan biri olmadı. Olsaydı yuttururdum o lafları.

Konu sahibinin lütfen genel insanlara yaptığı yorumlara bakın o zman anlayacaksınız zaten kim kimin için soruyor!!! Garip bi üye herkese boşan diyen boşanıp çocuğu olanlara kızan garip yani..

yani ne desem bilmiyorum senin gibilerden biktim

esine bir sey aciklamak zorunda degil

Asıl ben senin gibilerden bıktım. Ben sana yorum yazmamistim başka bir arkadaşa yorum yazdım
Sen hemen benim mesajimi alintilayip bana cahil deyip laf sokuyorsun amacin ne senin ya?
boyle bir meselede insanin kafasi nasil durur anlamis degilim bilmiyorsun olaya hakim degilsin kabul et ve cekil

yani ne desem bilmiyorum senin gibilerden biktim
Hem suçlusun hem de haklıymış gibi hala bana sizin gibilerden bıktım diyorsun, Ben o arkadaşa bir şey demedim ki, anlık şaşırdım dedim sadece, yoksa 2 yaşında oğlum var, bende biliyorum adet tarihine göre hesaplandigini. Hemen cahil deyip laf sokman gerekmiyor bana, bilgiç hanfendi

Gayet normal.
Yumurtlamanın 13. günü hem idrar hemde kan testinde gebelik çıktı.
Lütfen bilip bilmeden ithamda bulunmayın, yaptığınız suizan, çok ayıp.
Ne suizanı anlamadım? Bildiğimizi fikrimizi söylemek mi suizan? Ben kadına başkasıyla mı yattı diyorum?
Asıl sizin yaptığınız ayıp! Rica ederim bir daha kimse beni alıntılamasın uğraşamam çünkü! Of sıktı yani tamam biliyorsunuz ok beni alıntılamadan "ben biliyorum" diyebilirsiniz!

ee ne demisler cahillik baki

boyle bir meselede insanin kafasi nasil durur anlamis degilim bilmiyorsun olaya hakim degilsin kabul et ve cekil

Bu nasıl bi üslup, sokaktaki çocuğa kızar gibi.
Kimin kime ne yorum yazacağına sen karar veremezsin.
Burdan bakınca cahillik düzeyleriniz kıyaslanmıyor bile.
Lütfen milletin yorumlarına hakaretvari atlamayın.
Kibledim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…