- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
Gerçekten anlamıyorum bu insanları canım ya. Kendi halinde bir insanim konuyu okuyorum konuya yorum yapıyorum, kötü birşey de yazmadım. Bir bakıyorum bu arkadaş benim yorumumu alintilayip bana cahil diyor, benden ne istiyorsun dediğimde de, sizin gibilerden bıktım diyor. Naptim ben ya, sadece diğer arkadaşa," bir anlık şaşırdım" yazdım hemen bu arkadaştan cahil damgası yedim yaAynen benim yorumuma da atladı.
Canım sağol. Ben naptim bu arkadaşa anlamıyorum,ben diğer arkadaş ilk günden hamile kaldım falan deyince 6 buçuk aylık deyince bende tatlı dille şaşırdım canım benim bile beynim durdu deyip gülücük koydum sonuna, bu arkadaşta benim mesajimi alintilayip beni azarlamaya cahil demeye başladı bir andaBu nasıl bi üslup, sokaktaki çocuğa kızar gibi.
Kimin kime ne yorum yazacağına sen karar veremezsin.
Burdan bakınca cahillik düzeyleriniz kıyaslanmıyor bile.
Lütfen milletin yorumlarına hakaretvari atlamayın.
Kibledim ben.
kusura bakmayin boyle kritik bir konuda kibar olamam bilmeyen konusmasinBu nasıl bi üslup, sokaktaki çocuğa kızar gibi.
Kimin kime ne yorum yazacağına sen karar veremezsin.
Burdan bakınca cahillik düzeyleriniz kıyaslanmıyor bile.
Lütfen milletin yorumlarına hakaretvari atlamayın.
Kibledim ben.
Ya ben size birşey yapmadim diğer arkadasa yorum yazdım sonuna da gülücük koydum,o arkadaşla hiç bir sorunumuz yok,asil bana kusura bakma demen gerekir, mesajimi alintilayip 2 dakka da cahil damgası vurup azarladiniz beni, bende sizi kibledimkusura bakmayin boyle kritik bir konuda kibar olamam bilmeyen konusmasin
Bizle uğraşsın diye kimse onu zorlamıyor neden bıktıysaGerçekten anlamıyorum bu insanları canım ya. Kendi halinde bir insanim konuyu okuyorum konuya yorum yapıyorum, kötü birşey de yazmadım. Bir bakıyorum bu arkadaş benim yorumumu alintilayip bana cahil diyor, benden ne istiyorsun dediğimde de, sizin gibilerden bıktım diyor. Naptim ben ya, sadece diğer arkadaşa," bir anlık şaşırdım" yazdım hemen bu arkadaştan cahil damgası yedim ya
Aynen canim çok sağol :)Bizle uğraşsın diye kimse onu zorlamıyor neden bıktıysauğraşma ozaman alla alla neyse sen muhatap olma bence. Asıl cahil bilip bilmediği herşeye atlayandır.
Hem suçlusun hem de haklıymış gibi hala bana sizin gibilerden bıktım diyorsun, Ben o arkadaşa bir şey demedim ki, anlık şaşırdım dedim sadece, yoksa 2 yaşında oğlum var, bende biliyorum adet tarihine göre hesaplandigini. Hemen cahil deyip laf sokman gerekmiyor bana, bilgiç hanfendi
yaa sen sasirabiliyorsun da ben niye sasiriyorum
Arkadaşım ilk geceden hamile kalmıştı. Olabilir yani ne var ki bu kadar ard niyet arıycakBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Tabiki olabilir yumurtlama günüymüş demekki tam vede son adetden sonra sayilmaya baslandigi icin bebek 4 haftaliktir bir tanidigimizn da basina gelmis ilk geceden kalmisBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Her şey tamam da vicdan yüzünden boşanmak istese 200bin istemezdi gelin. Ben sizin diğer konulardaki yorumlarınızı da biliyorum, biraz fazla iyimsersiniz.Ya kizlar benim kardesimin durumu netleşti cocuk kardesimden degildi bu kızın daha önce sevgilisi vardi onunla beraber olmuş o yuzden vicdani rahatsiz olmuş evi terk etmis zaten kiz hemen bosandi olayi saptirmayalim bu kuzenimin sorunu
Yarabbi sen sabır ver. Ben sana değil diğer arkadaşın mesajına yorum yazdım şaşırdım diye o arkadaşa dedim sana değil. Biz iki kişi o arkadaşla konuşuyorduk, aramıza girip benim o arkadaşa yazdığım mesajimi sanki sana yazmışım gibi alintilayip bana cahil deyip laf sokan sensin, ben okudum okuyorumda eğitimsiz saf biri değilim, benden ne istiyorsun, Sen bugün beni Aglattin ya seni de ağlatanlar olsun inşallah. Yazma artık bana, bir daha da başkasına yazdığım mesajı alintilayip laf sokma bana.yaa sen sasirabiliyorsun da ben niye sasiriyorumMune ben de sasirim yalnis kisiye mesaj yazmisim ayrica dedigim gibi bilmeyen konusmasin ve gitsin okusun
Ben kızın 6 buçuk aylık dediğine şaşırdım ona mesaj attim şaşırdım diye senle ne ilgisi var. Ben atmam gereken insana mesajimi atmisim senle ne ilgisi var da bana cahil diyonyaa sen sasirabiliyorsun da ben niye sasiriyorumMune ben de sasirim yalnis kisiye mesaj yazmisim ayrica dedigim gibi bilmeyen konusmasin ve gitsin okusun
Ya kizlar benim kardesimin durumu netleşti cocuk kardesimden degildi bu kızın daha önce sevgilisi vardi onunla beraber olmuş o yuzden vicdani rahatsiz olmuş evi terk etmis zaten kiz hemen bosandi olayi saptirmayalim bu kuzenimin sorunu
Yarabbi sen sabır ver. Ben sana değil diğer arkadaşın mesajına yorum yazdım şaşırdım diye o arkadaşa dedim sana değil. Biz iki kişi o arkadaşla konuşuyorduk, aramıza girip benim o arkadaşa yazdığım mesajimi sanki sana yazmışım gibi alintilayip bana cahil deyip laf sokan sensin, ben okudum okuyorumda eğitimsiz saf biri değilim, benden ne istiyorsun, Sen bugün beni Aglattin ya seni de ağlatanlar olsun inşallah. Yazma artık bana, bir daha da başkasına yazdığım mesajı alintilayip laf sokma bana.
ozur dilerim tatlim tamamen yanlis anladim dalga gectigini sandim cocuk gelisimciyim ben daha iyi bilirim gibi anladim konu nedense beni cok kizdirdi acan kisinin kesinlikle gorumce oldugunu ve kadina iftira atildigini dusundum ve cok sinirlendimBen kızın 6 buçuk aylık dediğine şaşırdım ona mesaj attim şaşırdım diye senle ne ilgisi var. Ben atmam gereken insana mesajimi atmisim senle ne ilgisi var da bana cahil diyon
bensizin konunuzu hatirliyorum ve inanmamistim hala inanmiyorum size bir dna testi olayi cozebilecekken hikayeler yaziyirsunuz halaYa kizlar benim kardesimin durumu netleşti cocuk kardesimden degildi bu kızın daha önce sevgilisi vardi onunla beraber olmuş o yuzden vicdani rahatsiz olmuş evi terk etmis zaten kiz hemen bosandi olayi saptirmayalim bu kuzenimin sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?