Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Aynen benim yorumuma da atladı.
Gerçekten anlamıyorum bu insanları canım ya. Kendi halinde bir insanim konuyu okuyorum konuya yorum yapıyorum, kötü birşey de yazmadım. Bir bakıyorum bu arkadaş benim yorumumu alintilayip bana cahil diyor, benden ne istiyorsun dediğimde de, sizin gibilerden bıktım diyor. Naptim ben ya, sadece diğer arkadaşa," bir anlık şaşırdım" yazdım hemen bu arkadaştan cahil damgası yedim ya

Canım sağol. Ben naptim bu arkadaşa anlamıyorum,ben diğer arkadaş ilk günden hamile kaldım falan deyince 6 buçuk aylık deyince bende tatlı dille şaşırdım canım benim bile beynim durdu deyip gülücük koydum sonuna, bu arkadaşta benim mesajimi alintilayip beni azarlamaya cahil demeye başladı bir anda

kusura bakmayin boyle kritik bir konuda kibar olamam bilmeyen konusmasin

kusura bakmayin boyle kritik bir konuda kibar olamam bilmeyen konusmasin
Ya ben size birşey yapmadim diğer arkadasa yorum yazdım sonuna da gülücük koydum,o arkadaşla hiç bir sorunumuz yok,asil bana kusura bakma demen gerekir, mesajimi alintilayip 2 dakka da cahil damgası vurup azarladiniz beni, bende sizi kibledim

Ya arkadaşlar Allah rızası için beni ağlatmayin artık kanser olcam artık ya. Naptim ben. Her şaşırdım diyen cahil mi oluyor insan bir anlık şaşiramaz mi hepimiz insanız, ben kimseye laf söylemedim , kötü birşey demedim, ama ne zaman bu foruma girsem azar yiyorum. 3 buçuk senelik evliyim 2 yaşında bir oğlum var. 5 yaşında çocukmuşum gibi azarlanmaktan bıktım. Konuya ne zaman tatlı dille yorum yapsam biri çıkıp mesajimi alintilayip hakaret ediyor bana. Mune nolur buraya gel bir çözüm bul bu duruma nolursun abla.

Mune abla lütfen bu soruna bir çözüm bul, ben şaşırdım deyince cahil mi olmuş oldum arnir başka bir arkadaşa yazdığım mesajimi alintilayip ben "beynim durdu bir anlık şaşırdım" yazdım diye bana cahil deyip hakaret ediyor.

Bizle uğraşsın diye kimse onu zorlamıyor neden bıktıysa uğraşma ozaman alla alla neyse sen muhatap olma bence. Asıl cahil bilip bilmediği herşeye atlayandır.

yaa sen sasirabiliyorsun da ben niye sasiriyorum Mune ben de sasirim yalnis kisiye mesaj yazmisim ayrica dedigim gibi bilmeyen konusmasin ve gitsin okusun

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Arkadaşım ilk geceden hamile kalmıştı. Olabilir yani ne var ki bu kadar ard niyet arıycak

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Tabiki olabilir yumurtlama günüymüş demekki tam vede son adetden sonra sayilmaya baslandigi icin bebek 4 haftaliktir bir tanidigimizn da basina gelmis ilk geceden kalmis

Ya kizlar benim kardesimin durumu netleşti cocuk kardesimden degildi bu kızın daha önce sevgilisi vardi onunla beraber olmuş o yuzden vicdani rahatsiz olmuş evi terk etmis zaten kiz hemen bosandi olayi saptirmayalim bu kuzenimin sorunu

Her şey tamam da vicdan yüzünden boşanmak istese 200bin istemezdi gelin. Ben sizin diğer konulardaki yorumlarınızı da biliyorum, biraz fazla iyimsersiniz.

yaa sen sasirabiliyorsun da ben niye sasiriyorum Mune ben de sasirim yalnis kisiye mesaj yazmisim ayrica dedigim gibi bilmeyen konusmasin ve gitsin okusun
Yarabbi sen sabır ver. Ben sana değil diğer arkadaşın mesajına yorum yazdım şaşırdım diye o arkadaşa dedim sana değil. Biz iki kişi o arkadaşla konuşuyorduk, aramıza girip benim o arkadaşa yazdığım mesajimi sanki sana yazmışım gibi alintilayip bana cahil deyip laf sokan sensin, ben okudum okuyorumda eğitimsiz saf biri değilim, benden ne istiyorsun, Sen bugün beni Aglattin ya seni de ağlatanlar olsun inşallah. Yazma artık bana, bir daha da başkasına yazdığım mesajı alintilayip laf sokma bana.

Ben kızın 6 buçuk aylık dediğine şaşırdım ona mesaj attim şaşırdım diye senle ne ilgisi var. Ben atmam gereken insana mesajimi atmisim senle ne ilgisi var da bana cahil diyon

Ne tesadüf ya hu hem kuzenin başına hem kardeşinin başına gelmiş aynı olay kim beddua etti size bu kadar

Ben kızın 6 buçuk aylık dediğine şaşırdım ona mesaj attim şaşırdım diye senle ne ilgisi var. Ben atmam gereken insana mesajimi atmisim senle ne ilgisi var da bana cahil diyon
ozur dilerim tatlim tamamen yanlis anladim dalga gectigini sandim cocuk gelisimciyim ben daha iyi bilirim gibi anladim konu nedense beni cok kizdirdi acan kisinin kesinlikle gorumce oldugunu ve kadina iftira atildigini dusundum ve cok sinirlendim

bensizin konunuzu hatirliyorum ve inanmamistim hala inanmiyorum size bir dna testi olayi cozebilecekken hikayeler yaziyirsunuz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…