Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Kadınından şüphe edeceğine çüküne sahip çıksın o zaman.

Ne kadar saçma cvbar var adet geçtiyse test yaptıysa tabi ki çıkar büyük ihtimalle ilk geceden hamile kaldı kimsede çıkıp başkasından mı diyemez şahsen diyecek kişinin ağzını yırtarım benim de ilk bebişim dursaydi doğmuştu

Takıntılı biri belli ki gelmiş burda kaç aydır görümce, kuzen taklidi yapıyor bize.
Siz eski konusunu alıntı yapınca hatırladım o kişiyi. Ya erkek -ki büyük ihtimal- ya da kadın düşmanı
Bir erkeğin kendinden emin olmaması kadar çirkin bişey yok. Yazık kıza üzüldüm bir ton iftiraya maruz kalacak böyle dangozlar yüzünden

Aaa o üye bu muydu
Yazık geline yahu nasıl aileye düşmüş

Gelin 15 günde terk etmiş haksız da olabilir yaşananları bilmiyoruz sonuçta ama insanı çocuğundan vurmak nasıl bir terbiyesizliktir. Annesine hırsın var diye kendi bebeğine ve annesine bu muameleyi yapar mı insan?
Ki ufak bir internet araştırmasıyla bile mümkün olduğunu görebileceğin şey için.
Haketmiş demek ki terkedilmeyi.

Onu dokuzu bilmem o kadinin bebeği %99 bundan ha giden pişman olur da iş işten geçer yahu deli misiniz hemen hamile kalıp bebeği babasız birakmak hangi akla sigiyor bide hemen hamile kalan biri olarak söylüyorum en az 6 ay beklenmeli ilişki ancak yerine oturuyor

Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.
Gayet normal.
Yumurtlamanın 13. günü hem idrar hemde kan testinde gebelik çıktı.
Lütfen bilip bilmeden ithamda bulunmayın, yaptığınız suizan, çok ayıp.

Çocuk doğmuş bile göstermiyorlarmış..
Yuvanın kurtulması için çok caba sarfetmiş ama donmemis kız..

yumurtlama gunune denk gelmisse hamile kalabilir neden kalmasin ki?
15 gun sonrada normal olarak kanda gebeligi ogrenebilir
gorumcesine kan sonucundaki beta degerini gosterirse kac gunluk hamile oldugu ortaya cikar agzinida kapatir ozaman

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
O değilde sevgili esra hanım bu soru sizin kardeşinizin olayına ne kadar benziyor 15 gün kalmıştı gelininizin hamileydi ve dna istesek diyordunuz değilmi????? Yapmayın Allah aşkına gebelik zaten o adet döneminin tam ortasında gerçekleşir

Bukadar eminseniz birşey diyemem. Benim yada sizin gözünüzden kaçan birşey olabilir. Doktor degilim bende internetten bildigim kadarıyla biliyorum.
canım ben tam yumurtlama günümde ilişkiye girdim 14. gündü
28. günde kanda idrarda hepsi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…