- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Kadınından şüphe edeceğine çüküne sahip çıksın o zaman.Konu sahibi görümce falan değil, bu hamile kalan kadının kocası direkt.
Bir de kocalarınızı dinleseydik bilmem ne diye konular açmış.
Aklı başında bir kadın zaten ilk geceden hamile kalınabileceğini bilir.
Kaç aydır kafası basmadığına göre de kesin o hamile kalanın kocası.
Yenge,kuzen vs. hikaye.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bide-burda-kocalarinizi-dinlesydik.1002339/
Takıntılı biri belli ki gelmiş burda kaç aydır görümce, kuzen taklidi yapıyor bize.Kadınından şüphe edeceğine çüküne sahip çıksın o zaman.
Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
Siz eski konusunu alıntı yapınca hatırladım o kişiyi. Ya erkek -ki büyük ihtimal- ya da kadın düşmanıTakıntılı biri belli ki gelmiş burda kaç aydır görümce, kuzen taklidi yapıyor bize.
Aaa o üye bu muyduDna testinde cocuk onun cikarsa kadin birde irzima namusuma laf getirdi iftira atti beni kucuk dusurduden dava acip catir catir tazminat alir cocugu gostermeyi azada cektirebilir zaten inanmadi istemedi guvenmiyorum artik diye yemez yani buradan net bilgi alacakki ona gore girissin
Gelin 15 günde terk etmiş haksız da olabilir yaşananları bilmiyoruz sonuçta ama insanı çocuğundan vurmak nasıl bir terbiyesizliktir. Annesine hırsın var diye kendi bebeğine ve annesine bu muameleyi yapar mı insan?Siz eski konusunu alıntı yapınca hatırladım o kişiyi. Ya erkek -ki büyük ihtimal- ya da kadın düşmanı
Bir erkeğin kendinden emin olmaması kadar çirkin bişey yok. Yazık kıza üzüldüm bir ton iftiraya maruz kalacak böyle dangozlar yüzünden
Ayni hesaba geliyor aslinda.yani evlendigi gun yumurtlama dönemiyse aradan aradan gecen 12 gun hamile olup olmadigini gosterebilir ve bir aylik gebe oluriyi ama tüp bebekte embriyo transferinden sonra 12. gün tahlil yapılıyor
Gayet normal.Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.
Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
O değilde sevgili esra hanım bu soru sizin kardeşinizin olayına ne kadar benziyor 15 gün kalmıştı gelininizin hamileydi ve dna istesek diyordunuz değilmi????? Yapmayın Allah aşkına gebelik zaten o adet döneminin tam ortasında gerçekleşirBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
canım ben tam yumurtlama günümde ilişkiye girdim 14. gündüBukadar eminseniz birşey diyemem. Benim yada sizin gözünüzden kaçan birşey olabilir. Doktor degilim bende internetten bildigim kadarıyla biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?