- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
konu sahibi bence çocuğuna sahip çıkamayan kişiliksiz babakou sahibi olaya imalı yaklaşan görümce
net!
konu sahibi bence çocuğuna sahip çıkamayan kişiliksiz baba
halen olur mu olmaz mı kaygısında
Nedir bizim bu kadınlarımızın çektiği. Bundan daha büyük bir kötülük yapılamazdı sanırım.Ben hastanede çalışıyorum .
Bir bebek geldi prematüre diye, erken doğmuş ama iri bebek, yani o tarihte doğmuş olabilecek bebeğin kilosundan fazla. kayınvalidesi hastaneyi bile ayağa kaldırdı , DNA testi istiyorum diye. Terbiyesiz kadın , oğlu bile engel olamadı, en son bizim hoca azarlayıp gönderdi kadını.
Çok saçma sapan insanlar var malesef
gorumcedir o17 sayfa yorum yapılmış konusa sahibi bi kere bile mesaj yazmamış. konuyu açıp gitmiş.
teknik olarak mümkün neden şaşırıyorlar kiBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
korunmadan iliskiye girersen surekli aklin hamilelikte olur da ondanO nasıl oluyor ya hu? Tüm bilgilerimi yok etti. Adet geçmeden nasıl hamilelik öğreniliyor? Hamileliğin ilk belirtisi zaten adet gecikmesi.
Allah belasini versin oyle cahillerinBen hastanede çalışıyorum .
Bir bebek geldi prematüre diye, erken doğmuş ama iri bebek, yani o tarihte doğmuş olabilecek bebeğin kilosundan fazla. kayınvalidesi hastaneyi bile ayağa kaldırdı , DNA testi istiyorum diye. Terbiyesiz kadın , oğlu bile engel olamadı, en son bizim hoca azarlayıp gönderdi kadını.
Çok saçma sapan insanlar var malesef
Tibben 2 haftalik hamilelik diye bisey yoktur4-5 hafta denir malum son adet tarihi onemli..Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
Ya iste kadere bak.. kimlerrrr kimlerle...dugun gunu o kadar olay cikarmisti ki esimin ailesi stresten adetim gecikmisti esim tutturmustu cok erken ne derler daha evlilik oturmadi aldiralim diye ne cok aglamistim koylerde ilk feceden hamile kalanlar bile normal gorulurken ben odtu mezunu bunlari cekiyordum en son gidip kan tahlili verdim beklerken yolda bir banka oturdum her gecen bebek arabali insanlara bakip deli gibi agladim sonra hamile degilmisim ardindan yine stresten apandist ameliyati oldum sonra dedim ki allah seni cocuk cocuk diye kivrandirmadan cocuk sahibi olana dedim oyle oldu resmen kivrandi
Benim beynim durdu, çocuk gelisimci olduğum halde:)Ben de evlendiğim gün hamile kaldım, kimseye de laf düşmez evlenmişim etmişim kime ne benim özel hayatım sonuçta, insanlar cok seviyo hemen kafada hesaba giriyolar ne zaman nasıl ya diye, evleneli 6 ay oldu 6 bucuk aylık hamileyim, kimseye tıbbi bilgi vermekle ugraşamam amann =)
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?