Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

17 sayfa yorum yapılmış konusa sahibi bi kere bile mesaj yazmamış. konuyu açıp gitmiş.

Nedir bizim bu kadınlarımızın çektiği. Bundan daha büyük bir kötülük yapılamazdı sanırım.

Adetin gecikmesinden beş gün sonra testte çıkar gebelik. Lakin burda normal değil diye yazanlar, bu işin sonunun nereye varıp varmayacağını biliyor musunuz. Anladigimiz kadariyla yazanda kuzen degil gorumce erkek kardesine okutmasi muhtemel.

gorumce siz misiniz? ölene kadar ahh almak istemiyorsaniz susun susturun bana yapilsa oyle bir sey 2 elim yakalarinda olur gen bu dunyada hem obur dunyada

Hamileliği bu şekilde cahilce sorgulayabilen koca, görümce, kayınvalide, kuzen vb. akraba türevleri en basit haliyle oksijen israfıdır. Geline tavsiyem topunuzun köküne kibrit suyu dökmesidir. İletin lütfen

Allah belasini versin oyle cahillerin

dugun gunu o kadar olay cikarmisti ki esimin ailesi stresten adetim gecikmisti esim tutturmustu cok erken ne derler daha evlilik oturmadi aldiralim diye ne cok aglamistim koylerde ilk feceden hamile kalanlar bile normal gorulurken ben odtu mezunu bunlari cekiyordum en son gidip kan tahlili verdim beklerken yolda bir banka oturdum her gecen bebek arabali insanlara bakip deli gibi agladim sonra hamile degilmisim ardindan yine stresten apandist ameliyati oldum sonra dedim ki allah seni cocuk cocuk diye kivrandirmadan cocuk sahibi olana dedim oyle oldu resmen kivrandi

Ben de evlendiğim gün hamile kaldım, kimseye de laf düşmez evlenmişim etmişim kime ne benim özel hayatım sonuçta, insanlar cok seviyo hemen kafada hesaba giriyolar ne zaman nasıl ya diye, evleneli 6 ay oldu 6 bucuk aylık hamileyim, kimseye tıbbi bilgi vermekle ugraşamam amann =)

Ya iste kadere bak.. kimlerrrr kimlerle...

Benim beynim durdu, çocuk gelisimci olduğum halde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…