olabilir neden olmasin yegenim kiz kaçırdı kiz geldiginde adet oldu o arada imam nikahi resmi nikah yapildi düğün oldu 28 gunde adet olacakti ucgun gecti ve 182 gebelik testi cikti hamile yani rabbim yeterki ol desinBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Cikar cunku bebek 15 gunluk degil 4 haftalik.regl in ilk gunune gore hamilelik hesaplanir.2 sonra hafta yumurtlama donemidir.konu sahibinin kuzeni de yumurtlama zamani evlenmis belli.ve hamile kalmis.dugunden 15 gun sonra adet olmasi gerekirdi normalde.ama hamile kalinca adetin ilk gunune gore hesaplandigi icin 4 haftalik hamile.gayet dogru bi hesapBen çıkmaz diye biliyorum.
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Niye kalinmasin yumurtlama donemi o donemde denk gelmistir kalmistir.simdiki testlerde dollenmeden 8 9 gun sonra cikiyor.o sekilde cok kalan varBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Bende şimdi baktım güzel tespit olabilir..Bence buradaki görümce sizsiniz. Kuzen dediğinizde kardeşinizin eşi. Eski konularınizda kardeşinizin esinin evlendikten sonra 15 gun evde kaldigini ve kizin evi terkettiğini, boşanma davası actigini, kardesinizin çocuğun ondan olduğuna inanmadığını yazmışsınız.
Bence siz burada aa evet olamaz diyecek birilerini arıyorsunuz ki, kardeşinizi haklı cikarabilin. I ıh olmadı, tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?