Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
olabilir neden olmasin yegenim kiz kaçırdı kiz geldiginde adet oldu o arada imam nikahi resmi nikah yapildi düğün oldu 28 gunde adet olacakti ucgun gecti ve 182 gebelik testi cikti hamile yani rabbim yeterki ol desin

Evlendikten 15 gün sonra hamile kalmamış,evliliğinin 15.gunu hamile olduğunu öğrenmiştir zira bu mümkün ,düzenli regl olan bir kadın ve o gun ovulasyon gunundeyse tutmuş olabilir 15.gün olunca 28 günde bir adet olduğunu düşünürsek regl tarihinde bir gün gecikme olmuş oluyor ama bir gün gecikince hemen kan tahlili yapar mı insan orasını bilemedim

Benim arkadaşım da tesaadüfen iki haftalık hamileyken öğrenmişti kanda çıkmış

Ben çıkmaz diye biliyorum.
Cikar cunku bebek 15 gunluk degil 4 haftalik.regl in ilk gunune gore hamilelik hesaplanir.2 sonra hafta yumurtlama donemidir.konu sahibinin kuzeni de yumurtlama zamani evlenmis belli.ve hamile kalmis.dugunden 15 gun sonra adet olmasi gerekirdi normalde.ama hamile kalinca adetin ilk gunune gore hesaplandigi icin 4 haftalik hamile.gayet dogru bi hesap

Neden olmasın hatta Evlendiğin gece ovulasyon gününe denk gelirse gayet de hamile kalırsın ve son adet tarihin ilk günü hamileliğin ilk günü sayıldığı için 15 günlük evliyken (hamileliğini öğrendiğinde) 4 haftalık hamile sayılırsın

Adet döngüsü 28 günlük ele alınır

İlk kanama olan gün 1. Gündür
14. Gün ovulasyon günü kabul edilir
Bundan 14 gün sonra hamile olduğunu öğrenirsin ve öğrendiğinde 28 günlük hamile sayılırsın

Anlatabildim mi :)

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Niye kalinmasin yumurtlama donemi o donemde denk gelmistir kalmistir.simdiki testlerde dollenmeden 8 9 gun sonra cikiyor.o sekilde cok kalan var

Ben eylülün 29 unda ilişkiye girdim, ekimin 9 unda kan testi ile hamile kaldığımı öğrendim. O ay ki tek ilişkim olduğu için de günlerden adım gibi eminim. Yani 11. gün kan testi yaptırdım ve pozitif sonuç aldım.
Mümkündür yani

Cahillik akıyo o aileden resmen..... ovulasyona denk gelmiş öyle hamile kalmış. 2 hafta sonrada adeti gelmeyınce......

Dr da 4 haftalık gebesin diyecek bunun kocasıda eeeee biz 4 hafta önce evlenmedik ki? Derse seyreyle gümbütüyü. O kıza üzüldüm valla karnında çocuk yeni evlilik guvensiz koca... zor.

Eşi niye sasirdi anlamadim.. Korunmadilarsa iki saglikli birey sonucta kadinin da uygun zamanina denk geldiyse hamile kalabilir. Gerdek gecesi hamile kalan oluyor yani.. Gorumceye de laf dusmez

Bence buradaki görümce sizsiniz. Kuzen dediğinizde kardeşinizin eşi. Eski konularınizda kardeşinizin esinin evlendikten sonra 15 gun evde kaldigini ve kizin evi terkettiğini, boşanma davası actigini, kardesinizin çocuğun ondan olduğuna inanmadığını yazmışsınız.
Bence siz burada aa evet olamaz diyecek birilerini arıyorsunuz ki, kardeşinizi haklı cikarabilin. I ıh olmadı, tutmadı

Bende şimdi baktım güzel tespit olabilir..

Artık kuzenimi gelinimi herneyse gercekten boyle bir cahilliğe kurban gitmesine üzüldüm.Allah kimseye gostermesin boyle birseyle itham edilmiş olması boşanma sebebidir..

Kalınır canım. Ayın 7 sinde düğünümüz vardi.İlk gece bişey yaşamadık. 8inde adet oldum. Ve korunmadan 17 ağustosta birlikte olmustuk. Hamile kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…