bravo güzel açıklamışsınızilk ilişkide de hamile kalınır korunmadılarsa,
periyodları 28 gün olan bir kadın adetten sonraki 14. gün evlenip, hemen hamile kaldıysa, 14 gün sonra (bat ında) hamileliğini öğrenir ve tıbbi olarak bebek 4 haftalık sayılır, çünkü bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanır. yani 2 haftalık evliyken (tıbbi olarak) 4 haftalık hamile sayılabilirsiniz.
eşşek kadar olmuş evlenmiş adam bunları bilmeliydi.
aynen bu durumu eleştiren görümcede cahilliğine yansın en azından bayanlar bari kendi anatomimiz den haberimiz olsun ya hayret birşey
Kocasi tedbirini alsaymisBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Arkadaşlar yazinca konu sahibinin eski konularina baktim.
Bahsi gecen gorumce kendisi, ve bu durum ona belki yuz kez anlatılmış, ama ille bebeği inkar edecekler ya anlamak istemiyor.
Yakinda gelin dna testi yaptirir, çocuğuna sahip cikmak istemeyen o adamin da donuna kadar alir elinden. Gorumce de kuzenim, eltim, yegenim evlenir evlenmez hamile kaldi olabilir mi diye tekrar tekrar konu acmaya devam eder.
Görümce de değil bence hamile kalanın kocası.Arkadaşlar yazinca konu sahibinin eski konularina baktim.
Bahsi gecen gorumce kendisi, ve bu durum ona belki yuz kez anlatılmış, ama ille bebeği inkar edecekler ya anlamak istemiyor.
Yakinda gelin dna testi yaptirir, çocuğuna sahip cikmak istemeyen o adamin da donuna kadar alir elinden. Gorumce de kuzenim, eltim, yegenim evlenir evlenmez hamile kaldi olabilir mi diye tekrar tekrar konu acmaya devam eder.
Konu sahibi görümce falan değil, bu hamile kalan kadının kocası direkt.
Bir de kocalarınızı dinleseydik bilmem ne diye konular açmış.
Aklı başında bir kadın zaten ilk geceden hamile kalınabileceğini bilir.
Kaç aydır kafası basmadığına göre de kesin o hamile kalanın kocası.
Yenge,kuzen vs. hikaye.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bide-burda-kocalarinizi-dinlesydik.1002339/
Görümcesi mi bakacakmış cocuğa?Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Arkadaşlar yazinca konu sahibinin eski konularina baktim.
Konu sahibi görümce falan değil, bu hamile kalan kadının kocası direkt.
Yenge,kuzen vs. hikaye.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bide-burda-kocalarinizi-dinlesydik.1002339/
Şimdi bende baktım bana da dediğiniz mantıklı geldi...Konu sahibi görümce falan değil, bu hamile kalan kadının kocası direkt.
Yenge,kuzen vs. hikaye.
Bu uyeyi hatirliyorum ben zaten hemen ikinci sayfada yazdim ne oldu sizin bosanma isi diye ki uyeler cok kendini paralamasin yok kan degeri,yok ovulasyon vs
Ben sahte uyelik daha dogrusu sahte konu oldugunu dusunmustum cunku ilk iste gelin birakti gitti konusunda soru soruyoruz tek kelimelik cvplar veya saat basi cvp donme kendini ifade edememe konularinda detay olmaz mesela uyelerin bazilari gorumce oldugu icin sanane falan gibisinden giristi tepkisiz isine gelmeyen msj gormezden gelio
Kaldiki kadin bilir hamileligin ilk gunden olacagini gebelige iliskin her turlu arastirmasinida rahatlikla yapar hic olmadi google bakar
Simdi siz yazinca farkettim evet erkek olma ihtimali cok cok yuksek
Yazim davranis yaklasim erkege daha uygun
Dna testinde cocuk onun cikarsa kadin birde irzima namusuma laf getirdi iftira atti beni kucuk dusurduden dava acip catir catir tazminat alir cocugu gostermeyi azada cektirebilir zaten inanmadi istemedi guvenmiyorum artik diye yemez yani buradan net bilgi alacakki ona gore girissindna testi yaptırsın da kurtulsun bari, adam bin kişi anlatsa da anlamıyor
hoş bu kafayla dna testine de inanmaz
Dna testinde cocuk onun cikarsa kadin birde irzima namusuma laf getirdi iftira atti beni kucuk dusurduden dava acip catir catir tazminat alir cocugu gostermeyi azada cektirebilir zaten inanmadi istemedi guvenmiyorum artik diye yemez yani buradan net bilgi alacakki ona gore girissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?