Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Görümce değil de adama ne demeli yatağa girerken iyi de sonra bu bebek neyin nesi demek vay be!

bravo güzel açıklamışsınız
aynen bu durumu eleştiren görümcede cahilliğine yansın en azından bayanlar bari kendi anatomimiz den haberimiz olsun ya hayret birşey bebegin haftası yumurtanın oluşum zamanına göre hesaplanıyor spermle birleştigi güne göre degil

aynen bu durumu eleştiren görümcede cahilliğine yansın en azından bayanlar bari kendi anatomimiz den haberimiz olsun ya hayret birşey

Arkadaşlar yazinca konu sahibinin eski konularina baktim.
Bahsi gecen gorumce kendisi, ve bu durum ona belki yuz kez anlatılmış, ama ille bebeği inkar edecekler ya anlamak istemiyor.
Yakinda gelin dna testi yaptirir, çocuğuna sahip cikmak istemeyen o adamin da donuna kadar alir elinden. Gorumce de kuzenim, eltim, yegenim evlenir evlenmez hamile kaldi olabilir mi diye tekrar tekrar konu acmaya devam eder.

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Kocasi tedbirini alsaymis sasirip bozulmazdi o zaman.. Hem hadsiz gorumceye ne oluyor? Hayret ya

Görümce de değil bence hamile kalanın kocası.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bide-burda-kocalarinizi-dinlesydik.1002339/

Evet erkekleri dinleyin diyip duruyor,
Konu sahibi eger erkeksen ve bunu okursan sana onceki konunda da yazmisim simdi de yaziyorum, bu kadinin senden once hamile kalip bunu bile bile cocugu sana kaktirma ihtimali yok, tibben yok yani, zaten siz bikac gun icinde evlenmeye karar vermediniz herhalde kadin nasil yapsin ayarlamasıni, tup bebek yaptirsa anca tutturur.
Neyse, sen dur ve dusun 15 gunde ben bu kadina ne yaptim ki benden bu kadar nefret ederek terketti diye, kolay kolay hicbir kadin karninda bebegiyle 15 gunluk esini terketmez...

Gayette hamile kalınabilir... Hamilelik hesaplaması hamile kalinan günden değil iki hafta öncesinden yapılır... Yani hamile kalinan gün zaten 2 haftalık hamile sayılır kadin üstüne 2 hafta daha koyun yani 14 gün 4 haftalık hamile yani 1 aylık denir... Ki adet gecikmeden bile ogreniliyor artık kaldiki adet 1 gün gecikmiş,öğrendiği zaman muhtemelen bhcg 100 kusur dur... Millette dedikodu olsun yeter... Vücudunuzu bile tanimazsaniz olacağı bu... Çok değil iki satır okusaniz öğrenilir ama kolayı var di mı biri hakkında kötü düşünmek...

Bu uyeyi hatirliyorum ben zaten hemen ikinci sayfada yazdim ne oldu sizin bosanma isi diye ki uyeler cok kendini paralamasin yok kan degeri,yok ovulasyon vs
Ben sahte uyelik daha dogrusu sahte konu oldugunu dusunmustum cunku ilk iste gelin birakti gitti konusunda soru soruyoruz tek kelimelik cvplar veya saat basi cvp donme kendini ifade edememe konularinda detay olmaz mesela uyelerin bazilari gorumce oldugu icin sanane falan gibisinden giristi tepkisiz isine gelmeyen msj gormezden gelio
Kaldiki kadin bilir hamileligin ilk gunden olacagini gebelige iliskin her turlu arastirmasinida rahatlikla yapar hic olmadi google bakar
Simdi siz yazinca farkettim evet erkek olma ihtimali cok cok yuksek
Yazim davranis yaklasim erkege daha uygun

Şimdi bende baktım bana da dediğiniz mantıklı geldi...

dna testi yaptırsın da kurtulsun bari, adam bin kişi anlatsa da anlamıyor
hoş bu kafayla dna testine de inanmaz

dna testi yaptırsın da kurtulsun bari, adam bin kişi anlatsa da anlamıyor
hoş bu kafayla dna testine de inanmaz
Dna testinde cocuk onun cikarsa kadin birde irzima namusuma laf getirdi iftira atti beni kucuk dusurduden dava acip catir catir tazminat alir cocugu gostermeyi azada cektirebilir zaten inanmadi istemedi guvenmiyorum artik diye yemez yani buradan net bilgi alacakki ona gore girissin

temennim o yönde
yani bir ihtimal kadın gerçekten manyak olup ailesiyle yaşamak için evi terketmiş olabilirdi,
ama şu tavırlardan sonra bu adam bu kadına 15 günde ne yaşattı diye sormaktan kendimi alamıyorum, keşke o kadın da gelip konu açsa da öğrensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…