- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
dün dr umun yanına uğradım bundan sonraki tedavi aşamasını sordum klomen artı iğne dedi..bende başka dr a gitmek istiyordum ama zaman kaybı olmasından çekiniyorum..kafam karıştı ve kararsızım..Normalde yumurtaların boyutunu söylemesi lazım, sana bilgi vermesi gerekir. ortalama 22-23 mm olduğunda yine seni bi kaç gün takip edicek kendiliğinden çatlayabilir ama eğer çatlamazsa kesinlikle iğne vermesi lazım. İnşallah canım inşaalllaahhhh allah gönlüne göre verir, mutlaka haber ver gelişmeleri merak ederim :)
30 yaşıma yeni girmiştim evlendim:) ve hayatımı adayacağım erkek dediğim adamla.. Mehmetimle.. Ve onlarca borcumuz olmasına rağmen 6.ayımızda bebişimiz oldu ama tutunamadı 5 haftalıkken kaybettik.. Sonra aradan 5 ay geçti bizim yine bebiş aşkımız depreşti ve olduda.. Fakat 10 haftalıkken düşük yaptım.. Şimdi tam 2 yıllık evliyiz.. Ve şu an hamile olma ihtimalim var.. Testten sonra paylaşıcam sizlerlede..
Demem oki sevdiğiniz adamla evlendiyseniz çocuk için 6 aydan fazla beklemeyin derim.. Zaman o kadar çabuk geçiyorki.. Ben şu an 32 yaşındayım bebeğim doğsun demeye 33 olacağım ve benim çocuğum 20 yaşında olduğunda ben 53 yaşında yaşlı bir hatun olacağım.. Ne kadar üzücü.. Genç anne olmak iyidir..
Allah gönlüne göre versin canım inş.. da hap kullanma bence en iyisi garantisi condom bence hap hamile kalma sürecini etkiliyor..(tabi bünyeden bünyeye değişebilir..) bende artık deli gibi çocuk istiyorumama eşimede çok belli etmiyorum çünkü o çok istiyor dahada heveslenmesin.. evlenmeden önce çok iyi işim vardı evlendim şehir değiştirdim 1 yıldır evdeyim ve de yalnızımAllah en hayırlı zamanda nasip etsin ikimizede inş
ben hemen anne olmak istedim eşimle uzun zaman görüştük gezdik tozduk artık evlendikten sonra yasayacagımız tek eksiklik bebegimizin olmasıydı...çok şükür ALLAHım her isteyene versin inşallah
ilk geceden:)
14/10/2012 de evlendim ve şuan 9 haftalık hamileyim bu kadar çabuk olacağını aslında düşünmemiştik ama çok güzel bir duygu rabbim her isteyene nasip etsin:)
hele ilk kalp atışını duyduğunuzda yani tarifi yok o duygunun sevdiğim adam ve benim bir parçam o bizim aşk meyvemiz......
way be aynı gün evlenmişiz ama ben cesaret edemiyorum. eşim çok istiyor. çevre çok istiyor herkes bir tane olsun biz bakarız diyor ama bebek olduktan sonra evlenmemiz gibi yalnız bırakılırız diye korkuyorum doğrusu. herkes evlenin yardımcı oluruz diye ısrar etmiş evlenirken de dımdızlak kalmıştık. onların istemesi çok da önemli değil de ben de istiyorum yaaa ama cesaret edemiyorum.
bnde senn gibiyim aynı şeleri hissediyorum sennle bnde 08/07/2012 de evlendim ve eşim ailem herkes çocuk istiyor kafam duygularım çok karışıkk
ne düşünüyorsun tabi özel değilse anlatsan çünkü çok kararsızım. normalde hep karar verir ve uygulardım çok net biriyimdir ama bu konu ne bilim işte eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum uzaktan akrabalık var. evliliğimizden çok eminim
canım bnm bazen düşünüyorum bi bebiş olsa ne güzel olur eşimi seviyorum evliliğimde herşey yolunda sağlığımda bi problem yok ve bnm herşeyim yolundayken bn yapmıorum diorum snra bebek isteyipte sahip olamayan insanları düşünüyorum korkuyorum bi arkdaşım daha geçen gün ameliyat oldu bnde korktum hem istiyorum hem korkuyorum bu arada cnm kaç yaşındasn?bnde senn gibi karar verip uygularım ama bu konu öle bişi deil
bnde senn gibiyim aynı şeleri hissediyorum sennle bnde 08/07/2012 de evlendim ve eşim ailem herkes çocuk istiyor kafam duygularım çok karışıkk
mayıs ta 28 olucam eşim 31 yaşındayazşımızda mı geçiyo ne
benim çok yakın bi arkadaşımda bu tarihte evlendi ve şu anda iki buçuk aylık hamile inşallah seninde olur tabi düşünüyosan
evet cnm yaşın geçio bnce sen hemen yapmalısın yanlış anlama ama hesapla sen 50 yada 60 yaşında olunca çocuğun kaç yaşında olcak onu düşün onla daha çok vakit geçirip 2.için bile zaman bırakmalısın ve 35yaşından sonra riskli diyor herkes...
ayyy ne güzel inş bana nasip eder rabbim ama 23 yaşındayım bazen diorum küçükmüyüm daha ama hesaplıorum bn 50 yaşına gelince çocuğum kaç yaşında olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?