evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

dün dr umun yanına uğradım bundan sonraki tedavi aşamasını sordum klomen artı iğne dedi..bende başka dr a gitmek istiyordum ama zaman kaybı olmasından çekiniyorum..kafam karıştı ve kararsızım..

merhaba aslında cok haklısınız bebek konusunda bende 25 yasındayım ve 6 aylık ewlıyız burdakı ınsanları dınledıkce bende hemen bebegımız olsun ıstıyorum ama esım hıc yanaşmıyo suan erken deyip duruyor ama bende ya olmazsa dıye korkuyorum ne yapacagımı sasırdım... aslında esımde haklı ben atanamayan ogretmenlerdenım bıraz daha bekleyelım belkı atanırsın falan deyıp duruyor ama bende bebegımız olsun ısıtoyurm bakalım gelecek gunler ne gosterecek bıze... bu arada allah bebegınızı sıze bagıslasın

ilk geceden:)
14/10/2012 de evlendim ve şuan 9 haftalık hamileyim bu kadar çabuk olacağını aslında düşünmemiştik ama çok güzel bir duygu rabbim her isteyene nasip etsin:)
hele ilk kalp atışını duyduğunuzda yani tarifi yok o duygunun sevdiğim adam ve benim bir parçam o bizim aşk meyvemiz......

ben de hep merak ederim en doğru zaman ne zman acaba? ben 5 aylık evliyim. bazen deli gibi istiyorum,bazen korkuyorum. en son kararımıza göre mayıs-haziran gibi ilk denememizi yapmaya karar verdik bakalım o zamana kadar fikrimiz değşecek mi..Tabi Allah verir mi orası ayrı

kızlar 3 sene oldu anca karar verdik bu ay ilk denemeyi yaptık hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etin

Condom mu :) 4 aylık evliyim bir yıl sonra çocuk düşünüyorum.Ama geçen gün kondomun azizliğine uğradık yırtılmıştı.Rabbim tabiki aratmasın ama şuan hamile kalmıyım diye dua ediyorum.bence eşler biraz kendine vakit ayırmalı cocuk gercekten büyük sorumluluk....

ben hemen anne olmak istedim eşimle uzun zaman görüştük gezdik tozduk artık evlendikten sonra yasayacagımız tek eksiklik bebegimizin olmasıydı...çok şükür ALLAHım her isteyene versin inşallah

ben hemen anne olmak istedim eşimle uzun zaman görüştük gezdik tozduk artık evlendikten sonra yasayacagımız tek eksiklik bebegimizin olmasıydı...çok şükür ALLAHım her isteyene versin inşallah

bnde 6aylık evliyim ve eşim baştan beri bebek istiyor 5 yıldır birlikteyiz ama bn korkuorum borcumuz felan yok çok şükür ama ya olmazsa sorun olursa die çok korkuorum o yüzden kararsızım 23 yaşındayım

way be aynı gün evlenmişiz ama ben cesaret edemiyorum. eşim çok istiyor. çevre çok istiyor herkes bir tane olsun biz bakarız diyor ama bebek olduktan sonra evlenmemiz gibi yalnız bırakılırız diye korkuyorum doğrusu. herkes evlenin yardımcı oluruz diye ısrar etmiş evlenirken de dımdızlak kalmıştık. onların istemesi çok da önemli değil de ben de istiyorum yaaa ama cesaret edemiyorum.

bnde senn gibiyim aynı şeleri hissediyorum sennle bnde 08/07/2012 de evlendim ve eşim ailem herkes çocuk istiyor kafam duygularım çok karışıkk

bnde senn gibiyim aynı şeleri hissediyorum sennle bnde 08/07/2012 de evlendim ve eşim ailem herkes çocuk istiyor kafam duygularım çok karışıkk

ne düşünüyorsun tabi özel değilse anlatsan çünkü çok kararsızım. normalde hep karar verir ve uygulardım çok net biriyimdir ama bu konu ne bilim işte eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum uzaktan akrabalık var. evliliğimizden çok eminim

canım bnm bazen düşünüyorum bi bebiş olsa ne güzel olur eşimi seviyorum evliliğimde herşey yolunda sağlığımda bi problem yok ve bnm herşeyim yolundayken bn yapmıorum diorum snra bebek isteyipte sahip olamayan insanları düşünüyorum korkuyorum bi arkdaşım daha geçen gün ameliyat oldu bnde korktum hem istiyorum hem korkuyorum bu arada cnm kaç yaşındasn?bnde senn gibi karar verip uygularım ama bu konu öle bişi deil

biz temmuzda evlendik eylülde düğünümz oldu ve şu anda da bebek düşünüyoruz inşallah rabbim bekletmeden kavuşturur bizi bebişlerimize

mayıs ta 28 olucam eşim 31 yaşında yazşımızda mı geçiyo ne

benim çok yakın bi arkadaşımda bu tarihte evlendi ve şu anda iki buçuk aylık hamile inşallah seninde olur tabi düşünüyosan

mayıs ta 28 olucam eşim 31 yaşında yazşımızda mı geçiyo ne

evet cnm yaşın geçio bnce sen hemen yapmalısın yanlış anlama ama hesapla sen 50 yada 60 yaşında olunca çocuğun kaç yaşında olcak onu düşün onla daha çok vakit geçirip 2.için bile zaman bırakmalısın ve 35yaşından sonra riskli diyor herkes...

benim çok yakın bi arkadaşımda bu tarihte evlendi ve şu anda iki buçuk aylık hamile inşallah seninde olur tabi düşünüyosan

ayyy ne güzel inş bana nasip eder rabbim ama 23 yaşındayım bazen diorum küçükmüyüm daha ama hesaplıorum bn 50 yaşına gelince çocuğum kaç yaşında olcak

sen kaç yaşındasın :) bu arada çok güldüm ya doğru söylüyosun elimizde bastonla gideriz çocuğun mezuniyetine falan :) ben temmuz ağustos gibi çalışmalara başlayalım istiyorum.

ayyy ne güzel inş bana nasip eder rabbim ama 23 yaşındayım bazen diorum küçükmüyüm daha ama hesaplıorum bn 50 yaşına gelince çocuğum kaç yaşında olcak

eğer düşünüyosan bi bebişin olsun istiyosan ve onun sorumluluklarına razıysan kesinlikle tam zamanı beklemek çok saçma bende 21yaşındayım ve bi bebeğim olmasını çok istiyorum erken olduğunu düşünmüyorum çünkü ben hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…