bu ayın 26sında 5 ay olcak ewleneli ama 1 ay once bebek yapmaya karar verdik ve galiba hamileyimD çok karmaşık duygular içindeyim
sen kaç yaşındasın :) bu arada çok güldüm ya doğru söylüyosun elimizde bastonla gideriz çocuğun mezuniyetine falan :) ben temmuz ağustos gibi çalışmalara başlayalım istiyorum.
eğer düşünüyosan bi bebişin olsun istiyosan ve onun sorumluluklarına razıysan kesinlikle tam zamanı beklemek çok saçma bende 21yaşındayım ve bi bebeğim olmasını çok istiyorum erken olduğunu düşünmüyorum çünkü ben hazırım
cnm bnm çok haklıısn bnde istiyorum ama hayırlısı rabbim inş nasip eder sen hamile misin?
malesef canım değilim daha yeni karar verdik ve bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyoruz hayirlisi bakalım
hadi bakalım hayırlısı bizde cuma başladık çalışmalara bu ay sonu test yapcamm
inşallah melegin seninle olur
cnm teşekkür ederim sennde öle inş burdan hamile haberlerimizide paylaşırız :))
24 yaşındayım biz eylülde evlendik yani 4 ay oldu 7 haftalık hamileyimçokk erken oldu ama olsun hiç olmamasından çok çok iyi
24 yaşındayım biz eylülde evlendik yani 4 ay oldu 7 haftalık hamileyimçokk erken oldu ama olsun hiç olmamasından çok çok iyi
hayırlı olsun cnm haklısın hiç olmayıp uğraşmaktan üzülmekten iyidir rabbim bizlerede nasip etsin...
hayırlı olsun canım Allahım bizede nasip etsin :)
sağol canım allah razı olsun allah sanada isteyen herkesede nasip etsin
çok güzel ya hayırlı olsun ömrünüze uğur getirsin inşallah. Allah tamamına erdirsin. nasıl bir duygu??? :)
1,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum test yapıcam inşallah hamileyimdir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?