evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

bu ayın 26sında 5 ay olcak ewleneli ama 1 ay once bebek yapmaya karar verdik ve galiba hamileyimD çok karmaşık duygular içindeyim

bu ayın 26sında 5 ay olcak ewleneli ama 1 ay once bebek yapmaya karar verdik ve galiba hamileyimD çok karmaşık duygular içindeyim

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsinn

cnm bnm çok haklıısn bnde istiyorum ama hayırlısı rabbim inş nasip eder sen hamile misin?

cnm bnm çok haklıısn bnde istiyorum ama hayırlısı rabbim inş nasip eder sen hamile misin?

malesef canım değilim daha yeni karar verdik ve bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyoruz hayirlisi bakalım

24 yaşındayım biz eylülde evlendik yani 4 ay oldu 7 haftalık hamileyim çokk erken oldu ama olsun hiç olmamasından çok çok iyi

hayırlı olsun cnm haklısın hiç olmayıp uğraşmaktan üzülmekten iyidir rabbim bizlerede nasip etsin...

sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin benim amcamın olmadı çoçuğu teyzeminde 17 sene sonra bu yıl hamile kaldı o yüzden erken olmasına üzülmüyorum

3 yıl 3 aylık evliyiz. ilk başta hemen olsun diyordum şimdilerde daha bi 3-5 sene var diyorum kendi kendime. gözüme kestiremiyorum. Allah'ın takdirine bıraktım ne zaman kısmetse o zaman inşallah.

1,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum test yapıcam inşallah hamileyimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…