gönlünden geçen hersey senın için hayırlıysa ALLAH nasıp etsın inşallahopuyorumnanaktan3 yıl bitti 5 aydır istiyoruz, onun bize boluk ve bereket getireceğine inanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönlünden geçen hersey senın için hayırlıysa ALLAH nasıp etsın inşallahopuyorumnanaktan3 yıl bitti 5 aydır istiyoruz, onun bize boluk ve bereket getireceğine inanıyorum
ALLAH sağ salım kucagına almayı nasıp etsın canım insan ilk evlendiği zaman bıraz bırbırını tanımak istiyor tabı herkezın düşüncesi farklıopuyorumnanaktanevlendikten 1,5 ay sonra :) Malesef düşükle sonuçlandı.Daha sonra da 1 yıl olmadı. Şimdi 28 haftalık hamileyim. Ama şimdi evlenmiş olsam kesinlikle korunmazdım.
inşallah hayırlı zamanda gelir canım bende 7 aydır beklıyorum meleğimi elbette vaktı saatı vardır ALLAHIM herseyın hayırlısını versın herkeze AMİNN...opuyorumnanaktanbende ne kadar geç kalmışım diye üzülüyordum içimi rahatlattınız biz 2buçuk seneyi doldurduktan sonra korunmayı bıraktık ama hala hamile değilimşimdide o gelmiyo 3 yıl bitti
şimdiki aklım olsa hemen yapardım..
Hemen cevap vereyim kendi adımaevlendıkten nekadar sonra bebek düşündünüz? sizce en sağlıklı zaman hangisidir?uzmanlara göre 2 yıl beklenmeli çiftler birbirlerini tanımalı buyrun bu konuda görüşlerimizi paylasalıma.s.
ALLAH hayırlı zamanda nasıp etsın canım bende bekliyorum bazı arkadaslar var 3 yıl korunup korunmayı bıraktıkları ay hamıle kalıyorlar kıskanmıyo değilim ALLAH IM bızede nasıp eder inşallah AMİNNN:Saruboceq:bende 6 ay korundum sanki hemen hamile kalacakmışım gibi ama 1,5 yıldır bekliyorum malasefff :sinifsinif:
korunmaya gerek kalmadıgını öğrenınce ınsan üzülüyor dımı evlendıgı ay hamıle kalan arkadaslar var aslında üzülmememiz lazım bırazda kendı önümüzü kapatıyoruz üzülerek ALLAH hayırlı zamanda nasıp etsın hepimizede AMİNNN.:Saruboceq:Hemen cevap vereyim kendi adıma
ben evlendikten 6 ay sonra bebek düşünmeye başladım,aslında evlenir evlenmez düşünüyordum da eşimi ikna etmek 6 ayımı aldı kaydirigubbakcemile3
Sonuç 1.5 yılı aşkın süredir hala hamile kalamadım.
evlendıgın aymı hamıle kaldın canım hayırlı olsun ALLAH sağsalım kucagına almayı nasıp etsın inşallah bizim içinde dua etopuyorumnanaktanhemen hamileyim şuan 22 haftam bitmek üzere isteyen herkese Allah inşallah verir :)
pekı canım dr kontrollerınden gectınızmı yapılması gereken herseyı denedınızmı ? ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın AMİNNN.:Saruboceq:bende evlendiğim ilk ayından sonra bebek düşünmeye başladım çalışmalar başladı ama 4 yılı geçti hala bebik neyin yok :sinifsinif: olsun diye çok istiyorumama hamile kalamadım 4 yıldır kısmet inş. herkesin istediği vakitte olur. birbirini tanımakta çok önemli tabi bence hemen çocuk yapmakta ii değil birkaç sene beklenmeli ama biz çok istedik ve bebikimiz oturun oturduğunuz yerde azcuk daha birbirnizi tanıyın döncem ben size dedi hala bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
pekı canım dr kontrollerınden gectınızmı yapılması gereken herseyı denedınızmı ? ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın AMİNNN.:Saruboceq:
ALLAH hayırlı zamnda hayırlısını nasıp etsın hepımıze inşallah nasıp eder rabbım :Saruboceq:hersey yapıldı canım bi sorun yok iki aşılama denedim üstüste ama tutmadı bakalım bekliyorumkendiliğinden olmasını :sinifsinif:
pekı hamılemısın yoksa beklıyormusun?yerimseniben3 sene sonra karar verdik