Ben de sizi tebrik ederim gerçekten, eşinizi de sizi de çok takdir ettim maşallah. Aslında bu durum benim başıma geldi farklı bir şekilde, o yüzden bilincim bu konuda çok fazla, büyük konuşmayayım ama aşkımdan ölsem böyle bir şey yapmam.
Benim çok aşık olduğum bir sevgilim vardı, 3 ayda evlilik kararı aldık, 3 ay sonra da evlenmeyi planlıyoruz, cidden çok aşıktım ama o kadar şey yaptı hala tam olarak atlatabilmiş değilim ayrılığı. Bu biz tanışmadan 5 ay önce bir ev almıştı, 10 senelik kredi çekmiş, maaşı tam kredi tutarı kadar, evlenince evin borcunu ben ödeyeceğim yani ama evlenmeden önce aldığı için o ev onun olacak, bir de hiç önem vermedim maaş farkına ama benim maaşım onun 1,5 katı.
Bir gün düzgün düzgün anlattım bu durumu, kimse boşanmak için evlenmez biz hep mutlu olalım ama dünyanın bir de böyle bir hali var, ben sana çok güveniyorum (3 ayda tanıdığım adama neden çok güveniyorsam? aşk işte) ama annemler de razı değil bu duruma diye ne açgözlülüğüm kaldı, ne evlenmeden boşanmayı düşünmem, yediğim kaprisin tarifi yok halbuki sevgilim bana böyle bir taleple gelse kesinlikle çok haklı görürdüm. Bu çoşkun sabah olayı o zaman yeni olmuştu, o yüzden hiç aklımdan gitmez :)