ben annemle aynı şehirdeyim hatta aramızda yarım saat var ama eşim 3 hafta dolmadan gitmemi istemiyor..boşver eşine taviz verme git senin ailen sonuçta..
3 hafta mi ? ay yok artik yha akannehir
bu erkekler kendilerini ne saniyorlar ,acaba kendi annesinede o arayla gidiyormuymus esin?
konu sahibi arkadasim, evde isin gücün yoksa yalnizsan tabikide gidiceksin annene
esinin ailesi yakinlarinizda falan mi ,esin doldurusa geliyor olabilir
genelde kaynanalarin hosuna gitmez bu drum,karismayi pek severler
hic taviz verme ,taviz tavizi dogurur
valla eşim günde 5 defa gidiyor ama bana gelince daha 2 hafta önce oradaydın diyor..:gitme:annemgile gideyimmi dediğim zaman mutlaka tartışırız..kaynanam annen seni özlüyorsa gelin etmeseydi dedi bi kez.bide en nefret ettiğim sözü turpun seyreği iyidir diyor..ama kendi kızı sürekli burada bide kızım niye gelmiyon ben sana küsüyorum diyor.bencillik işte..
Bişiy merak ettim yanlış anlamazsan arkadaşım..
Yani istemezsen cevap verme..
Hani görümceniz her gün geliyormuş da size 3 haftadabir izin veriyorlarmış ya..
Görümcenizden örnek vererek konuya girseniz eşiniz ne der acaba?
Konuya gelince; Hergün gitmek ya da gitmemek sorun değil..
Ama annenizi görmek için sınır ya da izin olmamalı şahsi fikrim..yerimseniben
söylüyorum sürekli hatta bi kez ablam çalışıyor parası var dedi.ne alakaysa işte ama demek para kazanan insanların sözüde para ediyor..nasıl ablan bi kaç gün gelmezse ablam niye gelmiyor diyorsun,tabi ablan istediği zaman burada bilmiyorsun diyorum ama umrunda bile değil..
Anladım...
Ne diyim..
Allahım yardımcın olsun inşallah..:çok üzgünüm:
Canim ne zaman isterse o zaman giderdim rahmetli Anneme....bazen hergün görüsürdük bazende 2-3 günde bir....ben gitmesem bile Annem gelirdi....kizlari özledim derdi
Hergün görüsmesek bile mutlaka telefonlasirdik...beraber pisirir beraber yerdik.....onun sevdigi bir yemek yaptigimda benden evvel esim telefon acardi Anne gel bak su yemek var derdi....Esim hicbir zaman agzini acip bir kelime dememdi...aksine Annen o senin varmi ötesi, tabikide gideceksin derdi....hic karismazdi sagolsun....Annem vefat edeli 2 yil olacak, Esimde bende cok sükür vicdanen cok rahatiz!
Ben cok kiziyorum bu olaylara karisan adamlara......su 3 günlük yalan dünyada yarin öbür gün Allah gecinden versin Anne diyecegin kimse kalmadigi zaman vicdanlari ne durumda olacak merak ediyorum...
Esim böyle anlayisli vicdanli olmasaydi ne yapardim? Hicbiryerimi takmazdim acikcasi...istedigi kadar bana gitme gelme deseydi...ben giderdim....bu kadar
madem öyle siz de çalışın. bu arada bu dediğim yanlış anlaşılmasın, çalışmayan gitmeyi haketmez demiyorum tabii ki ama bana öyle geliyor ki eşiniz çalışmanıza da laf eder. bu sizin koşullarınızla alakalı bir durum değil. bana kalırsa hakimiyet kurma çabası, kendini sizin sahibiniz gibi hissediyor galiba.
bu bana galiba,çalışmayı istiyorum ama eşimde çalış diyor ama aslında pek gönlü yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?