Evlendikten sonra annenize ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz?

purcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
62
1
96
45
Kızlar evleneli 4 ay oldu ama ben alışamıyorum evliliğe.Şimdiki evim bana hep yabancı gibi geliyor.Annemin evine gidince de çok mutlu oluyorum.Şu an çalışmıyorum ve 3-4 günde bir anneme gidiyorum bunlar da eşime batıyor.Ben sorumluluk alamıyormuşum evde oturmalıymışım artık annemlerden çıkmışım ve her zaman gitmemeliymişim.Ama ben evdeyim zaten çalışmıyorum ve diğer zamanlarda kapı dışarı çıkmıyorum.Eşim bana hiç sormuyor bile bugün ne yapacaksın.canın sıkılıyor mu diye ne zaman bir yere gidecek olsam hele ki anneme suratı birden asılıveriyor.Evlenen arkadaşlar annenize sık gidiyor musunuz,anormal olan ben miyim bilmiyorum ne olur bana bir fikir verin.

canim ben yurt disininda yasiyorum. evleneli 1.5 yil oldu annecigimin yuzunu intten gorebiliyorum ancak. haline sukret.
ikincisi eger k.validenlerle ayni sehirde yasiyorsaniz 1-2 gunde oraya git belki esit davrandigini dusunur ve bozulmaz.
yok ayri yerlerde yasiyorsaniz gitmeden once ki aksam guzel guzel anlat konusmaya calis. sen haftada 2 gun git annenlerde 2 gun sana gelsinler

ne bileyim canim aklima baska nisey gelmedi

Ben de yurtdisindayim Bir yili gecti annecigimi gormeyeli, cok zor yurtdisinda yasamak bu anlamda tabi.

ben annemle aynı şehirdeyim hatta aramızda yarım saat var ama eşim 3 hafta dolmadan gitmemi istemiyor..boşver eşine taviz verme git senin ailen sonuçta..

ben annemle aynı şehirdeyim hatta aramızda yarım saat var ama eşim 3 hafta dolmadan gitmemi istemiyor..boşver eşine taviz verme git senin ailen sonuçta..

3 hafta mi ? ay yok artik yha akannehir

bu erkekler kendilerini ne saniyorlar ,acaba kendi annesinede o arayla gidiyormuymus esin?

konu sahibi arkadasim, evde isin gücün yoksa yalnizsan tabikide gidiceksin annene

esinin ailesi yakinlarinizda falan mi ,esin doldurusa geliyor olabilir

genelde kaynanalarin hosuna gitmez bu drum,karismayi pek severler

hic taviz verme ,taviz tavizi dogurur

annemle aynı sehırdeyım ve 2 senelıkte evlıyım
hemen hemen hergun gıderım anneme hatta aksamada esım gelıp alır
sımdıye kadar hıc boyle bır sorunumuz olmadı
acıkcası sasırıyorum bu sekılde davranan erkeklere
evlendım dıye anneme gıtmek ıcın ızınde ısteyemem gunde sayamam dogrusu......

valla eşim günde 5 defa gidiyor ama bana gelince daha 2 hafta önce oradaydın diyor..:gitme:annemgile gideyimmi dediğim zaman mutlaka tartışırız..kaynanam annen seni özlüyorsa gelin etmeseydi dedi bi kez.bide en nefret ettiğim sözü turpun seyreği iyidir diyor..ama kendi kızı sürekli burada bide kızım niye gelmiyon ben sana küsüyorum diyor.bencillik işte..

nasıl şey bu boyle bilmiyorum ya
ne sanıyorlar kendilerini bu erkekler. evlendikten sonra onların mallarımı olacagız yanı kusura bakmayın kızlar ama...klava:
annemi gormek için ona soracak degilim aslada alttan almam bu konuda. bu yasa kadar kocammı getirdi benide anneme gitmeme katısıyor.
bende anneme uzagım 14 saat kadar hergun en az yarım saat telefonla konusurum annemle. bizimki agzını acacak oldu lafını yedi oturdu.. karısamaz artık. istedigim zamanda atlar otobuse ucaga giderim annemin babamın yanına
ailem benım hassas noktamdır. her konuda eşimle beraber karar alır uyglarız birbirimize danısırız ama ailem konusunda hassasım. keşke bende anneme yakın olsamda her gun gitsem yanınamafoldumben

Bişiy merak ettim yanlış anlamazsan arkadaşım..
Yani istemezsen cevap verme..
Hani görümceniz her gün geliyormuş da size 3 haftadabir izin veriyorlarmış ya..
Görümcenizden örnek vererek konuya girseniz eşiniz ne der acaba?
Konuya gelince; Hergün gitmek ya da gitmemek sorun değil..
Ama annenizi görmek için sınır ya da izin olmamalı şahsi fikrim..yerimseniben

gözüne carpıyorsa eşinin az gıt

bu aralar az gıdersın zamanla cogaltırsın
gıttıgınde de gıttıgınde ne yaptıgından cok bahsetme hıı gıttım bı ara geldım de ki gozune batmasın yani oooh kısır şölenı yaptık partı verdık pıramıt pasta yaptık komsuları cagardık yedık tum gun eglendık falan dıye ballandırarak anlatma :) ,
demek gozune batıyor şu ara

söylüyorum sürekli hatta bi kez ablam çalışıyor parası var dedi.ne alakaysa işte ama demek para kazanan insanların sözüde para ediyor..nasıl ablan bi kaç gün gelmezse ablam niye gelmiyor diyorsun,tabi ablan istediği zaman burada bilmiyorsun diyorum ama umrunda bile değil..

Anladım...
Ne diyim..
Allahım yardımcın olsun inşallah..:çok üzgünüm:

Canim ne zaman isterse o zaman giderdim rahmetli Anneme....bazen hergün görüsürdük bazende 2-3 günde bir....ben gitmesem bile Annem gelirdi....kizlari özledim derdi
Hergün görüsmesek bile mutlaka telefonlasirdik...beraber pisirir beraber yerdik.....onun sevdigi bir yemek yaptigimda benden evvel esim telefon acardi Anne gel bak su yemek var derdi....Esim hicbir zaman agzini acip bir kelime dememdi...aksine Annen o senin varmi ötesi, tabikide gideceksin derdi....hic karismazdi sagolsun....Annem vefat edeli 2 yil olacak, Esimde bende cok sükür vicdanen cok rahatiz!

Ben cok kiziyorum bu olaylara karisan adamlara......su 3 günlük yalan dünyada yarin öbür gün Allah gecinden versin Anne diyecegin kimse kalmadigi zaman vicdanlari ne durumda olacak merak ediyorum...

Esim böyle anlayisli vicdanli olmasaydi ne yapardim? Hicbiryerimi takmazdim acikcasi...istedigi kadar bana gitme gelme deseydi...ben giderdim....bu kadar

madem öyle siz de çalışın. bu arada bu dediğim yanlış anlaşılmasın, çalışmayan gitmeyi haketmez demiyorum tabii ki ama bana öyle geliyor ki eşiniz çalışmanıza da laf eder. bu sizin koşullarınızla alakalı bir durum değil. bana kalırsa hakimiyet kurma çabası, kendini sizin sahibiniz gibi hissediyor galiba.

eşin çok anlayışlıymış maşallah,allah razı olsun..alkisalkisalkis

bizim şehirler farklı.
baştan sorun olmuyordu.2 senelik evliyiz.her ay 4-5 günlüğüne memlekete gşiderdim
yada 1.5 ayda bir.
bazen lafını yaptığı oluyordu,ama her defasında anlattım.bazen tartıştık
3 hafta aynı şehirde yaşayınca uzun bi süre.
bu konularda problem yaşamak çok zor.Rabbim yardımcın olsun
eşinin de kalbine merhamet versin.umarım fikri değişir :teselli:

bu bana galiba,çalışmayı istiyorum ama eşimde çalış diyor ama aslında pek gönlü yok gibi..

bu bana galiba,çalışmayı istiyorum ama eşimde çalış diyor ama aslında pek gönlü yok gibi..

evet. pardon konu sahibiyle aynı şeyi söyleyince bir an alıntı yapmadan direkt yazdım ama çok üzülüyorum böyle davranan eşleri görünce. ne demek 3 hafta yahu? siz annenizin canından var oldunuz. atacak haliniz yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…