Evlendikten sonra annenize ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz?

istediğim zaman giderim, herkes de istediği zaman gitmeli. eşi bile olsa kimsenin kimseye bu konuda kısıtlama getirmeye hakkı yok.

bende istediğim zaman giebiliyorum çok şükür hem aynı şehirdeyiz hem araba ile 30 dk lık mesafede oturuyor annem haftada bir mutlaka görüşüyoruz birbirine bağlı bir ailemiz var çok şükür ve 4 kardeşiz hepimiz evliyiz ve çocuklarımız var birinden birinin evinde mutlaka toplanılıyor her hafta ve genelde ya bende yada annemde toplanılır en fazla =)allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin
eşimin aileside şehir dışında bi ablası var ist ama annemi çok sever maşallah annemde damadını anne oğul gibiler rabbim nazarlardan saklasın eşim anneme gitmeme hiç bişey demez aksine o götürür beni hep ve gitmek ister ama engel olmaya kalksaydı da olamazdı keza allaha şükür öyle bişii olmadı

Son düzenleme:

canım ilk zamanlar insan baba evini bırakmaya alışamıyor ama sonraları kendi evine girdiğinde ohh be dünya varmış deyip iç geçiriyorsun mekan alışkanlığı denen bişii var sonuçta evlilik ilerledikçe kendi evini benimseyecek hatta annene gideceğine onu davet edeceksin kendi evine eminim.ilk zamanlar fazla gitmek istemen normal ama kendine hakim ol biraz neticede çocuk değilsin eşinde haklı olarak böyle söylemiş sana ama eve de kapanma evinle ilgilendikten sonra eşine eksiklik etmedikten sonra çık arkadaşlarınla görüş evine davet et sen onlara git hatta çalış neden çalışmıyorsun meslek yokmu yada kurslara git hayatını doldur bi şekilde gerçi daha yeni evlisin 3-5 ay geçsin evinin tadını çıkar sonrada çık dışarı eve kapatma kendini annenede haftada 1 git fazla abartma bence tlf et konuş onla yetin alışana dek
ama olay eşinin annene gitmende rahatsız olması ise yani anneni istememesi ise ona bişey diyemem sonuçta anne bu kimsenin engel olmaya hakkı yok ve ben yeni evlisin diye söyledim bunları canım unutma haftada 3-4 te fazla gibi bence heleki ilk zamanlar

Son düzenleme:
canım cevaplarınız için çok teşekkür ederim.eşimle gece konuştuk ve onun düşüncesi benim mutlu olmadığımı sanması ve bu yüzden sürekli anneme gitmek istememiş.yani kesinlikle annemle ilgili başka bişey yokmuş(olamaz zaten)güzelce anlattım ben seninle mutluyum ama arada elbet sıkılıyorum,o zamanda gitmek istiyorum dolaşmak istiyorum bence,bu bir konu sorun değildir,benim sıkılmamamı istiyorsan buna tamam demelisin.sonra dedim arayı bulalım sen beni anlamaya çalış ben de seni.bana en son dediği tamam sen bilirsin diyeceğim bu kadar,e dedim benim de bu kadar.gerisi zaman ben de o da dediğimizden vazgeçmiyoruz.
bu arada iş bulsam bir an önce herşey daha iyi olacak.

sen de haklısın canım ama şöyle bişey var insan sık sık ailesine gidince evliliğine yoğunlaşamıyo üstelik yeni evliyken alışmak daha zor oluyo.bir an önce iş bulursun umarım çünkü o zaman herşey daha farklı olacak emin ol.kaydirigubbakcemile5

işim annemlere yakın benim
15 dak uzaklıkta
eğer ofisteysem ve akşam eve erken gitme gibi bir durumum yoksa uğrar öyle evime geçerim
önemli bir işim varsa o gün hayır duasını almadan çıkmam yola :Saruboceq:
o zaman sabah uğrarım değişiyor durumlara göre
uğrayamadığım zamanlarda çok sık telefonlaşırız
evliliğime ben değilde annem çok zor alıştı desem daha doğru olur
:kedi:

aynı şehirdeyken annemle aramızda 1 sokak vardı, genelde gün aşırı giderdim
eşim bunu hiç problem etmezdi, lafı bile geçmedi hiç
yani bence sen yanlış düşünmüyorsun eşin neden böyle yapıyor anladım, ya ailene gıcık, ya senin üstünde otorite kurmak çabasında niyeyse, yada sık görüşmenizden korkuyor bi sebeble, korktuğu bişey mi var

Son düzenleme:
eşim hiç karışmaz ben istediğim zaman giderim.zaman kavramı yok yani canım ne zaman isterse hiç düşünmem

keşke annemle yakın olsam hiç çıkmazdım ordan.....

öyle olsaydı eşime bile sormazdım gitmek için ama uzak maalesef....:gitme:

benim işim annemimn evine cok yakın eşim her saba anneme bırakır beni ordan işime giderim her gün tellede konuşurum 3 4 kere akşamları geç gelicek olursa asla eve geç demez direk annene geç ordan alrım der her c.tesi annemdeyim işten cıkıca öğlene kadar calışıyorum asla lafını etmemiştir aksine ben gitmedğim zamanlarda annene yemeğe gidelim onları cağır gelsinler der 5 yıllık evliliğimi dordurucam ağzından tek bir laf cıkmamıştır allah razı olsun eşimden

hiç takmayın sizi bu yaşa getiren insandır izin vermeiyor diye bişey yok gidin üç günlük dünya

Ben evlendim evleneli giderim şimdiye kadar hiç sorun olmadı...
Çalışmıyorken daha sık giderdim.Bazen hergün...bazen 3- 4 günde bir...Gelir ordan alırdı...
Bunu neden sorun yapıyor kii...
alışamadım şimdiki evime yabancı gibi geliyor diyosunyaa acaba eşin bunu hissediyorda ondan mı baskı yapıyor... :uhm:
evine karşı çokmu sorumsuz davranıyorsun...

Son düzenleme:
valla bu bence tipik evlenen kız evinden çıkar bundan sonra aileine fazla yaklaşmaz varı yoğu eşinin ailesi olmalıdır hatta varlığı onlaa feda olmalıdır yaklaşımı

karşınıza alıp eşinizi bir güzel konuşun tavrınızı kesin ve net koyun aksi halde başınızı alamazsınız

ben hep derim ağaç yaşken eğilir kimin kimi eğeceği bazen önemli oluyor işte

benim ailem şehir dışında eşimin ailesinden biliyorum ben onlarla aynı şehirdeyiz ben bayramlarda- tek tailim o- annemlerin yanına gidiyorum eşim de her zaman aileni ancak o zaman görüyorsun der sağolsun ama kayınvalide görümce eşmin teyzesi bildiğin dedikodu halindeler kayınvalidem her bayram hadi beraber yazlığa gidelim diyor ben de her bayram istisnasız annemi göreceğim özledim diyorum

ama görümcem kayınvalidemle 5 dakika mesafede oturuyor ama hergün annesinde yemeği de onda yerler ona mübah bana değil yani :)

walla ben uzak oturacağım için istesem de çok sık gidemicem.. ama fırsat bulur bulmaz giderim..gittim mi de kalırım mecburzemuszemus ama erkekler çok sık gidişlerden pek hoşlanmazlar.yalnız bırakmaya gelmez fazla :hulya:

bende haftada bir anneme giderim esim birse demez... ama hergün hergün gitmem sonucda eviniz ayri insan evde oturmasdinida bilmeli bence daha yeni evlisin basda zor oluyor evet ama ilerde cocugun oldumu zirt pirt gidemiyceksin sende alis bence bosuna niye esinle papaz ol.. telefonla görüs annenleri evine davet et.. kaynanana git degisiklik olur sana arkadasina git alisverise falan o zaman esine batmaz:) mutluluklar dilerim

ben annemle aynı şehirdeyim hatta aramızda yarım saat var ama eşim 3 hafta dolmadan gitmemi istemiyor..boşver eşine taviz verme git senin ailen sonuçta..

Valla yabangülü kusura bakma da ne eşine ne de kayınvalidene kusur bulamıyorum. Sen onların sözünden çıkmayıp oldu 3 haftada bir giderim diye kabul edip onları tepene çıkarttıysan bunda onların suçu yok senin suçun var. Adamı tepene çıkart sonra da şikayet et.

anneme istediğim zaman giderim. eşim de buna karışmaz. haftada 2 gün bazen 3 gün giderim.
ve ben çalışıyorum. sen evdeymişsin ev işin bitince tabi gideceksin. bu normal ama eşine taviz verme.
o da gitsin annesine. kesin annesinin dolduruşuna geliyordur.

10 aydir evliyim daha gidemedim uzakliktan dolayi ...egerki uzak olmasaydim evimin isini aksatmadigim surece gerekirse hergun giderdim bundan izin alicakta degilim ama esim eve gelmeden de evde olmaliyim buda benim fikrim ve uygun olani

ben avusturyada ailemde almanyada yasiyor malesef
aramizda 550km var ve herzaman gidemiyorum tabiki
esimle firsat buldukca gitmeye calisiyoruz ve esim benden hevesi oluyor
bence birazda ailelerde is bitiyor belki esine fazla sicak davranmiyorlar ve esinde oraya gitmek istemiyor
o yüzdende seni göndermek istemiyor olabilirmi ?
ne bilim aklima bu syk da geldi nedense
cünki benim esime ailem benden yakin davraniyor esimde ona göre ailesinden cok seviyor ailemi

senede bir gidiyorum duruma göre değişir bazen senede 3 de olabilir

annene gitmiycende kime gitcen ya...benimde annem türkiyede yildan yila görüyorum..ama evlendigim ilk aylar 6 ayda bi gittim geldim...bazende 5 ayda bir...kimse karisamaz annemi babami görmeme..esinin derdi ne anlamadim..annene gidince sorumluluk almamismi oluyosun..cok sacma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…