Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evleneli 2 yıl oldu asla anneme tek başıma göndermiyor haftada 1 yada 2 kez götürür o da birkaç saat oturur geliriz.aramız 5 dk mesafeli düşünün.
bazende 2 haftada 1 götürür.bu olay çok canımı sıkıyor ama bişeyde yapamıyorum.kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz 7/24 ordayız yatmadan yatmaya evime inebiliyorum onsuz da inemiyorum çok tuhaf bir aileye gelin geldim.
ama kendi kızları istedikleri gibi gelirler kalırlar asla sorun olmaz bu.sorduğun zaman da kavgaya başlıyoruz ve ne yazıkki şiddet görüyorum.o yüzden ailemde alıştı zaten olayları bildikleri için üzülmemem için bişey demiyolar.ama benim canıma taketti.psikolojim çok bozuldu.akrabalarıma götürmüyor ama kendi hergün gidiyor.beni ailesiyle yada akrabalarıyla her yere gönderiyor ama ailemle asla........
böyle olacağını bilseydim asla evlenmezdim........
çok pişmanım ama son pişmanlık fayda vermiyor maalesef
hergün aile içi şiddet görüyorum o yüzden susmak zorunda kalıyorum herşeye ama bazen de kan beynime sıçrıyor ağzıma geleni söylüyorum
ben ömrümün sonuna kadar yaşayacaklarımın heepsini 2 yılda yaşadım
evlenen arkadaşlarıma evliliği tavsiye etmiyorum tavsiye etsem bile böyle böyle konuşun anlaşın diyorum tecrübelerimi söylüyorum......
ne yazıkki durum bu kızlar yaşayan bir ölüden farkım yok........
annemle karşı komşu olduğumuz halde bana da sınır konuldu sabrettim onun annesi daha uzak olmasına rağmen ona ne kadar gitsem sesi çıkmazdı sonra birkaç olaydan sonra bu yasak kalktı her sabah kahvaltıdan akşama kadar ordaydım ama şimdi 2 yıllık evliyim ve hiçde öyle sabahın köründe kalkıp anneme gitmek içimden gelmiyor zamanla evine alışıyor insan evinin kokusu insana huzur veriyo nereye gidersem gideyim aradan iki saat geçince hemen evimi özlüyorum
arkadaslar siz ne yapiyorsunuz yha böyle kendinize :1shok:
a.sahin hemde muhasebecisin ne demek yani susmak zorunda kaliyorum
siz kendinize acimazsaniz kim size acir Allah askina
bitersede bitsin evlilik sinir hastasi olmaktan iyidir dul olmak
beni aileme yaklastirmayan kocanin ne bunu yanina birakirim ne de onun ailesine yanasirim
eşimden allah bin kere razı olsun evlenmeden önce(2 yıl önce 2 yıllık evliyim) eşim annemlerin mahallesinden ev aldı annemlere yakın olayım diye eşimin işyerinin üst apartmanındada kayınvalidemler oturuyor o taraftan ev almak bile istemedi çünkü benim annemlere ne kadar bağlı olduğumu biliyordu annemle aramız 100 metre falan ama çalıştığım için günde 2 kere arıyorum telde konuşuyoruz ayrıca iş çıkışındada uğruyorum hergün görüşmeme rağmen 2-3 gecede bir oturmaya gidiyorum ben gidemediğim zaman annemler gelir kayınvalidemede haftada 1 kere gidiyorum eşim hiçbirşey demez bazen derki annenle görüşmedin ben seni oraya bırakayım der özlemişsindir der ve bırakır hatta ilk evlendiğimizde o hep derdi annenleri ihmal etme asla sürekli git ve gelsinler derdi beni kötü bilmesinler benim yollamadığımı zannetmesinler derdieşimimden allah bin kere razı olsun çok seviyorum onuopuyorumnanaktan
burcu nbr güzelim uzun zaman oldu görüşmeyeli
eşimden bunları duysam heralde kıyametin sonunun geldiğini düşünürüm
çok şanslısın...
Ailem eşimi kötü biliyor ne yazıkki bunu kendi yaptı kendi istedi....
Kendiside farkında zaten...
buda doğru gelmio bana ama evlendikten sonra insanın kendi yuvasını benimsemesi gerekiyor.madem hiç ayrı ev tutmasaydınız:))))) gelip oda sizde kalsaydı.bneım evımlen annemın evı asırı yakın oldugu halde toplasanız ben 1 ay evde yatmısımdır
esım sureklı annemlerı ıstıyor vede burda kalıoruz
ben evlendıgımın bıle farkında olmuorum
allh ondan bınlrece kez razı olsun
Şiddet gördüğünüzü bilmiyorlar demiştiniz..
Peki ailenize gitmenize eşinizin karışmasına hatta kayınvalide ile bu kadar sık beraber olmanıza nasıl göz yumuyor aileniz?
"Kızım sen napıyorsun bu adamla,onun ailesinden çıkmıyorsun bize çok az geliyorsun,bu ne biçim adam yoksa başka bir sorunun mu var" demiyorlar mı?
buda doğru gelmio bana ama evlendikten sonra insanın kendi yuvasını benimsemesi gerekiyor.madem hiç ayrı ev tutmasaydınız:))))) gelip oda sizde kalsaydı.
öncelikle günaydın kızlar....
napalım cnm susmazsam çok kötü kavga ediyoruz şiddete maruz kalıyorum...
kalmamak için susuyorum
tabiiki hep susmuyorum o bana vurduğunda bende ona vuruyorum elim armut toplamıyor ama daha beter oluyoruz....
Bir sözüm de aileme gidebilir miyim diye ezik ezik kocalarından çocuk gibi izin alanlara. Sizin kocanız sizden izin alıyor mu ailesine giderken onlara gidebilir miyim diye. Ama suç kocanızda değil sizde. Beni de birisi bu kadar tepesine çıkartsa ben de onu ezmeye kalkarım. Adamlardan şikayet edeceğinize biraz onurlu davranmaya çalışın. En azından ilk adım olarak kendinizi kocanızla eşit haklara sahip bir birey olarak görmekle başlayabilirsiniz işe.Sizi kendine eşit görmeyen aşağı gören adamla da hayatta mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz gerçekten.
burcu nbr güzelim uzun zaman oldu görüşmeyeli
eşimden bunları duysam heralde kıyametin sonunun geldiğini düşünürüm
çok şanslısın...
Ailem eşimi kötü biliyor ne yazıkki bunu kendi yaptı kendi istedi....
Kendiside farkında zaten...