Allah sabırlar versin, ay ne gıcık bişeydir bu olaylar ya. Benim başımda olsa ben herhalde çok pis kavga ederdim, rezillik diz boyu olurdu, dayanamam ben çünkü ne olursa olsun. Eşim bıraktı diyosun hala konuşuyolar, çok pardo da yuh ani. bunların hepsi cahillikten oluyo başka bişey değil. okumuş olsalar da kağıt üstünde o kalıyo o okudukları bazılarının, eski tas eski hamam devam ediyo.
ben 2 yıllık evliyim, daha yeni yeni alışıyorum evliliğe :)
ilk evlendiğimizde annemle aramda sadece 1 saatlik mesafe vardı, metrobüsle gidip gelirdim.
şimdi daha da yakına taşındık, bebeğe hazırlık, 15 dk en fazla. uzaktayken her haftasonu giderdim, şimdi 2 haftada bire düştü kendiliğinden. bi şey oluyo , program oluyo, evden çıkasım gelmiyo falan, ben de o zaman arayıp konuşuyorum arayı açmıyım diye.
eşimin ailesi istanbul dışında.2 senedir her bayram zaten köydeyiz kesin, bu bayram çok sıkıldım artık, kendi ailemi görmüyorum dedim kaç bayramdır, eşim de o zaman bundan sonra önce sizinkileri görürüz sonra 1 günd e olsa bizimkileri görürüz dedi :) sağolsun,arada bir haftasonları gidiyoruz süpriz yapmaya, zonguldaktalar bu arada. bi gece kalıp onları mutlu edip dönüyoruz..
onun için ben rahatım, ama burda olsalardı nasıl olurdu hiç bilmiyorum valla