ben olsaydim kesinliklle yakinlardan ev almayi dusunmezdim mumkunse 2-3 saat uzaklikta bile olsun .
Arkadaşım sen ne istiyorsan o olmalı şimdiden başlamışlar sevgilini yönlendirmeye arkadaşlık,sevgili olma,nişanlılık,evlillik farklı bu kaynanalar hep oğullarına yakın olmalı bence elinden geldiğince engel ol pasif olma
doğru söylüyosunuz..
şimdiden ipleri elime alıyım ben
korktum vallai burdaki konuları okuya okuya bu konuda mutsuz olmak istemiyorum..
ama umarım iyi anlaşırım annem gibi olur..
inan bir evlilik nasıl başlarsa öyle gider o annesindende kork sen saf ve iyi niyetlilik gösterdik sıra onlar her istediklerini yüzüne güle,güle yapacaklar sevgilinide uzaktan kumanda şeklinde kullandıklarını bil eğer istediklerin yapılmıyorsa bil ki sevgilin senden çok annesini seviyordur eğer yapmaz ise ilerisi için kesin mutsuz olacaksın demek
ay allah korusun ya
ben şuan aile yapım olarak çok sorunlu çocukluk geçirdim halada sorunlar yaşıyorum bide evlendikten sonra yaşarsam bunları nolur halim
madem işim yoluna girsin de(dua edin nolur) ben düzgünce konuşuyim..
bu konudada bişey dediğim zaman kavga ediyoruz bide bazen "ya senin daha işin yoluna girmemiş ne diyosun dur bakalım " diye çıkıyo hemen..
evliliğimizdede annesigil yüzünden böyle olursa ben kaldıramam..
2miz arasındaki kavga önemli değil belki..
ama 3.şahıslar araya girildiğinde..en sevmediğim şeylerdir..
annemde yakında oturma hatta şimdiden alınmasın bence o ev siz istediğiniz yerden alın diyo.ama 3 şahıslar girecek bence maddi açıdan güçlü olmanda fayda var ancak o vakit istediklerin kolay gerçekleşir ,erkek kısmı parayı sever seninde söz hakkın olur, inan evlendikten sonra mutlu olmanı dilerim ama unutma şeytan ayrıntıda gizlidir önemli kararlarda ailene danış aklının karışmasına izin verme
sevgılın uyuyorsa kac kacabıldıgın yere kadar sakın yakın oturma.
kayınvalıdeye arkadaslık yapmak ıcın mı evlenıyormussunuz.
ınsanlar hıc dusunmuyorlar karsı tarafı. kayınvalıdenın dıbınde mutlu olacagına ınanıyomusun sen?
Tabı bızde yaslanıcaz ne olucaz bellı degıl ama kendımıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı yapmayız olur bıter:97:
aslinda annesini en azindan 1 saatte olsa gorursen belki de bu kafa karisikligina cozum bulabilirsin..az cok birsey hissedersin..valla bende gittim geldim evlerine ama hic oyle yuz goz olma durumum olmadi.ev meselesini bende hem kendi ailemden hemde onun ailesinden uzakta olsun isityorum.ama buyuk olasilikla ileride onun ailesine yakin olacaz hatta simdiden planlari var surada oturun burada olun diye..bu benim istememezligim degil sadece sorun yasamaktan ve yakin olmaktan korkuyorum.bir haftasonum olacak onda da gelen gideni kaldiramam ben.kim olursa olsun..aldigimin,yaptigimin,gezdigimin goze batmasini istemiyorum..ne kadar iyi olurlarsa olsun yine de anne babalar en guzeli uzaktan gonul yapmak..
ortada olucaksın ne kendi ailene nede kayınvalidene yakın ol
mesafe herzaman iyidir ama ihmalde etme tabi
erkek arkadaşınla şimdiden konuş anlaş ikiniz bir aile olucaksınız artık
ailelerinde buna saygı gösterip kararları size bırakmaları gerek
ama nerde burda öyle aileler her şeye karışırlar boşanmak istediğindede
elalem neder otor oturduğun yerde derler sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?