- Konu Sahibi Perladerma
-
evet kızlar herkese iyi akşamlar evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda fikirlerinizi yazar mısınız benim birkaç yıl öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu ancak şimdi tamamen düşüncem değişti zengin bir adamla evlenirsem çalışmayı istemiyorum ne gereği var ki bana bakarsa bir de evin işi üstüne üstlük zaten o da değil ben evcimen bir insanım şu anda bir işte çalışıyorum ama hiç istemeyerek gidiyorum işe çok zor geldi çalışmak daha önce hiç çalışmamıştım ondan mıdır nedir bilmiyorum evde olsam kitap okusam gezmeye gitsem evin işini yapsam arkadaşlarımla buluşsam eşim beni çok sevse ne güzel olur ya benim gibi düşünenler cevaplarınız bekliyorum
evet kızlar herkese iyi akşamlar evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda fikirlerinizi yazar mısınız benim birkaç yıl öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu ancak şimdi tamamen düşüncem değişti zengin bir adamla evlenirsem çalışmayı istemiyorum ne gereği var ki bana bakarsa bir de evin işi üstüne üstlük zaten o da değil ben evcimen bir insanım şu anda bir işte çalışıyorum ama hiç istemeyerek gidiyorum işe çok zor geldi çalışmak daha önce hiç çalışmamıştım ondan mıdır nedir bilmiyorum evde olsam kitap okusam gezmeye gitsem evin işini yapsam arkadaşlarımla buluşsam eşim beni çok sevse ne güzel olur ya benim gibi düşünenler cevaplarınız bekliyorum
valla görüş açına çok şaşrdım normalde kadınlar kocasının eline bakmamak için çalışmak ister sen tamamen farklı düşüncedesn saygı duyarım :)) bnde evli bir çalışanım hatta iş hayatım için nerdeyse tüm hayatım değişti çok emek verdm yeri geldi izin günlerimdede çalıştım ama karşılığını aldım çok şükür 4 yıldır çok köklü bi frmada çalışıorum 1 yıl öncede terfi ettim şuan üst düzey yöneticiyim hemde 24 yaşındayım :)şirketim bana ait ofis tahsis etti kendi işimi yapıyo gbiyim... biz 5 kardeşiz ve ailem hepimizi okuttu kardeşim hala okuyo üniversitede ve orta halli bi ailenin çocuğuyum ailem bana emek verip belki zor şartlarda okutmuş bi şekilde hayatımı kurmama yardımcı olmuş bnde evlenip evde oturup onların tüm emeklerini çöpe atıcam yooook bana uymaz ki zaten ben yapamam çalışmadan evlendiğimde bile balayını 4. gün sonlandırıp ofisime gelmiştim :))) eşim arada dalga geçiyo ilerde çocuk olunca sen çalışırsın ben bakarım die:)) yani demem o ki arkadaşlar sağıklı her kadın bnce çalışmalı sadece para için değil kendini geliştrmesi,statü sahibi olması,sosyal bi insan olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?