Bencede ve kesin bu saydiklarini kesin yapiyordur ondan sacma buluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede ve kesin bu saydiklarini kesin yapiyordur ondan sacma buluyo
Evet kesinlikle benimde var boyle bi gorumcem evde ve bekar. Sanki kendileri hic evlenmicek gibi konusuyorlar ya sende evlen gorcez diyorum icimdenBencede ve kesin bu saydiklarini kesin yapiyordur ondan sacma buluyo![]()
Bence kocaların aileleri değişiyor
Erkekten evvel
Size katılıyorum, yani değişmek mi denir emin değilim de, gelin olunca oğullarına farklı davranma hissi oluşuyor herhalde.
Artık kendilerine mi birşeyleri ispat etmeye çalışıyorlar veya çevrelerine mi orası belirsiz.
Aile olabilmek çok önemliSize katılıyorum, yani değişmek mi denir emin değilim de, gelin olunca oğullarına farklı davranma hissi oluşuyor herhalde.
Artık kendilerine mi birşeyleri ispat etmeye çalışıyorlar veya çevrelerine mi orası belirsiz.
Bu cümlenize katıldım hatta bazı kayınvalideler gelinlerini benim evladımı benden çaldı gözüylede bakabiliyorAile olabilmek çok önemli
Bence bir çok kv gelinlerini evladı olarak göremiyor
Dediğiniz gibi gerçekten çok garip bir bağımlılık oluşuyo ya da var olan bağımlılık tuhaf bir şekilde evlenince daha da çoğalıyo. Mesela ben de sizin gibi düşünüyorum yani eşimle evde oturup tv izlemeyi tercih ederim rahat rahat ama biz ne kadar öyle düsünsekte özellikle kayinvalidem bu durumdan şikayet eder gibi laf soyluyo yani sürekli eşimin annesiyle ve ablasiyla görüşmemiz gerektiğini vurgulayarak söyler eşime söyler aslında ama taş banadır yani haftada bir kaç gün diyo ben mi yalnis düşünüyorum bilmiyorum ama ben daha 2 yıllık evliyim yeni yeni çocuk düşünmeye başladık ve bunun için deniyoruz ayrıca eşim işinden dolayi 3 vardiyalı çalışıyo buna rağmen her hafta gidiyoruz bazen gerçekten bunaltici oluyo yani aynı şekilde 1 2 saat görmek yetiyo ama bu garip bağımlı olan erkeklere yetmiyo ben de bunu anlamıyorum. Ben en son geçen ay özel bi psikiyatriye gitmiştim doktorumun dediği çok doğru geldi bana dedi ki sen eşin ve çocuğunla çekirdek bi aile olmak isterken eşin seni kendi ailesinin zincirine bağlamaya çalışıyo demişti yani böyle bi bağımlılığın biraz aşırı ve garip olduğunu söylemişti bence doğrukızlar üzgünüm ama eşleriniz ki aile düşkünlüğü falan değil düpedüz tuhaf bir bağımlılık, ben de aileme düşkünüm eşim de düşkün ama çok fazla vakit geçirmek istemiyoruz onlarla, sürekli ailelerle olmak hoşumuza gitmiyor. genciz sonuçta evde uzanıp tv izlemek daha zevkli, yada kendi yaşıtımız arkadaşlarımızla olmak. yani eşleriniz bulduğu ilk fırsatta ailesi ile görüşmek istiyorsa ya hiç eş dost yok sıkıntıdan gidiyorlar yada dediğim gibi garip tuhaf bir bağımlılık söz konusu. yoksa insan neden sürekli aile büyükleri ile olmak ister ki, ben bi gideyim 2 saat geçireyim, yüzlerini iyi olduklarını göreyim bana yetiyor şahsen, çok şükür eşim de öyle. cidden öteki türlüsünü aklım almıyor.![]()
Benim kayınvalide bi defasında bana "el" dedi. Yabancı biri yani. Katılıyorum size, aileden bile görmüyorlar. Benim eşim benim ailemde kabul de görür çok da sevilir, annemlerin mutfağında yengemle birlikte keyifle yemek bile hazırlarlar ama ben yanaşamıyorum bile, itiliyorum resmenAile olabilmek çok önemli
Bence bir çok kv gelinlerini evladı olarak göremiyor
Aynen öyle allahtan o kadarı yok ama işten geldiğinde her gün telefon ediyo beyimiz kızdığım konu aslında araması değil işten geldiği gibi haber vermek için araması yani bi de o kadar alıştırmış ki eşim bir kaç dk benimle konuşmaya dalsa kayinvalidem hemen arıyo noldu diye ben sevmiyorum böyle şeyleri eşim 35 yaşında bana gerçekten tuhaf geliyo yani böyle olunca eşime cocukmus gibi hala ana kuzusuymus gibi bakıyorum bu da beni deli ediyo gerçi eşimi bu hale getirende kayinvalidem eşim bunu kabul ediyo annesi misafirlerin yanında 35 yaşında karısı olan koca bi adama erkecik diyo bu ne kadar doğru bilmiyorumbagimlilar heralde ailelerine ben bir kadinda veya erkekde annem ne derse o cumlesinden nefret ediyorum.oyle insanlarla evlenilmez kendi fikirleri yok herkesin yeri bellidir evlendikten sonra bir aile kuruyorsunuz kimsenin lafiyla hareket etmemek lazim madem ben annem ailem olmadan yapamam onlar ne derse yaparim diyolar evlenmiycekler
Bu el olma meselesi nedense hep erkek taraflarında yasiyo aynı şekilde benim eşimde benim tarafimda çok kıymetlidir yemekte hep onun sevdiği şeyler yapılır herkesten önce ilk onun hali hatrı sorulur bi tartışma olduğunda direk bana kızılır Kocanı üzme diyeBenim kayınvalide bi defasında bana "el" dedi. Yabancı biri yani. Katılıyorum size, aileden bile görmüyorlar. Benim eşim benim ailemde kabul de görür çok da sevilir, annemlerin mutfağında yengemle birlikte keyifle yemek bile hazırlarlar ama ben yanaşamıyorum bile, itiliyorum resmen