- 10 Mayıs 2022
- 1.461
- 1.934
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Evet ben de öyle oldum. İlk 5 ayda nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 15 kg aldım. Herkes hormonlardan kaynaklı falan dedi ama kendi pişirdiğini oturup eşinle yeyıp içmek falan çok güzel gelıyordu. Sonradan dur dedim kendime bu seferde gelin görmeler başladı pasta börek çörek kalıyordu onları ıiki kişi 3 gün yıyorduk bende masa başı çalışıyordum sonra işten ayrıldım iyice hareketsız kaldım derken 25 kg aldım totalde. Sonra tıroid ve polıkıstık över başladı. Şu an onlarla cebelleşiyorum. Vakit geçmeden aralıklı oruca başlayın derim. Onunla verebılıyorum. Diyet kafasına gırınce maalesef daha çok yıyorum. Ama aralıklı oruçta çok güzel ılerlıyorum. Bır yürüyüş bandı aldım ıkıncı el 45 dakika falan yürüyorum onda ıyı geliyor en azından şişim iniyor. Demem o ki dur demelıyız .Merhaba evlendikten sonra baya kilo aldım evlenmeden öncede biraz fazlam vardi ama ozellikle karın ve yanlarda yağ oturmus resmen diyetle gitmiyor sanki diyet yaptim ödemi attı vücut ve durdu öyle kaldı. Masa başı çalışıyorum hareketli değil is hayatım eve gelincede yemek falan derken halim kalmiyor spor yapmaya ne yapicam boyle ben bide gebelik şüphem var bu aralar
Ya bende 2 sene once 60 dim birden 70 oldum bekarken sonra evlendim 76 oldum 6 ayda ben şok. Gun içinde masa başı olsamda kafa olarak cok yoruluyorum ve ev de yoruyor beni aralıklı oruç hic denemedim arastiricamEvet ben de öyle oldum. İlk 5 ayda nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 15 kg aldım. Herkes hormonlardan kaynaklı falan dedi ama kendi pişirdiğini oturup eşinle yeyıp içmek falan çok güzel gelıyordu. Sonradan dur dedim kendime bu seferde gelin görmeler başladı pasta börek çörek kalıyordu onları ıiki kişi 3 gün yıyorduk bende masa başı çalışıyordum sonra işten ayrıldım iyice hareketsız kaldım derken 25 kg aldım totalde. Sonra tıroid ve polıkıstık över başladı. Şu an onlarla cebelleşiyorum. Vakit geçmeden aralıklı oruca başlayın derim. Onunla verebılıyorum. Diyet kafasına gırınce maalesef daha çok yıyorum. Ama aralıklı oruçta çok güzel ılerlıyorum. Bır yürüyüş bandı aldım ıkıncı el 45 dakika falan yürüyorum onda ıyı geliyor en azından şişim iniyor. Demem o ki dur demelıyız .
Ah ahh aman yeni evlendik kocama corekler börekler yapiyim diye gecenin 12 sinde elmalı turta attığımı hatirliyorum fırına cikinca da dayanamayip yarısını yemistikBen de evlendiğimde 45 kiloydum şimdi 60 evlenince niye kilo alınıyor anlamıyorum
Biz hâlâ öyleyiz bi ara 70 kilo oldum şuan 10 kg vermiş halimleyim 60 hatta yine 61.5 oldum bileAh ahh aman yeni evlendik kocama corekler börekler yapiyim diye gecenin 12 sinde elmalı turta attığımı hatirliyorum fırına cikinca da dayanamayip yarısını yemistik
O kadar sağlıklı ve vücut dınlendırıyorkı anlatamam. Ve bir zorluğu yok. AppStore’dan ya da Google play store den ındırebulırsınız takip progYa bende 2 sene once 60 dim birden 70 oldum bekarken sonra evlendim 76 oldum 6 ayda ben şok. Gun içinde masa başı olsamda kafa olarak cok yoruluyorum ve ev de yoruyor beni aralıklı oruç hic denemedim arastiricam
Ben de 60 a düşmeye çalışıyorum benim vücuda 60 cok iyi ama 16 kilo diyinceBiz hâlâ öyleyiz bi ara 70 kilo oldum şuan 10 kg vermiş halimleyim 60 hatta yine 61.5 oldum bile
TeşekkürlerO kadar sağlıklı ve vücut dınlendırıyorkı anlatamam. Ve bir zorluğu yok. AppStore’dan ya da Google play store den ındırebulırsınız takip prog
Benim de fazlam 15 kiloyduBen de 60 a düşmeye çalışıyorum benim vücuda 60 cok iyi ama 16 kilo diyinceböyle oluyorum birden keşke 60 olsam
Beni benden iyi anlatan birileriMerhaba evlendikten sonra baya kilo aldım evlenmeden öncede biraz fazlam vardi ama ozellikle karın ve yanlarda yağ oturmus resmen diyetle gitmiyor sanki diyet yaptim ödemi attı vücut ve durdu öyle kaldı. Masa başı çalışıyorum hareketli değil is hayatım eve gelincede yemek falan derken halim kalmiyor spor yapmaya ne yapicam boyle ben bide gebelik şüphem var bu aralar
Spor yapıyorum ama tatli bağımlısıyım o yüzden vveerreeemiiyypoorimAcil zayiflamak lazım yaz da geliyor ben kendimi tutamıyorum spor konusunda da çok tembelim valla bazen sihirli bi deynek dokunsade gitse hepsi keşke diyorum bdbdbjzjsjs
Beni anlayan birileri de var sonun da eşim sürekli tembelsin diyor bana spor icin ama anlasa gercekten yorulduğumuBeni benden iyi anlatan birileri
Biz yeni evlenen kardeşler ev yönetimini henüz xok iyi bilmediğimiz için spora vakit ve enerji kalmiyor hep evle uğraşıyoruz. Ev islerini erkenden bitirip kahveni için günün kalan kismini kendinize ayirabilirsinizBeni anlayan birileri de var sonun da eşim sürekli tembelsin diyor bana spor icin ama anlasa gercekten yorulduğumu
Ayni zamanda calistigimicin ona pek imkan olmuyorBiz yeni evlenen kardeşler ev yönetimini henüz xok iyi bilmediğimiz için spora vakit ve enerji kalmiyor hep evle uğraşıyoruz. Ev islerini erkenden bitirip kahveni için günün kalan kismini kendinize ayirabilirsiniz
Merhabalar bende aynı dertten müzdaribim evlendikten sonra müthiş kilo aldımMerhaba evlendikten sonra baya kilo aldım evlenmeden öncede biraz fazlam vardi ama ozellikle karın ve yanlarda yağ oturmus resmen diyetle gitmiyor sanki diyet yaptim ödemi attı vücut ve durdu öyle kaldı. Masa başı çalışıyorum hareketli değil is hayatım eve gelincede yemek falan derken halim kalmiyor spor yapmaya ne yapicam boyle ben bide gebelik şüphem var bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?