Merhaba bende evlendikten sonra tam 20 kilo aldım hemde çok kısa sürede o ara hamile kalmaya çalışıyordum sonra polikistik over sendromu çıktı ve gittikçe kilo aldım ve hormonel sorunlara yol açtı diyetisyen ve insülin hapıyla biraz kilo verebilmiştim fakat sonra bozdum diyeti dayanamadım şimdi tekrar diyetisyenden yardım isteyerek başlıyorum inşallah yakında bence yanlız yapamıyorsanız diyetisyene başvurun çünkü diyetisyen size nasıl beslenmeniz gerektiğini öğretecek sürekli tabağınızın fotoğrafını isticek herşeyinizi bilmek isticek ve en ince detayına kadar soracak hergün siz ideal kilonuza düşene kadar hemde.. ayrıca kontrolleriniz olcak ve sizi hep arayacak bu yüzden diyetisyenle sık diyet yapmış olacaksınız eşler bazen destek olmıyor erkekler yemeği çok severler ve bizleride beraberinde sürüklerler ama ne yaptıklarının farkında değiller en azından benim eşim öyle ve bu çok kötü bir şey hem onun sağlığı hemde benim sağlığım gitti doktora gidin ve insülin direncinden şüphe ettiğinizi söyleyin size o ilaçtan verir iştahınız kapanır kan verirseniz çıkar belki ayrıca gebelik şüpheniz varsa keşke test etseniz

hamile olsanız bile kilonuzu koruyabilecek şekilde beslenebilirsiniz gebelikte çok kilo alınıyor gerçekten