Acele karar verip hareket etmemeye çalışıyorum.Bir şey diyecem de neyse. Bırak hepsini bir yerlere kadar yolları var. Sen çok iyi bir hayatı hak ediyorsun kuzum, aslında seçtiğin yanlış kişi de ailenle olan ilişkinle alakalı, kişi istemeden benzer kişileri seçiyormuş evlenmek için.
Bir danışmana gitsen aslında sana çok daha iyi anlatır bu durumu, ben sadece okuduklarım kadarını biliyorum. Ama ben senin yerinde olsam, tamamen bu insanları hayatımdan çıkarır ve yeni bir şehre yerleşirim. Yeni bir hayat kurmak gibi yani, başka türlü olmayacak çünkü. Bunun için de plan yapmalı ve para biriktirmelisin.
Evet eşim öyle bir insan. Neyse ki miras kaldı da araba hevesini aldı. Şimdi de araba modelini yükseltme derdinde. Hatta satıp sıfır almak. Ama umurumda değil. Ben ne araba istiyorum ne ev. Ben sağlıklı huzurlu bir hayat istiyorumBunu da mı hatırlamıyor?
Hatırladığım kadarıyla eşiniz rahat yaşamayı seven biri, ayağını yorganına göre uzatmıyordu, kredi notu da bu yüzden düşüktü. Siz boşanınca, mobilyaları da alınca görecekler günlerini. Siz zorlanırım diyorsunuz da, asıl onlar zorlanır. Hem maddi olarak hem de kayınvalideniz rahata alıştı, bütün evi zor çekip çevirir, bundan sonra tüm sinirini oğlundan çıkarır.
Bir de, boşanınca siz ikisinden de kurtulacaksınız, hayatınız tertemiz olacak, eşinizin ise annesi yüzünden mutlu olması çok zor.
Evet eşim öyle bir insan. Neyse ki miras kaldı da araba hevesini aldı. Şimdi de araba modelini yükseltme derdinde. Hatta satıp sıfır almak. Ama umurumda değil. Ben ne araba istiyorum ne ev. Ben sağlıklı huzurlu bir hayat istiyorum
Hayır benim kv dem bana çok uzak bi şehirde doğumumda toplamda 40 gün kalıp cehennemi yaşattı şuan nerdeyse hiç görüşmüyoruz( 9 ayda 1 defa gördüm)Sizin adınıza da üzüldüm. Kendimizi hiç değmeyecek insanlar için heba ediyoruz. Ayrıldınız mı peki siz?
Yani kayınvalidenizdeki cürrete hayran kaldım. Siz 3 yıldır bu kadınla aynı evi paylasıyorsunuz,gülmüyorsaniz ve rahatsızsa defolsun gitsin yani.Hanımlar çok kötü şeyler oldu bu konuyu açtıktan sonra.
Bahsetmiştim kayınvalidem trip atıp erkenden gitti diye. Bende rahatsızdım odamda uzandım uyumuşum
Kendisi geldi ses volümü çok yüksektir. Evde kimse yok zannedip arkadaşını aradı. Bende onun sesine uyandım. Arkadaşına diyor ki bizim gelin gülmez sultan, suratsız, aman ne çocuğu olacak, yapmıyorlar kısır olacaklar. Bu sene kaçıncı tatilleri bilmiyorum(5 gün memlekete gittik 1 günde Bayram’da gittik) artık umrumda değiller. Gelin kimseye gülmüyor belki kocasına gülüyordur deyip kahkaha atmalar.
Kadına yok yok evde kimse yok diyor. Halbuki saklanmadım. Ayakkabılarım sigaram herşey ortadaydı. Allah göstermedi işte ona o an. Evd yalnız sandı kendini. Bi güzel dedikodumu yaptı. Telefonu kapatınca çıktım odadan wcye girdim. Eşim dışardaydı ona anlattım durumu. Seni alayım aşağı gel dedi.
Giyindim çıkarken de dayanamadım dedim ki bak şimdi gidiyorum asıl şimdi evde kimse yok şimdi ara arkadaşını dedim. Bana dedi ki “aaaaa gerizekalı nerden uyduruyorsun bunları” bende bişey demeden vurdum kapıyı çıktım.
Eşimle buluştuk çok ağladım, bunları haketmediğimi söyledim. Oda annemle konuşucam dedi. Eve geldik ben balkonda oturdum o annesiyle konuşmaya odasına gitti ve kapıyı kapattı.
Annesi tabi ki full inkar etti. Eksiği vardır fazlası yoktur aşağıda paragrafta yazdıklarımın aynısını söyledi;
Senin karın yalancı, sinsi, dedikoducu, dinsiz, imansız, saygısız. Ne bayram biliyor ne birşey. Elimi bile öpmedi(ki öptüm görümcem de bizdeydi eşimle ikisi şahittir) ama o ısrarla öpmedi dedi. Ben yılanmışım. Bu evde o gelinmiş ben kaynanaymışım. Arabaya o hiç binememiş hep biz binmişiz. O hiç gezmiyormuş. Kocam onu dışarı çıkaracağı zaman benden izin alıyormuş. Kocam hanımköylü bir kılıbıkmış. Benden önce beş vakit namaz kılarken ben onu alkolik yapmışım. Allah bizim belamızı versinmiş. Allah iki yakamızı bir araya getirmesinmiş. Her sabah kalkıp dua edecekmiş. Allah bize asla bir çocuk vermesinmiş. Zaten o biliyormuş bizim çocuğumuz olmuyormuş.
Bu ve buna benzer bir araba laf saydı benim duyduğumu bile bile. Diyor ki ben kendimi öldürecem geride de öyle bişey bırakıcam ki sizin başınız beladan kurtulmıcak. Dışarı gitmek istedi. Eşime dedim sende git yalnız bırakma. Giderken bana diyor ki yaylan yaylan oh yan gel yat. Hiç bişey demedim.
Gittiler beş dakka sonra eşim geldi anneme bi hırka ver yolda kendini yere attı üstünü başını parçaladı dedi. Hırka verdim gitti. Ve hala dönmediler.
Bakar mısınız yaptığı dedikoduyu inkar etmek için neler yaptı. İnanamıyorum hala şoktayım
Ben iyiyim. Çok teşekkür ederim.Nyks- nasılsın? Biraz toparlandınızmı ? Eşin cinnet getirmene ne dedi?
Sevgili Nyks. Bu eziyete daha ne kadar katlanirsin bilemiyorum ama okurken o kadar çok sinirlendim ki. Cehennemi neden bu dünyada yaşamaya bu kadar kararlısın anlayamıyorum . Bırak arkandan ne derlerse desinler. Bu kadın şu saatten sonra asla değişmeyecek. kisacik ömrünü onun yüzünden heba etme. Ya altlı üstlü de olsa ayrı bir evi olsun ya da dubleks daire düşünün orda yaşayın. Boşanin diyeceğim ama kaç kez söylendi bu size.Ben iyiyim. Çok teşekkür ederim.
Olaylar şöyle gelişiyor;
Kayınvalide akşamları bize çok yakın olan yeğeninde kalıyor. Gündüz geldi 1-2 gün. Bugün hiç gelmedi.
Eşim hala bana tam destek. Herkesi şaşırtıyor bu davranışları ile.
Annesi yaptıklarına pişmanmış haksız olduğunu kabul ediyormuş. Kızına yeğenine böyle diyormuş(kızı ve yeğeni iletiyor bunu bana.
Ancak geçen sabah kızıyla konuşurken duyduğumda herhangi bir pişmanlık duymadığına, hala benim yaptıklarımda haksız olduğuma dair beyanlar veriyordu kızına.
Arabayı satıp parasını istiyor kv. Eşim de ablasına demii ki; bizim kimseyi evden attığımız yok, sevgiyi geçtim ancak saygı çerçevesinde yaşamak isterse başımın üstünde yeri var ancak illa arabayı sat parayı bana ver derse satarım o parayla İstanbul gibi bir yerde anca 1 sene geçinir.
Annem bu kapıdan çıktığı an aramam sormam sen bakarsın annene demiş.
Kaynanamın orda kaldığı yeğeni de “Nyks ben eşine veya annene ne zaman seni sorsam ya odasında yada uyuyor diyorlar, acaba kaynananla daha fazla mı vakit geçirip birşeyler paylaşsan. Ayrıca senede 15 gün tatiliniz var nolur üç günde kaynanan sen eşin tatile gitseniz diye salak salak çözüm önerileri sunuyor.
Yarın görümcem gelecek. Eşim ablası annesi ve kuzeni hep beraber oturup konuşacaklarmış. Yeni bir gelişme olursa haberdar ederim
Ben iyiyim. Çok teşekkür ederim.
Olaylar şöyle gelişiyor;
Kayınvalide akşamları bize çok yakın olan yeğeninde kalıyor. Gündüz geldi 1-2 gün. Bugün hiç gelmedi.
Annesi yaptıklarına pişmanmış haksız olduğunu kabul ediyormuş. Kızına yeğenine böyle diyormuş(kızı ve yeğeni iletiyor bunu bana.
Ancak geçen sabah kızıyla konuşurken duyduğumda herhangi bir pişmanlık duymadığına, hala benim yaptıklarımda haksız olduğuma dair beyanlar veriyordu kızına.
Arabayı satıp parasını istiyor kv. Eşim de ablasına demii ki; bizim kimseyi evden attığımız yok, sevgiyi geçtim ancak saygı çerçevesinde yaşamak isterse başımın üstünde yeri var ancak illa arabayı sat parayı bana ver derse satarım o parayla İstanbul gibi bir yerde anca 1 sene geçinir.
Kaynanamın orda kaldığı yeğeni de “Nyks ben eşine veya annene ne zaman seni sorsam ya odasında yada uyuyor diyorlar, acaba kaynananla daha fazla mı vakit geçirip birşeyler paylaşsan. Ayrıca senede 15 gün tatiliniz var nolur üç günde kaynanan sen eşin tatile gitseniz diye salak salak çözüm önerileri sunuyor.
Yarın görümcem gelecek. Eşim ablası annesi ve kuzeni hep beraber oturup konuşacaklarmış. Yeni bir gelişme olursa haberdar ederim
Neyi konusacaklarmus ki..bu kadin surekli sorun cikarip her defasinda senden fedakarlik bekleniyor.Gitsin kizinda kalsin ya da o akil veren kuzeninde.Hic acimayacaksin boyle iki yuzlu fitneci fesatlara.Ben iyiyim. Çok teşekkür ederim.
Olaylar şöyle gelişiyor;
O arabanın parası miras yoluyla kayınvalideye kalmıştı. Benim üzerime olma sebebi eşimim banka borçları olması ve kayınvalideye yaşlılık maaşı bağlatmak istememiz.Pardon da sizin adınıza olan araba üzerinde ne gibi bir hak iddia ediyor. Şu an boşansanız arabanın yarısı sizin yarısı eşinizin olur. Araba için siz harcama yaptınız mı bilmiyorum. Yapmadıysanız bile düğün ve mobilyalar için çektiğiniz krediye saysınlar. İsterlerse mobilya paralarını nakit versinler isterlerse arabanın yarısını. Aynı hesap.
Gerçi, sizin mobilyalarınızla döşenmiş, kirası, faturaları, tüm harcamaları sizin katkılarınızla ödenen evden sizi kovan kadının şimdi de sizin adınıza olan arabayı istemesi şaşırtıcı değil.
Kv eve gelmiyor ya kaç gündür herhalde onu konuşacaklar. Eğer hala eve gelmeyip arabayı sat benim paramı ver derse eşim arabayı satıp parasını annesine verip bir daha annesi ile görüşmeyecekmişNeyi konusacaklarmus ki..bu kadin surekli sorun cikarip her defasinda senden fedakarlik bekleniyor.Gitsin kizinda kalsin ya da o akil veren kuzeninde.Hic acimayacaksin boyle iki yuzlu fitneci fesatlara.
Kv eve gelmiyor ya kaç gündür herhalde onu konuşacaklar. Eğer hala eve gelmeyip arabayı sat benim paramı ver derse eşim arabayı satıp parasını annesine verip bir daha annesi ile görüşmeyecekmiş
Planımdan sizlere bahsetmiştim hala aynı şekilde düşünüyorum çünkü biz bu olayları periyodik olarak senede bir yaşıyoruz. Bu sebeple hem sıkıldım hem yoruldum. Şimdi eve gelse bile birkaç ay sonra yine sorunlar olacak veya araba parasıyla ayrı eve çıksa bile para bitince dediğiniz gibi yine geleceği yer burası olacak.Tabii ki arabayı satsa bile eninde sonunda annesiyle yine görüşecek. Annesi huysuz olduğu için kimseyle geçinemeyip yine sizin eve gelecek. Siz de planınızı programınızı ona göre yapın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?