Sizin adınıza da üzüldüm. Kendimizi hiç değmeyecek insanlar için heba ediyoruz. Ayrıldınız mı peki siz?son yaşadıkların çok tanıdık geldi banaNyks- benim kv ye çok benzıyor yapmadığı pislik yok dilinden de beddualar, allahlar düşmez
Eşim ilede çok benzettim eşini benim diyen kız çocuğundan daha vefalı fakat seninle aramızdaki fark ne biliyomusun biz uzağız birbirimize o ülkenin bi ucunda ben bir ucunda aynı evde yaşasaydık da bana bunları yapsaydı boşanırdım birde benim maaşım yok ve bir çocuğum var. Yüklerinden kurtul çok değil birkaç ay sonra ben neden bunlara izin verdim diceksin
Hayat birilerinin psikopat annesini çekicek kadar uzun değil
dün sabahta eşime diyormuş ki ama çook küfürler etti. Kırdı döktü ben biraz korktum. Aklı çıktı da biraz korktum diyor.ay içim soğudu eline sağlık
dün sabahta eşime diyormuş ki ama çook küfürler etti. Kırdı döktü ben biraz korktum. Aklı çıktı da biraz korktum diyor.
Ama ona rağmen hala eşimi bana kışkırtıyor. Ben cinnet geçirirken senin yüzünden cinsel hayatımız yok, asker arkadaşı olduk artık sarılarak bile yatmıyoruz demiştim. Eşim gelince oğluna diyor ki oğlummm senin erkekliğine laf ediyor buuu. Hala fitne fesat peşinde görüyor musunuz
Bu tarz olaylar yaşandıkça eşime olan saygım sevgim ve tahammülüm de azalıyor. İnanın eşim bal şeker olsa bu kadın yüzünden yenmez.Nyks- merhaba sizi ve konularınızı çok iyi biliyorum, kullanıcı adınızı görünce içeriğini tahmin ettim ve tam da tahmin ettiğim gibi çıktı maalesef. Yani bu kayınvalideniz asla değişmeyecek, kadında vicdan yok bir kere. Aynı evde oturdukça siz sinir hastası olacaksınız ki cinnet geçirdim diyorsunuz, değer mi? Eşinizi cidden çok mi seviyorsunuz? Yani yapılacak şeyler şunlar; ayrı eve çıkılacak, çıkılmazsa aynı durum yıllarca devam edecek ve sizin psikolojiniz darmaduman olacak, ya da boşanacaksınız.
Eşiniz annesini bırakmama taraftarı ise üzgünüm ama ne olursa olsun onun tarafını tutacaktır. Tam okumadım tüm konuyu eşinizin tavrını bilmiyorum. Ama lütfen kendinize hak ettiğiniz değeri verin ne olur konuları okudukça ben yaşamış gibi oluyorum ve konudaki herkese kızıyorum üzgünüm ama siz de dahil. Niye kendinize bunları reva görüyorsunuz diye kızıyorum.
Söylediğim lafı hiç üzerine alınmayıp nasıl oğluna yontuyor hala görüyor musunuz? Kork korkmazdan utan utanmazdanyaa hayret bişi, siz iyi olun isteyeceğine hala arayı bozmaya çalışıyor. hiç kusura bakmasın iyi niyeti kaldırın artık bence.
bu arada eşin ne diyor bu duruma? annem idare edicez mecburen modunda mı?
Bu tarz olaylar yaşandıkça eşime olan saygım sevgim ve tahammülüm de azalıyor. İnanın eşim bal şeker olsa bu kadın yüzünden yenmez.
Eşim ablasıyla konuştu ev tutalım ona ama bütün masraflar ortak diye ablası duymamamazlığa geldi. Bana diyor ki tutslım ev gerekirse kendimizden kısar ona veririz. Yahu ben tüm gün çalışıyorum niçin kendimden kısıp senin annene her ay para vereyim. Ayrıca annesi para harcamayı inanılmaz sever. 1-2 ay sonra bu durum içinden çıkılamıcak hal alır ben biliyorum. Az çok tanıdım öngörebiliyorum bazı şeyleri.
Az evvel eski iş yerimde uzun yıllar iş yaptığımız bir tedarikçi abim aradı. Bir tekstil firması istanbulun zengin muhitlerinden birinde mağaza açacakmış. İşinden memnun musun dedi istersen sana ayarlıyım o işi dedi. Valla iştanbul içindeki mağaza değil de şehir dışındaki ana fabrikada bir iş olsa kabul ederdim dedim. İstersen fabrikayla konuşayım dedi. Sen benden haber bekle ben yine seni rahatsız edip yardımını isticem dedim.
Şimdi düşünüyorum istanbulda inişli çıkışlı şartlarda yaşamak istanbul çevresi orta gelişmiş bir ilde yaşamaktan daha zor. Bu sebeple adım atmaya başladığımda o abimi tekrar arayıp çevre ildeki iş için görüşmesini isteyeceğim. Bu sayede geçim kaygım daha az olur belki
Şimdi eşime o zamanları anlatıyorum. Bana araba için kredi çektirmek istiyordun ben çekmeyince de blöf yaptın beni boşayacaktın diyorum. İnkar ediyor. Yoo başka bir şey yüzünden kavga ettik biz diyor.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinSizin mutlu olmanızı inanın çok istiyorum, tüm iyiniyetinize rağmen sömürüldünüz bu aile tarafından, Allah hakkınızda hayırlısı versin. İyi haberlerini de alırız inşallah...
İki çocuk var ablası ve eşim. Ablasına söyledik duymamazlığa vurdu. Zaten ona güvenip iş yapamam ev hanımı hiç çalışmamış. Bu ay masrafa ortak olsa diğer ay olamaz.boğazıma bir öküz oturdu şuan....
ben de 10 yıla yakın kv ile yaşadım, hatta bununla ilgili bir konum var okuyabilirsiniz, insan bu şekilde mutsuzken sevdiği adamdan bile soğuyor buna çok çok katılıyorum, bende şansım olan şey kv'min kendi gelirinin olmasıydı, sizde o yok, tek ama tek çare diğer kardeşlerinin de bir zahmet elini taşın altına koyup bu kadına kendi düzeninin oluşturulması, aksi halde ayrılma yani boşanma fikrinizi destekliyorum çünkü yapamasaydım bende eşimden ayrılmayı düşünmeye başlamıştım...
allah size sabır ve herşeyin hayırlısını versin arkadaşım
İki çocuk var ablası ve eşim. Ablasına söyledik duymamazlığa vurdu. Zaten ona güvenip iş yapamam ev hanımı hiç çalışmamış. Bu ay masrafa ortak olsa diğer ay olamaz.
Ben geleceğimi göremiyorum bu insanlar arasında. Çünkü denedim 1 kere 2 kere şahsıma neler neler yapıldı hallolur dedim sustum ama artık katlanamıyorum. Önceden kendimi alışverişle gezmeyle yeme içmeyle avutur mutlu olduğumu sanırdım maddesel şeylerle. Ama ben manevi doyum istiyorum artık. Huzurlu sessiz sakin bir hayat.
Ailem de bu insanlardan çok farklı değil. Annemle konuşuyoruz gel bizim sana kapımız açıl diyor. Ancak ben travmayı atlatmaya çalışırken birden para davaları oluyor. Az verdin çok harcadın camdan bakma kapıya çıkma hele gezmeye asla gitme sen artık dulsun onu giyme. O...pu olma bu tarz şeyler var kendi ailemde de. Geri gitsem maksimum 1 ay susarlar. Sonra yine sar başa.Ben size çok üzülüyorum... ana-oğul akıl sağlığınızdan edecekler sizi.
Ve neden ısrarla evli kalmaya çalıştığınızı anlamıyorum.
Çocuğunuz yok, hani çocuğu kendşml süründürmeyeyim deseniz.
Atın ikisini De evden, satın eşyaları, gidin kendinize yeni bir ev tutun,
Yada satmayın. Çamaşır makinası, buzdolabı, yatak, ütü, tv yada bir bilgisayar varsa onları tuttuğunuz eve taşıyın. 1+1 ev eder size. Kalan varsa satın. Neye ihtiyacınız olacaksa sonra tek tek yaparsınız.
Aileniz nerede?
Ailem de bu insanlardan çok farklı değil. Annemle konuşuyoruz gel bizim sana kapımız açıl diyor. Ancak ben travmayı atlatmaya çalışırken birden para davaları oluyor. Az verdin çok harcadın camdan bakma kapıya çıkma hele gezmeye asla gitme sen artık dulsun onu giyme. O...pu olma bu tarz şeyler var kendi ailemde de. Geri gitsem maksimum 1 ay susarlar. Sonra yine sar başa.
Ayrı ev diyorum eve rahat rahat erkek almak için istiyorsun, ...... yemeye doymadın farklı tatlar arıyorsun diyor. Ayrılıcam diyorum patronunu mu ayarttın kimi baştan çıkardın kime güveniyorsun diyor diyor da diyor
İşte benim arkamda kendi ailem bile yok. Var gibi görünüyorlar. Evet varlar ama bana hayatı zindan etmek için. Bana baskı kurmak için varlar. Bu sebeple ben tam ortada sıkıştım kaldım.Aileniz de benimkiler gibi sanırım, ben de bir ara boşanmaya kalkmıştım aynı tavırdalardı, ama sen zaten çalışan kadınsın kendi ayaklarının üzerinde dur ve seni hak etmeyen herkesle bağlantını kes. İnsana en büyük zarar kendinden ve yakınlarından gelir unutma. Zor ama zorluklar sonunda ödül vardır, bunu yaşaman da bir hayat dersi için canım. Yazdıklarından iyi biri olduğun anlaşılıyor zaten. Kariyerin ne üzerineydi? Kariyerine, kendi gelişimine yoğunlaşabilirsin.
Üzmeyin kendinizi beş kuruş etmeyecek insanlar içinNe diye geçindiğini bilmiyorum. Oğlunun eşine söylediklerine bakın. 4 yıl olacak ben bu ailenin içindeyim asla yaranamamışım. Şuan her yerim sancıyor
İnanın artık üzülmüyorum. Yalnızca kırılıyorum gururum inciniyor. Bana böyle davranıldıkça kendimi çok kötü biri zannediyorum. Gerçekten hiç bir şey haketmeyen biriymişim de bunlar bana müstehakmış gibi geliyorÜzmeyin kendinizi beş kuruş etmeyecek insanlar için
Hiç öyle değil siz gelinsiniz o kaynana. Bence eşinizle aranızı bozmamaya gayret gösterin kaynana da yokmuş gibi davranın. Hatta sırf inadına bir süre çıkabiliyorsanız başbaşa biryerlere çıkın gezin sinemaya gidin size dert olacağına ona dert olsun.İnanın artık üzülmüyorum. Yalnızca kırılıyorum gururum inciniyor. Bana böyle davranıldıkça kendimi çok kötü biri zannediyorum. Gerçekten hiç bir şey haketmeyen biriymişim de bunlar bana müstehakmış gibi geliyor
İşte benim arkamda kendi ailem bile yok. Var gibi görünüyorlar. Evet varlar ama bana hayatı zindan etmek için. Bana baskı kurmak için varlar. Bu sebeple ben tam ortada sıkıştım kaldım.
Ben ofis elemanıyım. Şuan online satış yapan bir firmada ön muhasebe+ bir sürü ofis işini yapıyorum
Hiç öyle değil siz gelinsiniz o kaynana. Bence eşinizle aranızı bozmamaya gayret gösterin kaynana da yokmuş gibi davranın. Hatta sırf inadına bir süre çıkabiliyorsanız başbaşa biryerlere çıkın gezin sinemaya gidin size dert olacağına ona dert olsun.
Evet yalnızca bu konu bazında yorum yaptımSiz konuyu ve konu sahibinin daha önceki konularını okumadınız sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?