• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Çekmek zorunda değil bence. Örneğin ben çekmezdim. Evet kabul ettim, ama annen de sen de bizim çift olduğumuzun farkında değilsiniz, ben birlikte yaşayabiliriz sanmıştım ama her baş başa etkinliğimizin sonu kaprisle, surat asmayla bitiyor. Gerginlikle yaşıyoruz sürekli. Böyle olacağını öngöremedim bunu kabul ederken. Birlikte yaşamak istemiyorum ben. Ya evleri ayırırız, ya anne diğer çocuklara gider ya da bu iş biter minvalinde bir konuşma yapardım kv ve eşime.
Bir kızı var sadece oda elini çekti zaten annesinden haftada bir uğrar gider. Öyle birşey olma şansı yok ki zaten. Aslında eşim de zaman Zaman konuştu ancak kadın anlamıyor yada anlamak istemiyor.
Bir kez annesine senin yüzünden karı koca hayatımız bitti birlikte bile olamıyoruz demişti kayınvalide sabahlara kadar oturduğu için. Ama onu bile anlamadı iki gün düzelir gibi oldu. Sonra kendi bildiğini okudu yine.

İşte bu sebeple çok laf söylemek istemiyorum ama söylemedikçe de daha çok doluyorum. Kendimi anlatamamak çok zor geliyor bana.
Söz konusu aileleri olunca gözlerinin önünde olan olayı bile çarpıtabiliyor erkekler. Annesi mağdur ve yanlız onun gözünde. Kapıları çarpması sizi kızdırırken onda acıma duygusu oluşturuyor :)

Çekmek zorunda değil bence. Örneğin ben çekmezdim. Evet kabul ettim, ama annen de sen de bizim çift olduğumuzun farkında değilsiniz, ben birlikte yaşayabiliriz sanmıştım ama her baş başa etkinliğimizin sonu kaprisle, surat asmayla bitiyor. Gerginlikle yaşıyoruz sürekli. Böyle olacağını öngöremedim bunu kabul ederken. Birlikte yaşamak istemiyorum ben. Ya evleri ayırırız, ya anne diğer çocuklara gider ya da bu iş biter minvalinde bir konuşma yapardım kv ve eşime.
Böyle konuşma yapabilecek kişi zaten baştan kabul etmezdi birlikte yaşamayı bence.
Kv oğlunu kendi kocası yerine koyuyor diyorum, eşi olmayan ve oğlu olan kadınlarda ne yazık ki böyle bir durum var.
Böyle bir resti çektikten sonra üyenin kvsi ve eşi kabul ederse ne ala ama ben kabul edileceğini hiç mi hiç zannetmiyorum...

Birde sizi uzecek davranislarda bulundu zamaninda oyle mi?zorlasir tabi yas ilerledikçe daha hassas olurlar ,zor ama artık bu yastan sonra gormezden gelmeye calisirdim ben yine duramaz anlatirdim kirmadan kv ye es kavramini ,sabirli olun derim esinizle araniz bozulmasin yine siz uzulurdunuz
Evet benim üzerime yürüyüp parmak sallama ve evden kovma gibi üzücü davranışları da olmuştu zamanında

Söz konusu aileleri olunca gözlerinin önünde olan olayı bile çarpıtabiliyor erkekler. Annesi mağdur ve yanlız onun gözünde. Kapıları çarpması sizi kızdırırken onda acıma duygusu oluşturuyor :)
Aslında kızdırmaktan ziyade üzüyor. Ne güzel 2 gün vakit geçirip keyifli dönmüşüm sonrasında bu sorunlarla uğraşmak hem yoruyor hem hiç mutlu olmamışım gibi üzüyor

Böyle konuşma yapabilecek kişi zaten baştan kabul etmezdi birlikte yaşamayı bence.
Kv oğlunu kendi kocası yerine koyuyor diyorum, eşi olmayan ve oğlu olan kadınlarda ne yazık ki böyle bir durum var.
Böyle bir resti çektikten sonra üyenin kvsi ve eşi kabul ederse ne ala ama ben kabul edileceğini hiç mi hiç zannetmiyorum...
Asla kabul edilmez haklısınız. Eşim de evlendikten sonra çok garip davranıyor. Mesela bahsettim şükür kayınvalidenin kronik veya başka bir hastalığı yok ancak eşim bazen odasına girer ve uyurken nefes alıyor mu diye bakar çok ilginç biri oldu yani kendisi

Aslında kızdırmaktan ziyade üzüyor. Ne güzel 2 gün vakit geçirip keyifli dönmüşüm sonrasında bu sorunlarla uğraşmak hem yoruyor hem hiç mutlu olmamışım gibi üzüyor
Tamam işte onun amacı bu zaten. Prim vermeyin sizde. Çarpsın kapıları trip atsın umursamayın. Sizde karşılık bulamazsa belki pes eder

Tamam işte onun amacı bu zaten. Prim vermeyin sizde. Çarpsın kapıları trip atsın umursamayın. Sizde karşılık bulamazsa belki pes eder
Zaten yokmuş birşey olmamış gibi davranıyorum ancak eşim hala bana annesini aratmaya çalışıyor. Yahu neden arayayım ki koskoca kadın. Neden üzerine düşeyim ki?

Valla işin çok zor Allah yardmcın olsun,ben haftada 1kere 2saat kadar görüom ona bile katlanamıom..

Olsun, yapmalı bu konuşmayı. En azından restini çekmiş olur. Gerçek düşüncelerini bilir evdekiler.

Çalışıyor musunuz konu sahibi?

Eşiniz duygu sömürüleriyle, vicdan azaplarıyla büyütülmüş sanırım.
Tavrını zor değiştirir.
Hayır böyle biri değildi aslında evlendikten sonra aşırı düşmeye başladı üstüne. Ki bekarken şehir dışında yaşayıp annesini arada bir gören bi insandı

Zaten yokmuş birşey olmamış gibi davranıyorum ancak eşim hala bana annesini aratmaya çalışıyor. Yahu neden arayayım ki koskoca kadın. Neden üzerine düşeyim ki?
:) benim eşim annesi bize geldiğinde yanaklarından öpmemi sarılmamı beklerdi :) annemi benim yerime öpsene derdi :) bir cinnet herşeyi çözmüştü o zaman. Şimdi aramıyorum bile annesini kendi etti kendi buldu.

:) benim eşim annesi bize geldiğinde yanaklarından öpmemi sarılmamı beklerdi :) annemi benim yerime öpsene derdi :) bir cinnet herşeyi çözmüştü o zaman. Şimdi aramıyorum bile annesini kendi etti kendi buldu.
Haha kusura bakmayın bu biraz komikmiş. Bana da gezmekten gelince hoşgeldiniz bile demeyen kayınvalidenin elini öptürmeye çalışırdı

Bizde kv ile farklı şehirdeyiz birkaç kere buna benzer birşey başıma geldi . Eşim görevdeyken ben antalyada annemlerle bereberdim . 15 günde bir kere izin oluyordu 1.5 gün eşim banyo için İskenderun’a çıkıyordu. İlk seferinde kv aradı bende geleceğim dedi bende tamam dedim . Eşime söyledim hemen oda annesine anne birkaç saat bile değil belki hemen döneriz dedi kadını getirtmesin. Diğer seferlerde 3 kere gittim galiba hep anne belli değil diye gittim hep aslında gidiş dönüş bilet alıyordum. Ama peşime takılacak bi rahat olamayız filan diye Ordu evinde yer yok dedi ki cidden yoktu mesela otelde yer yok anne zor bulduk filan diye yalan söylemek zorunda kaldı eşim . Bir kere izin iptal olmuştu ben çok üzüldüm bana diyor ki belki biz seni götürürüz nereye götürecekse beni ben biletimi almışım 6 aylık evliyiz senin ne işin var yanımızda. Şimdi de gel bizde kal oğlunu gör diyorum gelmiyor. Eee değerliydi ya görmek istiyordun ya niye gelmiyorsun ? Şimdi bile bir yere gidiyoruz ya hiç ayrıntı anlatmaz annesine hevesleniyor eminim . Sinir oluyorum böyle tiplere inadına götürme bir yere

Eşim de daraldım bıktım diyor ama düzeltmek için birşey yapmıyor karşısına alıp konuşmuyor. Takmayın diyorsunuz ancak olmuyor. Eşimin kafası sürekli onda olduğu için mutlu da olamıyoruz
Aman şakın konuşmasın. Daha çok yüz bulur. Eşinizi siz rahatlatacaksınız. Bir daha sakın, “biz bir şeyler yapınca annen böyle davranıyor” demeyin. Eşiniz kafaya taktığında da, “yarın onunla çay içmeye gideriz” deyin. Ama sakın ha sakın yüz göz olmayın.
Biliyorum, takmayın demek kolay ve öyle birden olacak bir şey değil ama en azından kendi kendinize bundan sonra takılmayacağınızı telkin edip şu saatten itibaren başlayın. Eşinizi de rahatlatın. Bize değildir, başka birine bozulmuştur, sakinleşince anlatır, sıkmayalım şimdi kadını falan deyin.
İnanın aynı dert başımda ve bu söylediklerim tecrübeyle sabit.

Haha kusura bakmayın bu biraz komikmiş. Bana da gezmekten gelince hoşgeldiniz bile demeyen kayınvalidenin elini öptürmeye çalışırdı
:) az veya çok bütün erkeklerde annecilik var biraz. Siz aynı evdeymişsiniz daha zordur sizinki tabi.

Aman şakın konuşmasın. Daha çok yüz bulur. Eşinizi siz rahatlatacaksınız. Bir daha sakın, “biz bir şeyler yapınca annen böyle davranıyor” demeyin. Eşiniz kafaya taktığında da, “yarın onunla çay içmeye gideriz” deyin. Ama sakın ha sakın yüz göz olmayın.
Biliyorum, takmayın demek kolay ve öyle birden olacak bir şey değil ama en azından kendi kendinize bundan sonra takılmayacağınızı telkin edip şu saatten itibaren başlayın. Eşinizi de rahatlatın. Bize değildir, başka birine bozulmuştur, sakinleşince anlatır, sıkmayalım şimdi kadını falan deyin.
İnanın aynı dert başımda ve bu söylediklerim tecrübeyle sabit.
Ama işte ben durumu bildiğim için ertesi gün öay içmeye de gitmek istemiyorum. İçimden gelmiyor

Back
X