Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kızı var sadece oda elini çekti zaten annesinden haftada bir uğrar gider. Öyle birşey olma şansı yok ki zaten. Aslında eşim de zaman Zaman konuştu ancak kadın anlamıyor yada anlamak istemiyor.Çekmek zorunda değil bence. Örneğin ben çekmezdim. Evet kabul ettim, ama annen de sen de bizim çift olduğumuzun farkında değilsiniz, ben birlikte yaşayabiliriz sanmıştım ama her baş başa etkinliğimizin sonu kaprisle, surat asmayla bitiyor. Gerginlikle yaşıyoruz sürekli. Böyle olacağını öngöremedim bunu kabul ederken. Birlikte yaşamak istemiyorum ben. Ya evleri ayırırız, ya anne diğer çocuklara gider ya da bu iş biter minvalinde bir konuşma yapardım kv ve eşime.
Söz konusu aileleri olunca gözlerinin önünde olan olayı bile çarpıtabiliyor erkekler. Annesi mağdur ve yanlız onun gözünde. Kapıları çarpması sizi kızdırırken onda acıma duygusu oluşturuyor :)İşte bu sebeple çok laf söylemek istemiyorum ama söylemedikçe de daha çok doluyorum. Kendimi anlatamamak çok zor geliyor bana.
Böyle konuşma yapabilecek kişi zaten baştan kabul etmezdi birlikte yaşamayı bence.Çekmek zorunda değil bence. Örneğin ben çekmezdim. Evet kabul ettim, ama annen de sen de bizim çift olduğumuzun farkında değilsiniz, ben birlikte yaşayabiliriz sanmıştım ama her baş başa etkinliğimizin sonu kaprisle, surat asmayla bitiyor. Gerginlikle yaşıyoruz sürekli. Böyle olacağını öngöremedim bunu kabul ederken. Birlikte yaşamak istemiyorum ben. Ya evleri ayırırız, ya anne diğer çocuklara gider ya da bu iş biter minvalinde bir konuşma yapardım kv ve eşime.
Evet benim üzerime yürüyüp parmak sallama ve evden kovma gibi üzücü davranışları da olmuştu zamanındaBirde sizi uzecek davranislarda bulundu zamaninda oyle mi?zorlasir tabi yas ilerledikçe daha hassas olurlar ,zor ama artık bu yastan sonra gormezden gelmeye calisirdim ben yine duramaz anlatirdim kirmadan kv ye es kavramini ,sabirli olun derim esinizle araniz bozulmasin yine siz uzulurdunuz
Aslında kızdırmaktan ziyade üzüyor. Ne güzel 2 gün vakit geçirip keyifli dönmüşüm sonrasında bu sorunlarla uğraşmak hem yoruyor hem hiç mutlu olmamışım gibi üzüyorSöz konusu aileleri olunca gözlerinin önünde olan olayı bile çarpıtabiliyor erkekler. Annesi mağdur ve yanlız onun gözünde. Kapıları çarpması sizi kızdırırken onda acıma duygusu oluşturuyor :)
Asla kabul edilmez haklısınız. Eşim de evlendikten sonra çok garip davranıyor. Mesela bahsettim şükür kayınvalidenin kronik veya başka bir hastalığı yok ancak eşim bazen odasına girer ve uyurken nefes alıyor mu diye bakar çok ilginç biri oldu yani kendisiBöyle konuşma yapabilecek kişi zaten baştan kabul etmezdi birlikte yaşamayı bence.
Kv oğlunu kendi kocası yerine koyuyor diyorum, eşi olmayan ve oğlu olan kadınlarda ne yazık ki böyle bir durum var.
Böyle bir resti çektikten sonra üyenin kvsi ve eşi kabul ederse ne ala ama ben kabul edileceğini hiç mi hiç zannetmiyorum...
Tamam işte onun amacı bu zaten. Prim vermeyin sizde. Çarpsın kapıları trip atsın umursamayın. Sizde karşılık bulamazsa belki pes ederAslında kızdırmaktan ziyade üzüyor. Ne güzel 2 gün vakit geçirip keyifli dönmüşüm sonrasında bu sorunlarla uğraşmak hem yoruyor hem hiç mutlu olmamışım gibi üzüyor
Zaten yokmuş birşey olmamış gibi davranıyorum ancak eşim hala bana annesini aratmaya çalışıyor. Yahu neden arayayım ki koskoca kadın. Neden üzerine düşeyim ki?Tamam işte onun amacı bu zaten. Prim vermeyin sizde. Çarpsın kapıları trip atsın umursamayın. Sizde karşılık bulamazsa belki pes eder
Olsun, yapmalı bu konuşmayı. En azından restini çekmiş olur. Gerçek düşüncelerini bilir evdekiler.Böyle konuşma yapabilecek kişi zaten baştan kabul etmezdi birlikte yaşamayı bence.
Kv oğlunu kendi kocası yerine koyuyor diyorum, eşi olmayan ve oğlu olan kadınlarda ne yazık ki böyle bir durum var.
Böyle bir resti çektikten sonra üyenin kvsi ve eşi kabul ederse ne ala ama ben kabul edileceğini hiç mi hiç zannetmiyorum...
Evet çalışıyorum evlendiğimden beriOlsun, yapmalı bu konuşmayı. En azından restini çekmiş olur. Gerçek düşüncelerini bilir evdekiler.
Çalışıyor musunuz konu sahibi?
Hayır böyle biri değildi aslında evlendikten sonra aşırı düşmeye başladı üstüne. Ki bekarken şehir dışında yaşayıp annesini arada bir gören bi insandıEşiniz duygu sömürüleriyle, vicdan azaplarıyla büyütülmüş sanırım.
Tavrını zor değiştirir.
:) benim eşim annesi bize geldiğinde yanaklarından öpmemi sarılmamı beklerdi :) annemi benim yerime öpsene derdi :) bir cinnet herşeyi çözmüştü o zaman. Şimdi aramıyorum bile annesini kendi etti kendi buldu.Zaten yokmuş birşey olmamış gibi davranıyorum ancak eşim hala bana annesini aratmaya çalışıyor. Yahu neden arayayım ki koskoca kadın. Neden üzerine düşeyim ki?
Haha kusura bakmayın bu biraz komikmiş. Bana da gezmekten gelince hoşgeldiniz bile demeyen kayınvalidenin elini öptürmeye çalışırdı:) benim eşim annesi bize geldiğinde yanaklarından öpmemi sarılmamı beklerdi :) annemi benim yerime öpsene derdi :) bir cinnet herşeyi çözmüştü o zaman. Şimdi aramıyorum bile annesini kendi etti kendi buldu.
Aman şakın konuşmasın. Daha çok yüz bulur. Eşinizi siz rahatlatacaksınız. Bir daha sakın, “biz bir şeyler yapınca annen böyle davranıyor” demeyin. Eşiniz kafaya taktığında da, “yarın onunla çay içmeye gideriz” deyin. Ama sakın ha sakın yüz göz olmayın.Eşim de daraldım bıktım diyor ama düzeltmek için birşey yapmıyor karşısına alıp konuşmuyor. Takmayın diyorsunuz ancak olmuyor. Eşimin kafası sürekli onda olduğu için mutlu da olamıyoruz
:) az veya çok bütün erkeklerde annecilik var biraz. Siz aynı evdeymişsiniz daha zordur sizinki tabi.Haha kusura bakmayın bu biraz komikmiş. Bana da gezmekten gelince hoşgeldiniz bile demeyen kayınvalidenin elini öptürmeye çalışırdı
Ama işte ben durumu bildiğim için ertesi gün öay içmeye de gitmek istemiyorum. İçimden gelmiyorAman şakın konuşmasın. Daha çok yüz bulur. Eşinizi siz rahatlatacaksınız. Bir daha sakın, “biz bir şeyler yapınca annen böyle davranıyor” demeyin. Eşiniz kafaya taktığında da, “yarın onunla çay içmeye gideriz” deyin. Ama sakın ha sakın yüz göz olmayın.
Biliyorum, takmayın demek kolay ve öyle birden olacak bir şey değil ama en azından kendi kendinize bundan sonra takılmayacağınızı telkin edip şu saatten itibaren başlayın. Eşinizi de rahatlatın. Bize değildir, başka birine bozulmuştur, sakinleşince anlatır, sıkmayalım şimdi kadını falan deyin.
İnanın aynı dert başımda ve bu söylediklerim tecrübeyle sabit.