Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Kızlar evlendikten sonra kendinizde,yeme alışkanlığınızda bir değişiklik oldu mu?Kilo aldınız mı yani?
Ben evlendiğimde 57 idim,şu an 65im.:uhm:Bazen neden böyle oldum diye kendi kendime kızıyorum.Daha özenirdim yediğime,içtiğime şimdi eskisi kadar ince elemiyorum..
Acaba diyorum biz kadınlar gerçektende evlenince salıyor muyuz kendimizi?
:içelim:

Yok şekerim ben kilo verdim aksine..:1rolleyes:
Önce düğün hazırlıkları sırasında kilo verdim. 2. katta oturuyoruz ve asansör yok. Taşınırken merdiven inip çıkmaktan kilo verdim.şutarafagitti
Evlendikten sonra da annemin bekarken ısrarla doldurduğu tabaklardan uzak olduğum ve sürekli spor yaptığım için kilomu korudum..:teytey:
Bekarken 63kg
Evliyken 57kg

Offff hec sorma evlendigimde 48 dim, sonradan aldim en fazla 59 a ciktim simdi 55 im. klava:

Bende kilo aldim biraz ama iki tanede dogum yaptim :dilcikar:boyum uzun oldugu icin yine sanslilyim pek fazla anlasilmiyor ama bu yaz gercekten artik su 6 -7 kilo fazladan kurtulmak istiyorum.

Ah Ah nerde o eski fizigim esmer bomba gibiydim sengözlerimebaksanaba.s

Kilo verenlere hayranım,Lalişcim başta sanaŞeniz
Yani ben daha önceleri çok dikkat ederdim tartı 52yi geçince hemen sıkı bir diyete girerdim yürüyüşler filan..
Nişanlandımmmm hoppp kilomm 60a çıktı..Düğün için 2 kilo verdim ondan sonra aldım..
Şimdi zaten ne olacağım belli değil,gerçi yeme düzenim tamamen değişti..Bebek için daha sağlıklı beslenmeye başladım ama doktorum kilolusun dedi
Ve en fazla almam gereken kiloyu 12 kg.söyledi..
Napıcam ben:icecream::icecream:

o eski günler..... gülsüm sultannnnnnnn bende aynen öyleydim ahh ...

aynen canim o eski resimlerime bakiyorumda icim sizliyor suraya bak diyorum cok kiziyorum kendime sonrada neden bu kadar saldin kendini niye bakmiyorsun biraz kendine diye ama cocuktur ev isidir sorundur problemdir insanda moral kalmiyorki.

Insallah yaza dogru artik güzelim yine eski form ve güzelligmi alarak mest edicem ortaligiyerimseniben:roflol:

Mersi canım...:1rolleyes:
Kilo vermenin 2 yolu var sen de bilirsin ki;
1-Boğazını tutmak
2-Spor yapmak..
Kocamın işi gereği benim de düzensiz hayatım aslında. Bazen gecenin bir yarısında kokoreç yemeye ya da çorba içmeye gidiyoruz.sırnaşık şey
Ama gün içinde gerçekten çok dikkat ediyorum. Limonlu yeşil çayı çok severim. Pilav sevmem zaten zararlıymış.
Ama sen bebek bekliyorsun en güzeli doktorun verdiği listeye göre hareket et,seni yanlış yönlendirmek istemem..:1no2:
Hayırlısıyla,sağlıkla meleğini kucağına al,sonra güzel bir plan yaparsın inşallah

evlenmeden önce 55 kilo evledim 55 kilo doğum yaptım kilo aldım geri 55 kiloya düştüm şimdi 55 kiladayım almadım yani 55 aşağı inmiyorum çıkmıyorum anlamdın yanifisfisfisfisfisfisfisfisfis

Evet kesinlikle haklısın boğazı tutmadan kilo verilmiyor..Ne kadar güzel kendine bir program yapmışsın ve evli olduğun halde bunu gerçekleştirebiliyorsun.
Abur cubur yemeyi kestim ama gerçekten bir kanı var,kadınlar evlendikten sonra kendini birazcık da olsa salıyor:smiley-cool:
Yazan arkadaşlarım siz neden kilo aldınız mesela?bir rahatlık mı çöktü üzerimize dersiniz..a.s

Evet aldık eşimde ben de:))gecenin 12 sinde benden yaş pasta isterse böyle olur işte:))

Benim eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı şimdi oda vermeye çalışıyor...
Ama o uzun süre bekar hayatı yalnız yaşadığı için ev yemeklerine hasret benim anne ve babam ahçı olunca kilolar ortaya çııktı

oooo ne güzel yaaa ben de olsam yerdim hiç düşünmeden vallaha:)):icecream:

evlenip kilo almak istiyorum desem ayıp olurmu acaba.........

evet galiba evlendikten sonra kendimizi saliveriyoruztatlicadiarzu(bazilari haric tabi)
bende cok kilo aldim evlendikten sonra:1no2:
dikkat etmek sartKötü Kazen

Turk bayanlar genelde etli butlu kadinlari sevikleri icin ve bende zayif oldugum icin evlenince kilo alirsin (adama benzersin) derler. :roflol:
Ama zannetmiyorum benim yapim da yok birkere kilo almak kendimi bildim bileli boyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…