Kızlar evlendikten sonra kendinizde,yeme alışkanlığınızda bir değişiklik oldu mu?Kilo aldınız mı yani?
Ben evlendiğimde 57 idim,şu an 65im.:uhm:Bazen neden böyle oldum diye kendi kendime kızıyorum.Daha özenirdim yediğime,içtiğime şimdi eskisi kadar ince elemiyorum..
Acaba diyorum biz kadınlar gerçektende evlenince salıyor muyuz kendimizi?:içelim:
o eski günler..... gülsüm sultannnnnnnn bende aynen öyleydim ahh ...
Kilo verenlere hayranım,Lalişcim başta sanaŞeniz
Yani ben daha önceleri çok dikkat ederdim tartı 52yi geçince hemen sıkı bir diyete girerdim yürüyüşler filan..
Nişanlandımmmm hoppp kilomm 60a çıktı..Düğün için 2 kilo verdim ondan sonra aldım..
Şimdi zaten ne olacağım belli değil,gerçi yeme düzenim tamamen değişti..Bebek için daha sağlıklı beslenmeye başladım ama doktorum kilolusun dedi
Ve en fazla almam gereken kiloyu 12 kg.söyledi..
Napıcam ben:icecream::icecream:
Mersi canım...:1rolleyes:
Kilo vermenin 2 yolu var sen de bilirsin ki;
1-Boğazını tutmak
2-Spor yapmak..
Kocamın işi gereği benim de düzensiz hayatım aslında. Bazen gecenin bir yarısında kokoreç yemeye ya da çorba içmeye gidiyoruz.sırnaşık şey
Ama gün içinde gerçekten çok dikkat ediyorum. Limonlu yeşil çayı çok severim. Pilav sevmem zaten zararlıymış.
Ama sen bebek bekliyorsun en güzeli doktorun verdiği listeye göre hareket et,seni yanlış yönlendirmek istemem..:1no2:
Hayırlısıyla,sağlıkla meleğini kucağına al,sonra güzel bir plan yaparsın inşallah
Evet aldık eşimde ben de:))gecenin 12 sinde benden yaş pasta isterse böyle olur işte:))
Benim eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı şimdi oda vermeye çalışıyor...
Ama o uzun süre bekar hayatı yalnız yaşadığı için ev yemeklerine hasret benim anne ve babam ahçı olunca kilolar ortaya çııktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?