iki çocuk annesi oldum, her tarafa koşarak giden, iş yaparken giyinen, yemek yerken ortalığı toplayan, diş fırçalarken oğlanın pijamalarını ona ileten... tükenmez.... bi nevi atom karınca olma yolunda ilerliyorum.
ah ya. cok guzel ozetlemissinizi, kendimi okudum bu satırda.
bu boyle gidecek sanırım.
- 6 aylık kızımı emzirirken 5 yasıdnaki ogluma kahvaltı hazırlayıp süt ısıtırken....,
- kızım kucagımdayken yatmak uzere oglan oglumun dislerini fırcalarken.... (kendisi kıyı kose fırcalayamıor henüz, digeri de uyku gelmis kucaktan indiremiyorsun)
- biyandan kendim kahvaltı yapıp, biyadan mama sandalyesindeki kızıma meyve püresini yedirip, aynı anda da ogluma istedigi ballı tereyaglı ekmegini sürüp, kahvaltı yapmamak icin türlü kaprislerini savustuurup düzgün kahvaltısını yapmasını saglamaya calsırken, biyandan cıglıklar atan kızımın altını kontrol edip, biyandan yumurtasının neden istedigi gibi katı olmadıgına bagrınan ogluma yetismeye calsırken....
ardından da ikisini de hazırlayıp, masayı toplayıp, saclarımı tarayıp aynı anda oglumun saclarını düzeltip ve dislerini fırcalayıp sonra ikisini de arabaya koltuklarına baglayıp oglumu okula bırakıp dönüste de 6 aylık kızımla markete ugrayıp eksikleri alıp eve dönerken,
- oglumu yatırmak icin kitabını okurken biyandan da kızımı emzirirken... (birinin karnı acıkmıs, digerinin uykusu gelmis ne hikmetse hep aynı anda....)
ardından hemen kızımı uuyutmaya girisip, dolanmaktan ayak tabanlarım agrımaktayken biyandan da ortalıgı toplamaya calsırken.... (sabah derli toplu eve mutlu uyanacagım ya)
- kızım kucakta sogan dograrken ve yemek yaparken....
............................