Evlendikten sonra...neler oldunuz..

Bekarken çok hareketli, kıpır kıpırdım. Evlendikten sonra çevremdekiler oturaklaştığımı söylüyor. Bunun yanında artık duygusal, daha sorumluluk sahibi, ince düşünce sahibiyim.

Yaaaa ben asosyal oldum :19::19: ev-iş, iş-ev çizgisi üzerinde gidip geliyorum.
Aslınsa işimin bunda payı çok büyük, bir plazada 70m2 lik camları filmlerle kaplı
ofiste tek başıma, tecritte gibi çalışıyorum. İşim hiç yorucu olmamasına rağmen
akşam ölü gibi eve gidiyorum. Ama evlenmeden önce öyle değildi...:44::44::44:

al bendende okadar :( birde cocuk olsa ben diye bişey kalmıyacak sanırım:(

al bendende okadar :( birde cocuk olsa ben diye bişey kalmıyacak sanırım:(

Hiç sorma daha 4 aylık evliyim şimdiden başladı insanlar bebek ne zaman
diye. Allah şu an isteyene versin, ben daha evliliğimi oturtma aşamasındayım.
Buhranımla onu da boğmam haksızlık olur. Ya yok mu bu bizim durumumuzun
bir çözümü acaba??

var cnm anlayışlı eş 10 aydır evliyim 4.ayım daha stresliydi eşim hiç bişey yapmaz beni cileden cıkartırdı şimdi daha anlayışlı gibi cok bişi yapmasada evi toparlıyo bazen yatagı topluyo o bile yetiyo ama hala oturtamadım zamanla herşey daha güzel oluyo ama

var cnm anlayışlı eş 10 aydır evliyim 4.ayım daha stresliydi eşim hiç bişey yapmaz beni cileden cıkartırdı şimdi daha anlayışlı gibi cok bişi yapmasada evi toparlıyo bazen ,yatagı topluyo o bile yetiyo ama hala oturtamadım zamanla herşey daha güzel oluyo ama

Allah'ı var eşim o konularda anlayışlı, sağolsun yatağı da yapıyor, sofrayı da hazırlıyor,
bulaşıklara bile yardım ediyor... Sanırım sorun işimi sevmemem ve iş süremin uzunluğu.
Bunun üstüne de 1 saat süren yol eklenince enerjim kalmıyor hiç. Evlilik de efor istiyor
ve sanırım ben bir uyuşuğum :2::2: herşeye yeten, IRONA modundaki kadınlara hep
hayranım :16::16::16:

evlendikten sonra kırmızıların her geldiği gün ağlayan ve neden bebiş gelmiyor diye kendimi doktora gitmeye şartlandıran bir kadın oldum.

iki çocuk annesi oldum, her tarafa koşarak giden, iş yaparken giyinen, yemek yerken ortalığı toplayan, diş fırçalarken oğlanın pijamalarını ona ileten... tükenmez.... bi nevi atom karınca olma yolunda ilerliyorum.

koştur koştur işe giden, işten gelir gelmez mutfağa girip kocişine yemek yetiştirmeye çabalayan, tüüüm ev işleriyle tek başına boğuşan, iki ailesini ve kocasını mutlu etmeye çırpınan vee bu enerjisinin birgün tükenmesinden korkan biri oldummm :34:

daha sabırlı biri oldum
anneme kızardım amann anne hergün aynı şeyi söylüyosun (bugün ne yemek yapıcam ) yap bişey işte derdim şimdi ben hergün aynı şeyi söylüyorum :27:
annemden sonra saçımın okşandığında bu denli huzur verebilecek biri daha olabileceğini öğrendim
bazı şeyleri görmezden gelebilmeyi sorumluluğu :31:

hamile kaldım dobiş oldum saçlarımı oluruna bıraktım ve günlerce aynaya bakmıyorum:((

bende konu sahibi arkadaş gibi d.kontrolünden kilo aldım :37:ev yükü birden insanın sırtına binince zor oluyomuş herşeye yetişmeye çalışıyorum bazen offf olmasın sonra yaparım filan diyip yorgun düşüp vazgeçiyorum:1: kocişini mutlu etmeye evini güzelleştirmeye eşinin gece nöbetinden gelmesini bekleyen gurbete alışmaya çalışan evini ve babasını çoook özleyen herşeyde duygulanan ağlamaya hazır biri oldum:43: yazarken bile acayip oluyorum ya

iki çocuk annesi oldum, her tarafa koşarak giden, iş yaparken giyinen, yemek yerken ortalığı toplayan, diş fırçalarken oğlanın pijamalarını ona ileten... tükenmez.... bi nevi atom karınca olma yolunda ilerliyorum.

ah ya. cok guzel ozetlemissinizi, kendimi okudum bu satırda.
bu boyle gidecek sanırım.

- 6 aylık kızımı emzirirken 5 yasıdnaki ogluma kahvaltı hazırlayıp süt ısıtırken....,
- kızım kucagımdayken yatmak uzere oglan oglumun dislerini fırcalarken.... (kendisi kıyı kose fırcalayamıor henüz, digeri de uyku gelmis kucaktan indiremiyorsun)
- biyandan kendim kahvaltı yapıp, biyadan mama sandalyesindeki kızıma meyve püresini yedirip, aynı anda da ogluma istedigi ballı tereyaglı ekmegini sürüp, kahvaltı yapmamak icin türlü kaprislerini savustuurup düzgün kahvaltısını yapmasını saglamaya calsırken, biyandan cıglıklar atan kızımın altını kontrol edip, biyandan yumurtasının neden istedigi gibi katı olmadıgına bagrınan ogluma yetismeye calsırken....
ardından da ikisini de hazırlayıp, masayı toplayıp, saclarımı tarayıp aynı anda oglumun saclarını düzeltip ve dislerini fırcalayıp sonra ikisini de arabaya koltuklarına baglayıp oglumu okula bırakıp dönüste de 6 aylık kızımla markete ugrayıp eksikleri alıp eve dönerken,
- oglumu yatırmak icin kitabını okurken biyandan da kızımı emzirirken... (birinin karnı acıkmıs, digerinin uykusu gelmis ne hikmetse hep aynı anda....)
ardından hemen kızımı uuyutmaya girisip, dolanmaktan ayak tabanlarım agrımaktayken biyandan da ortalıgı toplamaya calsırken.... (sabah derli toplu eve mutlu uyanacagım ya)
- kızım kucakta sogan dograrken ve yemek yaparken....
............................

evlendikten sonra tam bir anne oluyorsun hem de daha cocuk sahibi olmadan bilmem anlatabildim mi:)sıktı bu durum.ondan sonrada sana birileri dönüp diyorki cok olgun davranoyırsun 40 yaşında gibisin.sende çocuk gibisin bi büyüsen de ben de yaşımı yaşasam

Back
X