ya şuana kadar okuduğum tek olumlu yorum bu oldu gerçekten :) kafam iyice karıştıArkadasim iki yildir evli gecen donem bitirdi okulunu
Hatta devam okumak istiyo
Onun avantaji esinin ailesiyle yasiyo olmasi. Yani eve geliyo yemek hazir vs. Ha tek basina okuyan orneklerde var yapabilirsin. Esin destek ciktigi surece :)
fakat ben şuan da tek yaşıyorum yani ev yemeği çamaşır hepsiyle uğraşıyorum birşey farketmiyor yani :)Benim için olmayacak iş.
Okuldan geliyorum annem yemeğimi hazırlamış, çamaşırlarımı katlamış, ütümü yapmış oluyor mesela. en temiz bulaşık derdi yok. rahat rahat dersimi çalışırım arkadaşlarımla vakit geçiririm.
Kaynana derdi yok mesela düşünsene süper bişey
Ha pardonfakat ben şuan da tek yaşıyorum yani ev yemeği çamaşır hepsiyle uğraşıyorum birşey farketmiyor yani :)
Üniversite öğrencisiyim evlenmeyi düşünüyorum fakat hem okul hem evlilik zor olacağını söylüyorlar sizcee nasıldır ??
yani benim okulumla durumlar karışık oldu yani okul hayatından sıkıldım biraz açıkçası zaten tek yaşıyorum evin sorumluluğu yine bende oluyor düşünüyorum ama karar veremiyorumBen bekar halimle işin içinden zor çıkıyorum. Evli olsam hiç beceremem herhalde.
Hiç evi işi yapmıyorum, yemek bile pişirmem. Sadece okuluma odaklıyım, valla yine de bazı şeylere ucu ucuna yetiştiğim oluyor.
Okunulan bölüme göre de değişebilir tabi ama bence öğrencilik ve evlilik hayatı apayrı şeyler. Zamanında yaşamak en iyisi.
çok iyi gerçekten :) yani bana da destek olacağını söylüyor hep güveniyorum ona okulla ilgili sıkıntılarım olmuştu yani bu şekilde okuldan soğudum açıkçası daha stres içindeyim evlenince en azından sevdiğim yanımda olacak ve okulu daha rahat kafayla bitireceğimi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorummerhaba ben son sınıfta evlendim üstelik bölümüm zor bir bölümdü ..ayrıca istanbulda oturup Kocaeli üniversitesine git gel yaptım yani oturduğum il ile okuduğum il farklıydı ..herkes okulu uzatırsın diyordu ama ben yüksek bir ortalamayla hiç alttan ders bırakmadan bitirdim evlilik yaradışimdide yüksek lisans yapıyorum 2 de çocuğum var
Canım iyi de tek kendin olduğun zaman sandviçle doyurursun karnını. Çamaşırları biriktirirsin nebileyim her şeyi erteleyebilirsin. Ama 2 kişi olunca aynı olmaz bence.yani benim okulumla durumlar karışık oldu yani okul hayatından sıkıldım biraz açıkçası zaten tek yaşıyorum evin sorumluluğu yine bende oluyor düşünüyorum ama karar veremiyorum
yani her konuda destek olacağını söylüyor güveniyorum ona hani yemek konusunu sıkıntı yapmıyor zaten buarada yaşım 23Eşin de okuyorsa olur aksi durumda sorun cikabilir
Mesela biz eşimle üniversite bitince hemen evlendik evlendigimiz günden beri sinavlara çalistik eşim tusa girdi benim de aralikta sinavim var.
Yani iki taraf da ayni durumdaysa sorun olmaz ama bir taraf ise gider diger tarafin isi olmazsa sorun olabilir. Yasin kac bu arada
çok iyi gerçekten :) yani bana da destek olacağını söylüyor hep güveniyorum ona okulla ilgili sıkıntılarım olmuştu yani bu şekilde okuldan soğudum açıkçası daha stres içindeyim evlenince en azından sevdiğim yanımda olacak ve okulu daha rahat kafayla bitireceğimi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum
bende tek sınavlara gidicem çünkü benimde okulum istanbulda ama ben başka şehirde oturucam uluslararası ilişkiler bölümüm senin neydi bölümün ?son sınıf olmasam bende düşünmezdim..bir yıl dişimi sıkarım diye düşünmüştüm çünkü biz ben birinci sınıftayken nişanlanmıştık daha fazla uzamasını istemedim...dediğim gibi ben hem çok uzak yol gidiyordum eve de akşam geç vakit geliyordum.. atıyorum bir mercimek çorbası yapıyordum nerdeyse 1 hafta içiyorduk hala anlatır güleriz ne bereketli bir çorbaydı diye..eşim çok yardımcıydı sağolsun ütüsünü falan kendisi yapardı ..bölümüm ağır bir bölümdü vizeyi atlatınca 1-2 hafta sonra final için çalışmaya başlamam gerekiyordu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?