- 14 Mart 2013
- 8.006
- 4.017
- 448
- Konu Sahibi bukalemunbukalemun
Ben boşanacağını düşünmüyorum açıkçası en temizi bi şekilde eşini törpülemeye çalışmak orta yolda buluşmak olur bu noktada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bizi de gorsen teyze dicen yanii...aaaa6 senedir birliktelermis. Su an 22 yasinda konu sahibi. 6 sene once 16 yasindaymis, adamda 31 yasindaymis. Farka bak be. Ben bugun is yerinde yardimci oldugum adam ´teskkur ederim gencler´ dediginde, rica ederim amca dedim. 3o lu yaslardaydi adam.
Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..İnsanların böyle düşünüyor olması çok hoşuma gitti. Buraya yazmadan önce danıştığım her insan tam tersi şekilde yönlendirdi beni. Ben de çok büyük bir hata mı yapıyorum, ileride pişman olur muyum duygusuna girdim sanırım. Ama bu şekilde ev hanımı olarak yaşamak bana uygun bir hayat değil. Böyle mutlu olamam![]()
Bende tam bunu hesaplıyordum. Bu aile nasıl böyle birşey göz YumMuş22 yaşındasın, 6 yıldır birliktesiniz ilişki başladığında 16 yaşındaydın kocan 31.. oldu o zaman, hiç iyi şeyler düşünemeyeceğim eşin hakkında kusura bakma.
Ama bence bu konu gerçek değil.
Ev hanımı mısınız? :)Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..
Aileme 18 yaşına geldiğimde söyledim. Daha öncesinde bilmiyorlardı.Bende tam bunu hesaplıyordum. Bu aile nasıl böyle birşey göz YumMuş
Adam şiddet uyguluyormuş. Huuu!Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..
He bizi de gorsen teyze dicen yanii...aaaa![]()
Aynen öyle ve ben 18 yaşındaym eşime içimden gelen herşeyi söylüyorum onunla paylaşıyorum çalışmasamda geziyorum istediğim herşeyi yinede yapabiliyorum.Koskoca 6 yılını düşünmelisin boşan demek o kadar kolay kiEv hanımı mısınız? :)
Sizce şiddet uygulasa fiziksel annesi babası buna karşı çkmazmıydı boşanmak isteyen insan ailesine soyler ve evlenmesinde nasl arkasndalarsa simdide oyle olurlar diye dusunuyorumAdam şiddet uyguluyormuş. Huuu!
Tek sorun benimsememek değil, kıskançlıktan gözü dönmüş adamın.
Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..
Siz her istediğinizi yapabiliyorsanız sizin adınıza çok mutlu oldum. Olaylar ve insanlar arasında fark var. Sadece ev hanımı olarak mutlu olamam sözünü görünce muhtemelen kendinizle içselleştirip cevapladınız. Çalışmasamda geziyorum demişsiniz yani gezmeyi çalışma isteğinin önüne koymuşsunuz o halde bana "şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum.." deme lüksüne sahip olmadığınızı düşünüyorum.Aynen öyle ve ben 18 yaşındaym eşime içimden gelen herşeyi söylüyorum onunla paylaşıyorum çalışmasamda geziyorum istediğim herşeyi yinede yapabiliyorum.Koskoca 6 yılını düşünmelisin boşan demek o kadar kolay ki
Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.[/QUOTE
Farkındaysanz orada ben arkasndaym bu evliliklerin ddemiyorumve rica ediyorum yanls yerlere cekilmesin ben orada bu uastaki kızlar bile zorla evlendirilerek kendini adapte ediyorsa heleki hoyle seyler zorunlu ve bosanma gibi birseyleri olmadığı için onları gozunun onunde bulundurmasını istedim.Emin olunki kimse boyle birseyi desteklemez..!Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.
Ailem döverde severde gözüyle bakıyorlar. Ben zaten aileme bu açılardan kızgın olduğum içim arama mesafe koydum.Sizce şiddet uygulasa fiziksel annesi babası buna karşı çkmazmıydı boşanmak isteyen insan ailesine soyler ve evlenmesinde nasl arkasndalarsa simdide oyle olurlar diye dusunuyorum
Yani konu sahibi yalan mı söylüyor?Sizce şiddet uygulasa fiziksel annesi babası buna karşı çkmazmıydı boşanmak isteyen insan ailesine soyler ve evlenmesinde nasl arkasndalarsa simdide oyle olurlar diye dusunuyorum