evlendim.. nerden nereye..

Allah mutluluğunuzu daim etsin Allah herkese mutlu mesut evlilikler nasip etsin

Mutluluğunuz hep daim olsun ins

Tek taş konusu şimdi hatırladım kusura bakma hatırlattım ama inan ki senin adına çok sevindim. Allah hep yüzüne gülsün bak evladın bile olmuş ne güzel. Evliliğin keyfini çıkar daha da güzel haberler veren dileği ile.

Aynen bu ne hız ben de anlamadım.
Boşandı ve 2 ayda evlendi o zaman.
Hemen de hamile mi kaldı?

Tabi doğruysa mutlu olmasına çok sevinirim konu sahibinin ama bari çocuk için acele etmeseydi..
Eşi ve evliliği için her şey mükemmel kararını vermek için çok erken olduğunu düşündüm ben çünkü..

Yok hamile kalmamış. Bundan önceki konusunda bahsetmiş şimdiki eşinden. Kardeşinin kayınvalidesinin yanında kalıyormuş. Mahallelerinde konu sahibesinden 10 yaş büyük eşi rahmetli olmuş 14 yaşında oğlu olan bir beyefendi imiş kendisi. Görüşsem mi kızlar diye sormuş o dönemde.

Kendisinin mutlu olmasını dilerim.

Benim takıldığım nokta 27 haziran da boşanma gerçekleşti haberini aldığımız üyenin 20 temmuzdaki adli tatilden önce iddet müddetinin kaldırılmasını sağlayabilmesi ve evlenmesi.

Umarım resmi nikahı yapılmış ve iddet müddeti kaldırılmıştır.

Benim takıldığım noktada sadece bir yüzük meselesinden buralara nasıl geldi?
Konu sahibi çok zorluklar çekti ama forumdan da geri kalmadı hiç

öncelikle mutlu olşuna çok sevindim lakin çok ani değil mi bu durum?

Ben mi yanlış anlıyorum?..

Hmmmm sanırım eşinin çocuğunu kendi çocuğu olarak kabul ettiği için şimdi bir de evladım oldu demiş.
Şimdi doğru anladım sanırım.. :)

Ama keşke konu açanlar biraz virgül, nokta falan kullansalar, biraz daha güzel ifade etmeye çalışsalar kendilerini.

Valla zor anladım :)

Ben mi yanlış anlıyorum?..

Ben eşinin çocuğundan bahsediyor diye düşündüm

Senin bu komşunla eşin arasında bir ilişki olabilir mi ?
Ya kusura bakma aklıma o geldi.
Komşunun asla kabul edemeyeceği şakayı sana yapması.
Sonra eşinin senden özür dileyeceğine komşunu düşünüp sana özür diletmesi..

boşanmanız henüz çok tazeyken bu kadar çabuk evlenmeniz....
umarım pişman olmazsınız....

Ne mutlu ki sana Oksuz bir çocuğa evladım diyebilecek kadar güzel yüreğin var Allahım da o Oksuz yüzü suyu hürmetine yuvana sevgi ve mutluluğu hergün fazlasıyla katsin..Dilerim hep mutlu ol..

Allah mutlulugunuzu daim etsin..
darisi tum bekar ve zor gunler geciren arkadaslarimiza.
burda okadar uzucu konular gordukten sonra sizin durumunuz cok sevindirdi. Allah nazarlardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…