evlendim.. nerden nereye..

nedense bu konu bana gerçek gelmedi 1) daha haziran da konu açmışsınız boşandım diye
resmi olarak 6 ay geçmeden evlenmeniz mümkün değil
hemen tanıdığınız biri ile 2.5 ay içinde nasıl evlendiniz nasıl güvendiniz

size çok üzülmüştüm, inşallah mecburiyetten yapılmış bir evlilik değildir, ve umarım bu sefer kıymetiniz bilinir

Mahkemeye basvurup ıddet suresını dusurebılır kadın dogum muaynesınden sonra

Adını hatırladım ama konuyu kızlar yazana kadar hatırlayamadım. Allah mutlu mesut etsin inşallah. İnnnşallah ennn en en kötü günün böyle olsun. Çok sinirlenmiştim o seviyesizlere. Komşun da yatışmıştır şimdiye..

insallah hep mutlu olursun bazen hizli karar verib de mutlu olanlar var Allah yolunu acik etsin insalah

yani sonuç olarak şu asifteden Özür diledin

Tektaş konusundan beri inandırıcı gelmiyor bana ama gerçekse özür dilerim şimdiden...
Dilerim mutluluğunuz daim olur.

ya hadi cadaloz olmasın da Özür de dilemesin be kardeşim bu kadar da insan kendini hiçe saymaz

resmen bi çeşit Stockholm sendromu
kocasının zorlaması, mecburiyet hissi, gidecek yer olmaması falan of ne bileyim hayat herkese adil davranmıyo ne yazık ki

o komşuyla kocasının bir ilişkisi var galiba.. o kadın pisliğin tekiymiş resmen bir yuvanın yıkılmasına sebep oldu inanamıyorum yaaa

konu sahibi kız kardeşinin kayınvalidesinin evinde kalıyormuş yani nereye kadar kalabilirdiki orda.. düzgün bir aileymiş mahallede herkes tanırmış eski eşide vefat etmiş ortada birde masum çocuk var..

allahım inşallah çok mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…