- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Ne guzel yavrum diyosun sen buda senin kalbinin guzrelligini yansitiyor Rabbim omur boyu mutlu etsin sizi evlatlarinla esinlecanlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
Yoo dava açıp hakimin belirlediği hastaneden gebe olmadığına rapor alırsa evlenebilir.iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik?
İnşallah ailece çok mutlu olursunuz.doğru dedin insan böyle düşünüyor soyle ozetliyim.. babam yok annem garibanlikla buyuttu dayimin kapisinda temizliklere giderek sonra evlendi gitti gidiş o gidis kardesimle ben kalakaldik bi orda bi burda sıgınti gibi.. sonra evlendirdiler iste annem ne arar ne sorar bu bosanma davalarinda napti bu kiz kimin yaninda nerde demedi tek bildigi dön evine demek.. yanina çağırıp bir tabak yemek koymadi..anlatmistim kuzkardesimin kayinvalidesi haci teyzem aldi yanina.. dayimlar desen ustlerine kalırım diye telefonlara cikmadilar.. esimin annesi zaten saf bir kadin akil verecek orta yol bulacak fitrat yok.. boyle olunca ben kendimi sokakta buldum iste.. inanin basimda bi aile olsaydi ben bu kadar acele etmezdim ama korktum calisiyorum evet ama aldigim para asgari ucret kiraya ciksam esya yok tek basima nasil yapardim.. o yuzden acele ettim sansta yuzume guldu .. aslinda teyzemin sayesinde oldu karsina aldi sana uygun dedi büyük sözü dinle dedi bende guvendim iste
Aaa cok sevindim bende, erken mi olmus dedim biran ama siz oyle uygun gorduyseniz..bu sefer cok cok mutlu olun, yuzunuz hep gulsun insallah..Şu kocası salak komşusunun aklına uyupta size şaka yapan arkadaş mısınız?
Cok da iyi yapmissin canim kendini hazir hissettiysen kimseye tek soz dusmez, gayet akli basinda bi kadinsin seni hep takdir ettim konularini okurken mutlu olmana sevindimhaklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?