evlendim.. nerden nereye..

Ne guzel yavrum diyosun sen buda senin kalbinin guzrelligini yansitiyor Rabbim omur boyu mutlu etsin sizi evlatlarinla esinle

iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik?
Yoo dava açıp hakimin belirlediği hastaneden gebe olmadığına rapor alırsa evlenebilir.
Konu sahibi sana da sonsuz sağlık ve huzur dilerim.

OTE="turta85, post: 42435632, member: 611888"]iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik? [/QUOTE]
Heh aynısını diyecektim de belki o olay değişmiştir demiştim

Hikayenizi bilmiyorum ama sizin adınıza sevindim. Umarım bir gün ben de böyle bir konu açabilirim. Mutluluklar.

İnşallah ailece çok mutlu olursunuz.

çok sevindim o dangalak heriften kurtulmana! inşallah çok çok mutlu olursun hep

Burda çok konuşulunca merak ettim okey taşı mevzusu neymiş diye
Eşek şakası olmuş cidden nerden nereye

Allah mutluluğunu daim etsin, nazar değmesin inş.
Tek taş konusunu okumuştum, çok sinir olmuştum eski kocana
Çok sevindim vallahi çok

Hikayenizi bilmiyorum ama "evladım" kelimesini okurken yüzümde bir gülümseme oluştu. Rabbim bir ömür mutluluk, huzur ve sağlık versin inşallah size ve cümlemize

maşallah..
konularınızı geçmiş yazdıklarınızı okudum sinirden kıpkırmızı oldum resmen
önce o adamla barıştınız şimdi mutlusunuz sandım. nasıl olur diye şok oldum
sonra başka adam olduğunu anladım yine şok oldum
ama hayat işte.. mecburiyetler olunca çok farklı.okuduklarımdan çok iyi niyetli güzellikleri hakeden biri olarak hissettim.inşallah gönlünüze göre olur herşey.inşallah adam gibi adamdır eşiniz ve çocuğum dediğiniz inşallah kıymetinizi hep bilir

Cok da iyi yapmissin canim kendini hazir hissettiysen kimseye tek soz dusmez, gayet akli basinda bi kadinsin seni hep takdir ettim konularini okurken mutlu olmana sevindim

canım hayırlı ugurlu olsun yenı yuvan
dılerım boyle hep tatlılıkla surer evlılıgın
14 yasındaymıs cocuk , onada hep ıyı davran Rabbım mukafatını verır

D desenoz , mutlu olmanızı dilerim. Hayatınız şubattan bu yana çok hızlı değişmiş , tektaş konunuzu bende takip etmiştim. 27 haziran da boşanma haberinizi bizlerle paylaşmışsınız.

İddet süresinin kaldırılması için mahkemeden karar çıkardınız mı ? Resmi nikahınız kıyıldı mı ? İyi niyetle çıktığınız yolda üzülmemeniz için sormak istedim.

Çok şükür. Desenoz çok mutlu oldum... Nereden nereye.... Gördün mü her şerde bir hayır varmış...
Çok mutlu olmanı dilerim. yüreğin temiz senin....ben mutlu olacağını biliyorum..
Çok sevindim anlatamam. Daha da güzel haberlerini bekliyorum...
Sevgiyle kal...

Tektaş olayı gercekten ağır bir saka ya, bence sebep olmuş asil Mutluluğa gitmenize. Bir Onur mutlu olmanız dileğiyle insallah :)

maşallah bu ne cesareti böyle daha dün okuyorduk sanki tek taş konusunu ne ara boşandıınız başkasıyla tanıştınız sevdiniz tanıdınız da evlendiniz

bu kadar acele etmeniz eski eşinize nispeten gibi geldi bana ama mutluluklar ne diyelim

ikinci evliliğinizi yaptığınızı anladım da birinciden tektaş şakasıdan dolayımı boşandınız orayı anlamadım. birde o konunuzda yeni hangi ara boşandınız hangi ara birini buldunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…