kp le konusurken kp kızım ne isterse fazla fazla alcam helali hoş olsun demiş anneside sen ister misin diye sormazsan istemez o hiç bişey biz alırız demiş. bide bi kat yorga yapcam size yeter dedi acaba ben mi yanlış anladım iyi niyetle mi söyledi ??
Kv kp ne demiş ne demek istemiş bir şey anlaşılmıyor. İşsiz güçsüz evlenmek yerine evlenmeyin zaten bekleyin aceleniz ne? Para yokken birbirinizi yersiniz.
Su kismi anlamadim ben uykusuzum ondan mi?
Kv kp ne demiş ne demek istemiş bir şey anlaşılmıyor. İşsiz güçsüz evlenmek yerine evlenmeyin zaten bekleyin aceleniz ne? Para yokken birbirinizi yersiniz.
Evlenirseniz, iş bulmam lazım diye kendini duvardan duvara vuran nişanlı gevşer, hep fedakarlık yapmanızı bekler, zaten kv'de o potansiyel var, bekleyin iş bulsun öyle evlenin, aceleniz nedir?2 bucuk yıllık bir ilişkim var 2 ay önce nişanlandık(evde sade bi törenle)
şimdi düğün hazırlıklarına başlamak istiyoruz. ama nişanlım iş bulamıyor ben calışıyorum fakat babam için cektiğim krediyi ödüyorum bnm ceyizim hazır cok şükür. fakat nişanlımı o halde görmek beni cok üzüyor
bi insanın en güzel gününü böyle tedirgin nasıl olcak diye beklemesi gercekten cok zor.
çok şükür ailelerimiz durumları iyi olmasada anlayışlı birbirine saygı duyan aileler fakat nişanlımın iş bulmam lazım su masraf olcak bu alıncak diye kendini parçalamasını izlemek beni çok üzüyor. bi yıl sonra düğün olsun diyoduk ama ben istemeyerek iki yılda olabilir benim için daha iyi olur falan demeye basladım sırf onun içi rahat etsin fazla zorlamasın kendini diye.
acaba hata mı yapıyorum cünkü geçen annesinden bi cumle duydum şok oldum.
kp le konusurken kp kızım ne isterse fazla fazla alcam helali hoş olsun demiş anneside sen ister misin diye sormazsan istemez o hiç bişey biz alırız demiş. bide bi kat yorga yapcam size yeter dedi acaba ben mi yanlış anladım iyi niyetle mi söyledi ??
Bence iyi demiş
Yani bizim gelin listeli değil ama biz ona alalım yine de demiş
Hani başlıyorlar ya 5 burma iki set diye sen istemezsin ağzınla diye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?