evlenebilir miyiz ? :)

Parasız evlenilmez nokta!

İlerde karsiniza gecip '' her seyi biz yaptik'' demelerini goze aliyorsaniz birikimsiz evlenin ne diyelim.

iş bulsun öncelikle
sonra da kv ye dikkat
iş bulmadan evlenme acele etmeyin evlilik çocuk oyuncağı değil
belki de adam dikiş tutturamıyor, var ya hani bazı erkekler küçüklükten sıkı çalışmamaya alışmış sonradan sıkı çalışmaya gelemiyor hah işte böyle bir erkeğe denk düştüysen ya ?

Şimdi biri sizi evlendirir,düğün de yapar ev de dizer
Ama olay evlenince başlıyor
Evin geçimini sağlamak zor olan
Nişanlın iş bul Ada'n sen babanın kredisi bitmeden evlenmeyin kimseye güvenip

İşsiz mutluluk kısa sürer, herşeyi siz yapamazsınız, faturalar, kira, yemek icmek gibi bunlara para gerekli, beklemenizde fayda var

Bence kv. Kötü bisey dememiski...
"toklu gözlü o, ben bunu istiyorum demez. Biz aliriz herseyi " demis bence

Herseyi bi sekilde halledip evlenseniz bile sonrasında evi gecindirmek icin yine para lazim olacak. Once bi is bulup duzenini kurmali cunku buldugu işin devamliligida onemli bu noktada. Bence biraz beklemeniz daha rahat etmenizi saglar.

Is bulamadigi surece evlenmeyin evlilikte hersey paraya dayaniyor belli bir muddet sonra..

Çok masraf yapmadan her şeyi tereyağından kıl çeker gibi halledebilirsiniz. Ama yok ben her şeyin en güzeline en iyisine layığım diye düğün sürecini ince eleyip sık dokuyup sürdürürseniz daha çoook krediler ödersin. Sade bir nikah töreni her şeyi çözer güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…