Merhaba kızlar evleneceğim dediğim adam annesi beni istemediği için terketti benim psikolojim mahvoldu yıkıldım... Terketmesinin sebebi annesiydi ilk başlarda herşey çok güzeldi sürekli seninle evleneceğim annem seni alacak galiba seni sevdi falan derdi o zamanlar hoşuma giderdi ama şimdi cümlenin tuhaflığını farkediyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bana umutlar verdi ve beni bekaretimi vermem için ikna etti buna rağmen çok korkmuştum tam olarak birliktelik olmadı çünkü yapamadı ama yine de k@n geldi ve bekaretim bozulmuş oldu bişey olmaz sorumluluğu alacağım zaten evleneceğiz demişti ve ben onu çok sevmiştim sonrasında annesi bomboş bir sebepten kendisi sürekli beni beğenmiyordu kusur buluyordu istemiyorum onu dedi ve sevgilimde annem ne derse o dedi beni terketti bana bunu nasıl yaparsın bekaretimi aldın beni ortada bıraktın hani sorumluluk alacaktın dediğimde ise ben kötü bişey yapmadım ben kötü birisi değilim anne sözü dinledim günaha girmedim hata yapmadım ben sorumluluk alıyorsam sende alacaktın dedi (aldığı hiç bir sorumluluk yok) bana çok ağır laflar etti saymadığı hakaret kalmadı. arkasından konuştuğu insanlarla arkadaşlık etti birsürü kızla flörtleşti yakınlaştı olan bana oldu kimseye söyleyemiyorum çok kötü durumdayım atlatamıyorum ben sadece onu çok sevmiştim çok güvenmiştim nolursa olsun yanımda durur arkamda olur demiştim evleneceğiz diye düşünmüştüm şimdi kimseye güvenemiyorum çok üzgünüm yaşamak istemiyorum