- 24 Mart 2019
- 3.027
- 4.168
- 133
- 38
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bu hisleri taşıdığım biri ile evlenemezdim. Yolunuz açık olsun umarım mutlu olursunKizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..
100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..
onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum
bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?
görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Ay bi de Avrupa 'da konu sahibi ya.Boşanmış galiba konu sahibi , aslında sebep bu. Millet ne der diye. Ulan milletin taaaağ
Yine yanlış kişiler Avrupa da ;D ben olsam varya salisede boşar bi Hanz bulurdumAy bi de Avrupa 'da konu sahibi ya.
Bu ben hahhahahahYine yanlış kişiler Avrupa da ;D ben olsam varya salisede boşar bi Hanz bulurdum
Hans da hasan da aman aman kac erkekmi kacYine yanlış kişiler Avrupa da ;D ben olsam varya salisede boşar bi Hanz bulurdum
Biz en son bir araya geldiğimizde ortalık ateş alev almıştıBu ben hahhahahah
Yok Hanzlar şeker olurHans da hasan da aman aman kac erkekmi kac
Yok Hanzlar şeker olurbi elma çürük diye hiç elma yemiyor musun kıaz
Seni hanz kılıklı hasan kandırmış olmasınTecrübe konusuyor seker degiller
Ben kart sen civik, ortasi yokmu bu muhabettinSeni hanz kılıklı hasan kandırmış olmasınkart muhabbetinden ötürü buna ihtimal verdim
Hayırr sana kart demedim :d kredi kartı. Muhabbet kötü yere evriliyor , üzgünüm ban alamamBen kart sen civik, ortasi yokmu bu muhabettin
Hayırr sana kart demedim :d kredi kartı. Muhabbet kötü yere evriliyor , üzgünüm ban alamam
Gelsin. Açık açık konuş. Sakın ha pısıp kalma. Senden kimse değerli değil. Millet 1 hafta konuşur sonra unutur. Ailende aynı şekilde.Simdi yazdm ben bu nisanliya yapamicam edemicem bazi seyleri sindiremedm fln diye evlensek bosanirz bile bile lades demiyelm dedm, yaptigin simdi is mi diyor isten cikmis görüsmeye gelcek smdi
Kina geceme bir hafta kala kaynanamla problem yasadik sonra arayip ozur dileyince affettim ikisinide.kina gecemde tam salona gidecegm nisanlim arayip avuc icine koyacak ceyrek yok paramiz yok dedi dedim bu nikahta olmaz suratina kapattm.biz dugun giunu bile herkesle birbirimize girdik hem esimle hem ailesiyle.son saniyeye kadar pisman olurmym dedim ama asla olmadim esimin ailesi ile problem on senedir devam ediyor ama eşim binlerce sukurler olsun cok degisti iyi anlamda.sevgi herseyin ustesinden geliyor gerçekten seviyorsanız pisman olmazsiniz.seytan cok ugrasir nisanliyken unutmayn :)Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..
100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..
onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum
bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?
görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Gelsin. Açık açık konuş. Sakın ha pısıp kalma. Senden kimse değerli değil. Millet 1 hafta konuşur sonra unutur. Ailende aynı şekilde.
Yorumlara şöyle bir baktım ben genel düşüncenin aksine sanki erkeğin pek gönlü yok evlenmeye diye görüyorum.Yani size aşık değil.Siz epeyi ittirmissiniz ilişkiyi bu zamana kadar.
Hiç yanilmam.Yok degl ztn..asik felan, bilmiorm tuhaf bi iliski
Ona gelince deki ben 5 karat yüzük istiyorum almazsan içimde kalacakHaklsin orasi öyle de iste kendime kalacak yer baksam iyi olcak ailemden dolayi... ama sanki simdiden bile hafifliorm inanirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?