Siz bana çok yazdınızIyi olmus, gurur falan bosver, keske falan demezsin artik. Aklinda bir acaba kalmamasi daha iyi.
Ben artık kendime güvenmiyorumdiğer konuda sayfalarca yazılmıştı ama siz bir kez daha denemek istediniz
denediniz ve gördünüz
ama ben öyle hissediyorum ki gel barışalım dese yine gideceksiniz
Ben artık kendime güvenmiyorum
Yapmam dediğim çoğu şeyi yapıyorum
Ama su saatten sonra o geri dönmez buna çok eminim
Hayır ben dönerim demiyorumişte şu son cümleniz o kadar fena ki
o dönse siz ne gurur ne onur ne başka bir şey umursamayıp ilişkiye devam edeceksiniz
cidden çok üzülüyorum,genç kızlar kendilerini istemeyen değer vermeyen adamlar da ne buluyor
SağolunAh be canım herkes ayni şeyi söyledi sana yapma etme diye. Adamın seni sevmediği burdan belliydi zaten. Üzme canını böyle adamlıktan yoksun insanlarda var.
Ben sacmaladimDaha önceki konunuzda da belliydi boyle olacagi size deger vermedigi yani adam dönse hemen geri döneceksiniz? Bu ilişkiden birşey olmaz adam söylemiş açık açık daha ne desin kendinize mutsuz olmayı mı reva göreceksiniz anlamadim.
Ben sacmaladim
Herşey apaçık ortadayken ısrar ettim baş birşeyler görmeyi umut ederek
Teşekkür ederimOh be ben rahatladim
Nihayet bitmis.
Sana burda defalarca..seni sevmiyor .demistik.
Anlamana sevindim
Yoluma bak artik
Çok net gördümAma sonuçta gördün olanı biteni arkadaşım ne olur değerini bilmeyen bir insanla zamanını boşa harcama inan boşuna uğraşıyorsun herşeyi kendi kendine yaşıyorsun karşı tarafın senin için yaptığı hiç birşey yok gerçekten değmez üzülmeye bile aklını başına al bence
Cok yüksek ihtimalEskilerinde mi kalmış acaba aklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?