Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Senin yerinde olsam, sana kızmıyorum çünkü sen psikolojik hastasın ve tedavi olman gerekiyor.İnşallah bir an önce iyileşir kendine gelirsin hoşçakal der mesaj atardım. Sonrada böyle hastalıklı birinden ayrıldığım için mutlu olurdum. Kurtulmuşsunuz

Normal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?

Ben o kadar açık davranıyorum ki insanlara

Sanıyorum ve bekliyorum ki herkes böyle olacak

Ama olmuyor

Herkes böyle değil olmayacakta, politik davranmış. Siz kurtulduğunuza şükredin bence üzülmek yerine. Olan olmuş kendimi şu duruma düşürdüm mantığından sıyrılın sonuçta size bir tecrübe oldu.

Normal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?
Tabiki olmaz mı? İllaki onlarında bir eksikleri var ama sizinkisi eksiklik değil sizin olmamış.. zannımca aklı başka yerlerde kalmış mutsuz boşlukta nenyaptığını ne istediğini bilmiyor. Sizde kimsenim yara bandı olmayın kendinize bunu layık görmeyin. Yorulursunuz böyle bir adamla. İnanın bana sizi çok mutlu edecek birisi çıkacak ve iyiki diyeceksiniz

Sökük kişilikteyse , dikiş tutmaz. Takma kafana.kendine yeni bir yol çiz

Haklısınız

Içim aciyor ama geçecek

Inşallah

Su an görüşmek isteyenler var ama içim almıyor kimseyi

Zaman lazım sanırım

Biliyormusun bende geçmişte böyle sorunlu tiplerle görüştüm böyle muamelelere maruz kaldım. Birseyleri hep ben zorladım sonra da ayrıldım geçti bitti. Ama sonunda ne oluyor biliyormusun aşka ilişkilere mutluluğa inancın kalmıyor çünkü yoruluyorsun. Her yeni başladıgın ilişkilerde aynı travmaları yasayacağını düşünüyorsun kimseye güvenin kalmıyor. Karsına adam gibi biri çıktıgında bile kaçıyorsun. O travmalar kolay geçmiyor. Kendine bu eziyeti yapma ve uzaklaş ondan yeni bir sayfa aç kendine. Mutlu olacaksan buna inan canım

Peki şu an mutlu musunuz? Sonunda oluyor mu yani?

Peki şu an mutlu musunuz? Sonunda oluyor mu yani?
Evlendim şimdi de bebek bekliyoruz Allahın izniyle. Oluyor elbet olmaz mı? Sadece zaman ver biraz kendine. Kalbini beynını dinlendir iyi davran kendine mutlu olmaya çaliş. Senin gibi birçok kadının başına gelebilir böyle olaylar önemli olan senin nasıl bir yol çizeceğin kendine. Çözüm sende başka kimsede değil :)

Evet çözüm bende

Çok sevindim sizin adınıza :)

Bence kendine zaman ver çünkü hemen yeni bir ilişki sadece senin için yara bandı görevi görür hazır olmadan başka bir ilişkiye baslama umarım mutlu olacağın ve sana değer veren birini bulursun

Bence kendine zaman ver çünkü hemen yeni bir ilişki sadece senin için yara bandı görevi görür hazır olmadan başka bir ilişkiye baslama umarım mutlu olacağın ve sana değer veren birini bulursun
Şu an yeni bir ilişkiye kesinlikle hazır değilim

Ama korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…