Evet görmek istemedim şu an acı bir şekilde görüyorumSana sen ondan ayrılmazsan yakında o senden ayrılacak demiştik.
Ama işte yapamadın...
Seni sevmediği istemediği çok açıktı ama sen görmek istemedin ...
Normal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?Senin yerinde olsam, sana kızmıyorum çünkü sen psikolojik hastasın ve tedavi olman gerekiyor.İnşallah bir an önce iyileşir kendine gelirsin hoşçakal der mesaj atardım. Sonrada böyle hastalıklı birinden ayrıldığım için mutlu olurdum. Kurtulmuşsunuz
Ben o kadar açık davranıyorum ki insanlara
Sanıyorum ve bekliyorum ki herkes böyle olacak
Ama olmuyor
Tabiki olmaz mı? İllaki onlarında bir eksikleri var ama sizinkisi eksiklik değil sizin olmamış.. zannımca aklı başka yerlerde kalmış mutsuz boşlukta nenyaptığını ne istediğini bilmiyor. Sizde kimsenim yara bandı olmayın kendinize bunu layık görmeyin. Yorulursunuz böyle bir adamla. İnanın bana sizi çok mutlu edecek birisi çıkacak ve iyiki diyeceksinizNormal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?
psikolojik sorunlarım var dedi surekli.
Normal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?
Sökük kişilikteyse , dikiş tutmaz. Takma kafana.kendine yeni bir yol çizDün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.
Bir hata yaptım.
Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.
Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.
Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.
Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.
Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.
Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.
Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.
HaklısınızHerkes böyle değil olmayacakta, politik davranmış. Siz kurtulduğunuza şükredin bence üzülmek yerine. Olan olmuş kendimi şu duruma düşürdüm mantığından sıyrılın sonuçta size bir tecrübe oldu.
InşallahTabiki olmaz mı? İllaki onlarında bir eksikleri var ama sizinkisi eksiklik değil sizin olmamış.. zannımca aklı başka yerlerde kalmış mutsuz boşlukta nenyaptığını ne istediğini bilmiyor. Sizde kimsenim yara bandı olmayın kendinize bunu layık görmeyin. Yorulursunuz böyle bir adamla. İnanın bana sizi çok mutlu edecek birisi çıkacak ve iyiki diyeceksiniz
Kendime yeni yollar cizmekten yoruldum ama mecburumSökük kişilikteyse , dikiş tutmaz. Takma kafana.kendine yeni bir yol çiz
Biliyormusun bende geçmişte böyle sorunlu tiplerle görüştüm böyle muamelelere maruz kaldım. Birseyleri hep ben zorladım sonra da ayrıldım geçti bitti. Ama sonunda ne oluyor biliyormusun aşka ilişkilere mutluluğa inancın kalmıyor çünkü yoruluyorsun. Her yeni başladıgın ilişkilerde aynı travmaları yasayacağını düşünüyorsun kimseye güvenin kalmıyor. Karsına adam gibi biri çıktıgında bile kaçıyorsun. O travmalar kolay geçmiyor. Kendine bu eziyeti yapma ve uzaklaş ondan yeni bir sayfa aç kendine. Mutlu olacaksan buna inan canımNormal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?
Peki şu an mutlu musunuz? Sonunda oluyor mu yani?Biliyormusun bende geçmişte böyle sorunlu tiplerle görüştüm böyle muamelelere maruz kaldım. Birseyleri hep ben zorladım sonra da ayrıldım geçti bitti. Ama sonunda ne oluyor biliyormusun aşka ilişkilere mutluluğa inancın kalmıyor çünkü yoruluyorsun. Her yeni başladıgın ilişkilerde aynı travmaları yasayacağını düşünüyorsun kimseye güvenin kalmıyor. Karsına adam gibi biri çıktıgında bile kaçıyorsun. O travmalar kolay geçmiyor. Kendine bu eziyeti yapma ve uzaklaş ondan yeni bir sayfa aç kendine. Mutlu olacaksan buna inan canım
Evlendim şimdi de bebek bekliyoruz Allahın izniyle. Oluyor elbet olmaz mı? Sadece zaman ver biraz kendine. Kalbini beynını dinlendir iyi davran kendine mutlu olmaya çaliş. Senin gibi birçok kadının başına gelebilir böyle olaylar önemli olan senin nasıl bir yol çizeceğin kendine. Çözüm sende başka kimsede değil :)Peki şu an mutlu musunuz? Sonunda oluyor mu yani?
ben de tam şu an onu gecirdim icimden:))anladıysam ne olayım
Evet çözüm bendeEvlendim şimdi de bebek bekliyoruz Allahın izniyle. Oluyor elbet olmaz mı? Sadece zaman ver biraz kendine. Kalbini beynını dinlendir iyi davran kendine mutlu olmaya çaliş. Senin gibi birçok kadının başına gelebilir böyle olaylar önemli olan senin nasıl bir yol çizeceğin kendine. Çözüm sende başka kimsede değil :)
Her erkek böyle olsa hepimiz katil olurduk.Normal erkekler var değil mi? Bu tarz birinden ayrıldığım icin kurtuldum saymaliyim değil mi kendimi?
Hic tanımamış olmayı dilerdimHer erkek böyle olsa hepimiz katil olurduk.
Şu an yeni bir ilişkiye kesinlikle hazır değilimBence kendine zaman ver çünkü hemen yeni bir ilişki sadece senin için yara bandı görevi görür hazır olmadan başka bir ilişkiye baslama umarım mutlu olacağın ve sana değer veren birini bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?