evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Ben bişeyler anladım
Şimdi,babası banka müdürüymüş,kardeşine almış,o da ağlasa alırmış,ağlasamıymış,konsol uzunmuş,ya alınmamış eve sığmasaymış

Konuyu okuduğum gibi son sayfaya baktım troll kesin diye.
Ayranı yok içmeye derler böylesine.
Babanız banka müdürü ama eğitiminize hiç yatırım yapmamış. Allah aşkına o zevksiz mobilyalara bakacağınıza iki kitap okuyun.

Sonunda noluyo valla okumaya dayanamadım.
Bir de demek isterim ki.. Evinizi lüks döşemek yerine zevkli döşemeye çalışın. Simli duvar kağıdı ne mesela? Bu aralar biraz moda dergilerini karıştır derim.
Ve evet eşyanın kullanışlı olması çok önemli. Kendi eviniz değil başka eve taşınsanız ne yapacaksınız

Pembişim evinize ne kadar maaş giriyor onu da merak ettim sen ne kadar kazanıyorsun nişanlın ne kadar kazanıyor
15 yılı devirmek üzereyiz hala o pahalı koltuklardan Kollarımı sıvadım valizi indirdim evden atacağım kocamı avangard dediğin takımları 15 yıla
saglıgım el verse calısırım çöpte toplarım kımseyede muhtac olmam ben yıllarca ne ısler yaptım
Ozaman iş bakın paranız olunca alın herkesin sağlığına göre iş var
Çalışamayacak kadar sağlıklı değilseniz evlenmeyin bence koca evi ana baba evi gibi olmuyor
Kısacası paranız varsa git en lüksünü al yoksa olana razı ol

Buna heves demiyoruz biz simariklik diyoruz yeni gelin görgüsüzlüğü yada hangisini seçersen onu üstüne alinabilirsin

Ben de onu düşündüm,o nasıl banka müdürü,adama derler

E niye söylüyorsun? Madem o almayacak neden her şeyi fiyatıyla beraber ona söylüyorsun, al getir koy yani amma mesele olmuş. Ya bir de dialoglarınızı yazarken şu aşkımları yazmasanız da anlaşıyor biliyor musun. Tamam çok aşıksınız biliyoruz da.

Valla hepsini okuyamadım ama avangard model, kadife kumaşlar, simli sandalyeler, oymalı koltuklar filan en nefret ettigim modeldir. Modern şık o kadar güzel tasarımlar varken babaanne işi tarzlara 'aşık olmak' ayy fenalık geldi bana

Bizim sahiden bunları hem okuyup, hem hayal etmemizi istemiş olamazsın dimi?
simli duvar kağıdı , konsolun arkası cerceve , kadıfe kumaslar altın sarısı varaklar oymalar . Ben sanırım hıc gormedım boyle bısey

Okumadım, okumayacağım.
Konu sahibi imla, mimla dikkate alamazmışz, 'moreli çok bozukmuş' ,derdini yazacakmış.
Dert de dert olsa.
Üstelik derdini anlatabilse....

Pazar ve Pazartesi günü Hürriyet gazetesinde Ayşe Arman 5 yaşındaki oğlunu kanserden kaybeden bir baba ile yaptığı ropörtajı yayınladı.
Okumanızı tavsiye ederim belki biraz vizyonunuz genişler.

ben de okuyamadım sdasds

6.300 maaş alıyorda sana mı alıyor ? Adam emek verip çalışıyor. Annası babası yıllarca emek verip büyütsün bir konuma getirsin ondan sonra bir elliniz yağda bir elliniz balda ben şunu istiyorum bunu istiyorum gibi söylemlerde bulunun. Siz pardon çalışıyormusunuz ? Çalışmaya düşünüyor musunuz evlendikten sonra? Saray gibi ev yapıp ondan sonra içinde çıkmayıp hergün bir misafir çağırıp gösteriş yapmak mı amacınız? Adam o kadar çalışsın bütün masrafları karşılasın. Evlendikten sonra yine kira fatura yeme içme adam ödesin ama siz bir slimi duvaranız olmadığı için üzülün ? Yav aklınıza gelmiyor mu bu adam ne ister, nasıl bir ev ister. Yalnız mı yaşayacaksınız o evde .. Anlamıyorum, anlam veremiyorum. Evlilik bir koltuk ve duvardan ibaret değil. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…