- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Ben bişeyler anladımSeri okuyan ben, heceleyerek okudum ve maalesef bitiremedim
Nacizane tavsiyem, lütfen biraz okunaklı yazın. Yabancıysanız bilemeyeceğim ama genç kadınların yazıyla bile derdini anlatamaması çok üzücü gerçekten
Ozaman iş bakın paranız olunca alın herkesin sağlığına göre iş varsaglıgım el verse calısırım çöpte toplarım kımseyede muhtac olmam ben yıllarca ne ısler yaptım
Ben bişeyler anladım
Şimdi,babası banka müdürüymüş,kardeşine almış,o da ağlasa alırmış,ağlasamıymış,konsol uzunmuş,ya alınmamış eve sığmasaymış
Ben de onu düşündüm,o nasıl banka müdürü,adamaKonuyu okuduğum gibi son sayfaya baktım troll kesin diye.
Ayranı yok içmeye derler böylesine.
Babanız banka müdürü ama eğitiminize hiç yatırım yapmamış. Allah aşkına o zevksiz mobilyalara bakacağınıza iki kitap okuyun.
E niye söylüyorsun? Madem o almayacak neden her şeyi fiyatıyla beraber ona söylüyorsun, al getir koy yani amma mesele olmuş. Ya bir de dialoglarınızı yazarken şu aşkımları yazmasanız da anlaşıyor biliyor musun. Tamam çok aşıksınız biliyoruz da.yatak bakcaz boyle uyumalık yanı sunger bıldıgınız:) ya kaç para allasen ortapedık ıstedım belımden dolayı en az bnce 1.500 1.800 en pahalısı yatas yatsan 2.500 ooooooo cok pahalı askım la sen almıcan zaten babam yatak odasını yapoarken onuda alır zaten belkı o kadar pahalıda almayız nette gordugum fıyatı o ozellıklerını sayıyom dırek parasına bakmıs.sımdı kavga ettık yarın konuscaz.ben o kadar sıkıntı yasadımkı aıle hayatımda mutlu olmak ıstedım evet esya mutluluk degıl ama yıllarca cok hayal kurdum yanlıs anlamayın.heves ettım bıde cok yer gezdık gezdıkce aklımda olustu bısıler ben normalde ucuz yollu bı mobılya begenmıstım ama nısanlım darmı olur kucukmu deyınce baska bakmaya yoneldım o yoneldıgımı gorunce dıgerını begenmedım.olay o
ben de okuyamadım sdasdsMillet kocasıyla boşanıyor, evladıyla derdi var, hastası, hastalığı var bu kadar yazmıyor.
Ne mobilyaymış arkadaş.Ne dert yapmış.Bırak dağnık kalsın.
Kusura bakma ama okumadım.Destan gibi mobilya derdi mi olur???
yaa luks degıl bak sana gore bıle nısanlım duvar boyasına sım atalım dedım dıye oo butcem yok dedı ne kadar olcakkı 6.300 maas alıo sankı tum evı kagıt kapla dedım ıste ben boyle aksesuarlarla evı sık gostermek ıstedım luks derken onu demek ıstedım canım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?