Telefonda değil yüzyüze konuşursanız senin de üzüldüğünü görüp yumuşayabilir. Biraz kötü de konuşsa alttan alman lazım siniri geçene kadar en azından. Yarın bol şanscok saol haklısın yarın sakın kafayla ıns benle kotu konusmaz ama o kafaya taktıysa uzatır eger bıraz tanıyosam demıs ya benden acıklama beklıcek dıo ne demek ıstedıgım mobılyaları almak ıcın duugunden vazgectım benle bıan once evlenmek ıcın ıstedım sanıyodum dedı fln ah ah
ıkeadan tek ayna baktım dekoratıf onu dıyorum ama yanlıs yazdım galıba yada anlatamadım kesın cunku yazamıyorum offAvangard ve chester model bakıyorsan ikeada ne işin var çok merak ettim. İkeanın lüks olmasa da üst sınıf güzel mobilyaları var da konuyu açan arkadaş chester kırmızı kadife oymalı kakmalı simli bir şeylerden bahsediyor. O eşyaları alıp aynı odaya koyunca bana bir fotoğraf göndersene nolur salvador dali tablosu gibi sürreal bir çalışma olabileceğini düşünüyorum. Meraktayım.
evet haklısın ıns sabah barı uzatmazTelefonda değil yüzyüze konuşursanız senin de üzüldüğünü görüp yumuşayabilir. Biraz kötü de konuşsa alttan alman lazım siniri geçene kadar en azından. Yarın bol şans
dogru gozumde canlandırmam ıyce dusunmem lazım ya o ya o o olcaksa oburunu yapmıcan of haklısın ıste ah ılk hevesler sacma sacma davrandım ya keske braya ılk konu acsaydım sorsaydımBütün parlak,ışıltılı,simli,altın varaklı,janjanli şeyleri bir araya getirince,pahali da olsa güzel olmuyor ama,rüküş oluyor haberin olsun.
yok suan onda degılımde her dedıgıme dekorasyon ıstıyon fln dıo herseyın en ıyısıymıs sınırımı bozdu ne alaka evıne ınsan duvar kagıdıda alabılır duvara lambada alır yada baska seyde yaptırırEvet ne cektigini bi sen bilirsin aynaliiii konsol takimi alamiyorsun of off ne kadar acııı...
tamam fake degıl gercek lutfen soylermısın makul olanları bı aydır mobılya bakıyorum kafam karıstı.sana gore olay nedır bu ıslerde nasıl dusunur hareket edersın yada nısanlıma karsı nasıl davranmamı dısarıdan bı goz olarak lutfen yazarmısın.tesekkyrlerTamam değil
Fake atıyorsunuz belli ki.
Yaş 33 yazmışsınız ama galiba çocuk gelin falan olmalı şu yazıları yazabilmek için.
Aşırı rezil bir duruma düşüyorsunuz.
Gerçekten bugün burada 2 kişinin yerine utandım.
Yazık yani..
Eğer gerçekse böyle kafayla kurulan evliliklerin ömrü kelebek misali oluyor.
Boşuna o kadar masraf ettirmeyin adama.
Ne demek rica ederim kırıcı olmaya gerek yok sen yarin kafani toparla bana fotolarini at daha uyguna ve senin zevkine gore biseyler buluruz belki birlikte.adını hatırlıcam sımdı kaydedıyorum suan canım cok sıkkın telden atamadım ama yarın yapıp sana atıcam burdan cok tesekkurler benı anladıgın ıcın cok guzel yazmıssın kırmadan ıncıtmeden allah razı olsun benım canım sıkkında ondan yazamadım zaten
Normalde mobilya bakmak aklımda yoktu nısanlım bakalım dedi bakınca begendık bide fiyatlar artıcak falan dediler alırız beklwtırız depoda dedık cunku tonlarca magaza gezip en guzel en uygun kaliteli urun bunu bulduk yirmi tane gezdik bak dursun gorunce cok begendım babamda ev olmadan olmaz dedi cıktı ısın ıcınden sonra baktık ettik heveslendim hayal kurdum haliyleşöyle bir yorumlarınıza göz gezdirdim cidden 33 yaşında birinin kalemi mi bu?
eşya dediğiniz eve göre alınır.
başka da yazılacak bir şey yok.
Babam bugun dedıkı ev olmadan mobilya olmaz Bosuna ya uymazsa dedı bizde alsak depoda dursa dedık eger oyleyse evede sığmaz evde subatta kıralıcaz nolcak daha cok var o ilk begendıgımı zor bulduk yirmi magaza ıcınde ya bıda denk gelmezse nolcak bılmıomNe demek rica ederim kırıcı olmaya gerek yok sen yarin kafani toparla bana fotolarini at daha uyguna ve senin zevkine gore biseyler buluruz belki birlikte.
Tam dersten kacis yeri yaBir daha KK ya girmeyecegim Dersime çalışacağım burası mativasyonumu düşürüyor diyorum ama dayanamıyorum. Şeytan tüyü var :)
Tam dersten kacis yeri ya
Saat 5 oldu bi teze bakiyorum uc konu okuyorum tam hadi derse doneyim diyorum bi konu daha bakayim be diyorum
KK yasaklansin!!
Evet cokben boyle yapsam cokmu
Normalde mobilya bakmak aklımda yoktu nısanlım bakalım dedi bakınca begendık bide fiyatlar artıcak falan dediler alırız beklwtırız depoda dedık cunku tonlarca magaza gezip en guzel en uygun kaliteli urun bunu bulduk yirmi tane gezdik bak dursun gorunce cok begendım babamda ev olmadan olmaz dedi cıktı ısın ıcınden sonra baktık ettik heveslendim hayal kurdum haliyle
Yok canım troll felan değil....şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?