evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Telefonda değil yüzyüze konuşursanız senin de üzüldüğünü görüp yumuşayabilir. Biraz kötü de konuşsa alttan alman lazım siniri geçene kadar en azından. Yarın bol şans

ıkeadan tek ayna baktım dekoratıf onu dıyorum ama yanlıs yazdım galıba yada anlatamadım kesın cunku yazamıyorum off

Telefonda değil yüzyüze konuşursanız senin de üzüldüğünü görüp yumuşayabilir. Biraz kötü de konuşsa alttan alman lazım siniri geçene kadar en azından. Yarın bol şans
evet haklısın ıns sabah barı uzatmaz

Bütün parlak,ışıltılı,simli,altın varaklı,janjanli şeyleri bir araya getirince,pahali da olsa güzel olmuyor ama,rüküş oluyor haberin olsun.
dogru gozumde canlandırmam ıyce dusunmem lazım ya o ya o o olcaksa oburunu yapmıcan of haklısın ıste ah ılk hevesler sacma sacma davrandım ya keske braya ılk konu acsaydım sorsaydım

Evet ne cektigini bi sen bilirsin aynaliiii konsol takimi alamiyorsun of off ne kadar acııı...
yok suan onda degılımde her dedıgıme dekorasyon ıstıyon fln dıo herseyın en ıyısıymıs sınırımı bozdu ne alaka evıne ınsan duvar kagıdıda alabılır duvara lambada alır yada baska seyde yaptırır

tamam fake degıl gercek lutfen soylermısın makul olanları bı aydır mobılya bakıyorum kafam karıstı.sana gore olay nedır bu ıslerde nasıl dusunur hareket edersın yada nısanlıma karsı nasıl davranmamı dısarıdan bı goz olarak lutfen yazarmısın.tesekkyrler

Ne demek rica ederim kırıcı olmaya gerek yok sen yarin kafani toparla bana fotolarini at daha uyguna ve senin zevkine gore biseyler buluruz belki birlikte.

şöyle bir yorumlarınıza göz gezdirdim cidden 33 yaşında birinin kalemi mi bu?

eşya dediğiniz eve göre alınır.
başka da yazılacak bir şey yok.
Normalde mobilya bakmak aklımda yoktu nısanlım bakalım dedi bakınca begendık bide fiyatlar artıcak falan dediler alırız beklwtırız depoda dedık cunku tonlarca magaza gezip en guzel en uygun kaliteli urun bunu bulduk yirmi tane gezdik bak dursun gorunce cok begendım babamda ev olmadan olmaz dedi cıktı ısın ıcınden sonra baktık ettik heveslendim hayal kurdum haliyle

Ne demek rica ederim kırıcı olmaya gerek yok sen yarin kafani toparla bana fotolarini at daha uyguna ve senin zevkine gore biseyler buluruz belki birlikte.
Babam bugun dedıkı ev olmadan mobilya olmaz Bosuna ya uymazsa dedı bizde alsak depoda dursa dedık eger oyleyse evede sığmaz evde subatta kıralıcaz nolcak daha cok var o ilk begendıgımı zor bulduk yirmi magaza ıcınde ya bıda denk gelmezse nolcak bılmıom

Bir daha KK ya girmeyecegim Dersime çalışacağım burası mativasyonumu düşürüyor diyorum ama dayanamıyorum. Şeytan tüyü var :)
Tam dersten kacis yeri ya
Saat 5 oldu bi teze bakiyorum uc konu okuyorum tam hadi derse doneyim diyorum bi konu daha bakayim be diyorum
KK yasaklansin!!

Ben paragraf imla bilmem diye hemen kestirip atmissin. Bak guzelim evleneceksin ve cocuk sahibi olacaksin. Senden gectim artik duzelme ihtimalin yok ama yetistirecegin cocuk icin ogren biseyler. Oku kitap okuyamiyorsan gazete de magazin oku orada bile imla var. Bakma sen suanda egitimsiz sanatcilarin cok zengin olduguna sen olamazsin.
Hayat boyle mobilyayi dert edecek kadar kisa degil. Mobilyalar gecici akil egitim kalicidir. Ablan olarak soyluyorum; duzelt kendini, okumani, yazmani. Daha cok saygi gorursun hayatta

Yok ya bizim millet adam olmaz.. ben yabanci gelin diyorum millet baska ulkeye buradan gelin goturuyor.. hah o zaman akilsiz basin cezasi, kadife masa da alir, simli avize de alir, duvar kagidini simle tuvaleti gullerle de doser.. bu konu da erkek annelerine ders niteliginde okutulsun..

kıyafet almıyorsunuz ki yirmi mağaza çok olsun.
hayal kurun elbette ama simli duvar boyası hayalide kurmayın bir zahmet. önce ev kiralanır sonra bu dedikleriniz yapılır eve göre.
doğmamış çocuğa don biçip sonrada dertlenmişsiniz.
babanız haklı.

Ortada ev yok mobilya diye tutturmuşsun. Ayrıca mobilyaya göre ev tutulmaz eve göre mobilya bakılır. Ağlarsam babam alır belki diyorsun. Hic olgun ve makul değilsin. Mutlu huzurlu yuva nedir bilmiyorsun, bazı kızların sırf eşya altın uğruna evlendiğini düşünüyorum artık. Bu kadar mala tamah edilmez.

şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
Yok canım troll felan değil....

Örneğin; benim kv 3 aylık bebeğimi görmeye gelmek istiyormuş, yıllardır kendisi ile görüşmediğim halde... geliyorum diye haber gönderdiği gün gidip anlaşmalı bosanacagim eşimle, sırf gelemesin diye...

Valla okuyamadım hepsini.evlenirken iğne mi bile kendim beğenip almadım.eşim şehir dışı dışındaydı.durumumuzda iyi değildi herşeyi makul fiyatla onlar beğenip aldı.bende ağzımı açıp bu neden böyle demedim.ben gelene kadar perdelerim bile dikilmişti.7 yıl sonra diğer evimize taşındık ve sağolsun eşim ve ailesi sen hiç birşeyi kendin beğenmedin diye bana herşeyimi tekrar aldılar.bende herşeyi kendi zevkime göre aldım.yani bu eşya olayını fazla abartmayın.her yıl modası değişiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…