evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Önce evi tut bence sonra eşyaya bakın bazen eşyalar evde çok absürt duruyor.

siz bence mobilyaları değil geleceğinizi lüks olan ile değiştirin. 2+1 ev size yetmez.

ööhh kalbım sıkıstı
hanı su meshur al dedı gıt dedı remix varya kendımı onun karsısında hıssettım

once sız ne ıstedıgınıze karar verın sonra dugune 2 ay kala esyanızı alın depoda beklesın sonra ev tutun
ben oyle yaptım

438948248 cesıt tarz ve mobılya var her gordugunuz mobılyaya dusup bayılır asık olur ölür bıter almak ıstersenız evlendıkden sonra aldıgınız esyadan da memnun olmazsınız
once ne ıstedıgınıze bır karar verın

ayrıca kıracı esya alamaz mı
ben kıraya cıktım evlenırken
4 sene sonra kendı evımızı aldık
esyamı degıstırmedım bırde esya masrafına mı gırıcem ec masrafına gırmısım
evım yok dıye uyduruk esya mı alayım para verıp alıyoruz
sız ıyısını alın tasıma sırketlerı cok ıyı ayrıca ev alsanız bıle evınızı buyutmek veya bır sorun sebebıyle evınızı yıne degıstırmenız tasımanız gerekebılır eve gırdıkmı 50 sene oturacagımız ne malum

Okurken aynı şeyi çok merak ettim. Banka müdürü olsam kızım morel yazsa, ilk iş olarak Türkçe dersi verdirirdim galiba.

hayalimde bile gözlerim yandı bu kombinasyonla
Ayrıca sürekli hayalim vardı demişsiniz ya işte o hayallerden nişanlınızda da vardır mutlaka hiç sordunuzmu onun nasıl bir evde yaşamak istediğini?

Ben mutlulugumu dusunurdum. Alt tarafi iki esya parcasini kendime dert etmezdim. Sizin baska derdiniz yok galiba. Alt tarafi esya.

Daha evlenmeden nişanlınızı boş yere bir ton borca sokacaksınız. Sonra evlenince adam o stresle size saracak. Sonra burda "Biz yüzyılın aşığıydık, noldu bize hiç anlamıyorum.Kocam bana çok kötü davranıyor, galiba beni artık sevmiyor " diye konu açacaksınız. "Lüks zevkleriniz" varsa sizde çalışın, baba ya da koca parasına güvenerek ömür geçmez, sonra böyle istediğimi ağlayarak mı aldırsam diye düşünür durursunuz.

Daha mart ta mı nisan da mı evleneceğin belli değil oymalı yatak başı derdindesin

Sen niye çalışmıyorsun diye soralım diye beklemişsin kimse yazmayınca rahatsızım yoksa çalışırdım demişsin

Baban kiralık küçük eve sığamaz zorluk çekersiniz diyorsa 1500 kira getirisi olan evde oturun o ev büyüktür

Bir de şu an heves ettiğinden iki ay sonra vazgeçersin eşyayı kullanmaya başlayınca nefret edersin

Eşin da baban da yeni eşya aldırmaz bu kadar para döktük derler haklı olarak

Sakinleş

Yıl sonuna doğru düzgün karar verebilecek birkaç kadınla gez dolaş Zevkleri farklı olsun herkes kendi açısından değerlendirsin

Mesela beni götürme

Evimde iki üçlü koltuk bir büyük iki küçük sehpa bir de mini masa var salonda

Tv küçük boy, bir de oyuncak sepeti ve piyano

Hayatımda hiç konsolum gümüşlüğüm vs olmadı sence eksikliğini hissediyor muyum

Ay bir bakayım netten dedim de ne garip şeyler bu moda nerelere gitmiş

Evde olsaydım da yatak odamı atsaydım sen ağlardın benim yerime bir baza bir şifonyer bir de dolap hepsi düz dümdüz

Eşya hayatı kolaylaştırmak için var

Neden bütün yataklar yerde mesela altı Nasıl temizlenecek

Ya da o koltukların oymalarını kulak çubuğu ile mi siliyorlar

Bir de cidden merak ettim konu sahibi klavyede ı olmadığı için i kullanılır da i olmayan klavye mi var da tüm i leriniz ı şeklinde

etrafı prensesler sardı hanımlar bizlar dağılalım. anacım biri gezdirmiyor boşanacam der biri 23bine koltuk takımı beğendim almadı derdin de daha neler görcez bakalım

konuyu okurken aynen böyleydim

az daha kendimi sorgulayacaktım

ben de evleniyorum yakın tarihte ve nişanlımın durumu iyi olduğu ve şu dönemde iyi sayılabilecek nitelikle işlerimiz olduğu halde aynalı, kadifeli eşyalarım olsun diye tutturmadım, bizzat burdaki arkadaşlar yeni gelin evi görmeye gelsinler diye en fazla 1yıl kalacağımız bu şehirde geniş ev tutup döşemenin mantıksız olduğunu düşündüm ve hiç mobilya bakmadım. bulduğum eşyalı daireyi tutuverdim. chester takım kadife koltuk lake sandalyesiz gelin olmuyor mu ki

Arkadasım sana çok sıradan basit bişey diyeyim 23bin liralık koltuk takımını alıp evimde duvarları kemirmeyeceğine göre doyumsuzluğu bırakıp daha makul eşinin de fikirlerini alarak bişeyler bak orda sen yaşamayacaksın sadece.. kullanışlı olmasına bak temizleyebilir olmasına bak. Bide eviniz belli olsun sonra mobilya işine girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…