- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
- 103
Anlamayanlar için özet geçiyorum arkadaşlar; Almanya, chester, avangart, yatak odası, aynalıııı, en fazla 1000 lira kira ama 23 binlik yemek masası, hevesim var babam zengin, ayakları aynalıı koltuk, mermer desenli, lüks seviyorum, babam aç göz olma diyor ama lüksss seviyorum napimmm lükkss lükss hem de aynalııı
Bir daha KK ya girmeyecegim Dersime çalışacağım burası mativasyonumu düşürüyor diyorum ama dayanamıyorum. Şeytan tüyü var :)Tam tezin başina oturuyordum ya tam motive olmuştum
Boşuna mi okuyom ben yaa dusuncesi uyandiriyorsunuz bana
Millete 100binlik dügünler 50binlik koltuklar ben de ayin 10unu bekliyorum ki ilerde 30bin lira olarak odeyecegim ogrenim kredim yatsın
bana demın dedıklerıne bak allah askına lutfenE her şeyi alırım diyordu ne ara putperestlikle ilan etti :) illaki yeni gelin olacaksınız hevesleriniz var ama isteklerinizi mantık süzgecinden geçirerek de zevkli bir yuva kurabilirsiniz. Size hitap eden makul fiyatlı markaları inceleyin sadece. Böylece imkansız aşklar yaşamazsınız mobilyalarla
yargılama canım sıkkınken mallesef yazıma dıkkat edemıyorum burda herkesın tuzu kuru canım sıkkın oldugu ıcın yazamıyorum duzgunce okuyup bana yardımcı olcaksınız olun olmıcaksınız yargılamayın hayatımda neler cektıgımı bı ben bılırım tamammı
Evet ne cektigini bi sen bilirsin aynaliiii konsol takimi alamiyorsun of off ne kadar acııı...yargılama canım sıkkınken mallesef yazıma dıkkat edemıyorum burda herkesın tuzu kuru canım sıkkın oldugu ıcın yazamıyorum duzgunce okuyup bana yardımcı olcaksınız olun olmıcaksınız yargılamayın hayatımda neler cektıgımı bı ben bılırım tamammı
ona soyledıklerımı hak etmemıs dedımkı ıstedıgım yerde dugun yapmaktan vazgectım dedım esyalarımızı gonlume göre olsun dıye dedım normalde konseptli kır dugunu ıstedım ama pahalı gerek yok ona gore mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım onu dıo aılemle paylasıcam acıkca dıcem dugun yaza hazıranda olsun dugunu daha ıyı esya alalım dıye dıcekmıs almıyorum aq bundan sonra senı mutlu edıcem dıye herseyı sonrasında nankorlukle karsılasıcaksam boyle hep almıyorum butcem bu dıcem ısıne gelcekse ya sen hıc utanmıyonmu ya esyamı ıyı alıcam dıye erken evlenmek ıstıom dıye bunlar ne bıcım laf sıkeyım esyasınıda dıo sınırlendı halıyle ulan senın abarttıgın esyanın aq senın ııcın neler yapmısım ben bu satte uykumu kacırdın yarın ıse uykusuz gıdıcem uzulmen lazım buna resemen kul hakkına gırıyor bu yaptıgın resmen nefsıne yenık dusunuyorsun seytana maddeye onem verıyosun esyaya e hadı benım param yok bı sekılde bataga gırdım culsuzum nolcak dıo senınle yoluma devam edememmı dıcen dıo vay anam bunları keske duymasaydım dıo sogutuyosun kendınden resmen adım adım benım almanyada yasama ıhtımalım var kararımı verdım evde kıralamıyorum esyada almıyorum ısıne gelıyosa yarın cvp ver acıklamanı yap dıobana demın dedıklerıne bak allah askına lutfen
Bi şarkı vardı ya kıyamam diye çok naif bir tonda söylüyordu nakarat kısmında. Kulağımda yankılanıyor şuan. Geri sarıyor sürekli. :)
yargılama canım sıkkınken mallesef yazıma dıkkat edemıyorum burda herkesın tuzu kuru canım sıkkın oldugu ıcın yazamıyorum duzgunce okuyup bana yardımcı olcaksınız olun olmıcaksınız yargılamayın hayatımda neler cektıgımı bı ben bılırım tamammı
Tuzu kuru dediğin insanlar ne zorluklarla bu güne geldi kim bilir. Ben hiç bir derdi küçümsemem evet kişi onu dert ediniyorsa onun için önemli bir konudur. Evet üzülebilirsin pekala. Ama herşeyden vazgeçirip hiç bişeyi gözün görmeyecek kadar üzmemeli seni bu konu. Bukadar üzüntü normal degil. İmla falan bakamam ugraşamam demek bu anlama geliyor.yargılama canım sıkkınken mallesef yazıma dıkkat edemıyorum burda herkesın tuzu kuru canım sıkkın oldugu ıcın yazamıyorum duzgunce okuyup bana yardımcı olcaksınız olun olmıcaksınız yargılamayın hayatımda neler cektıgımı bı ben bılırım tamammı
bız heveslendık nısanlımla baktık oyle normalıde oyledır mutlaka ama ıste bakmıs bulunduk bakıncada oyle olduEv bulunmadan mobilya bakıldığını ilk defa duyuyorum.
Madem aileniz yatak odası alacak, size bütçe belirtilmeden nasıl mobilya seçebiliyorsunuz?
Sonuçta ödeyecek olan siz değilsiniz değil mi, yanlış mı okudum acaba?
evet aslında yerınden alsak daha ucuz olur dogru dıyorsunOkurken yoruldum yaşarken sizi düşünemiyorum... Kiracı biri için kaba mobilyalar illaki sorun oluyor bu aklınızda bulunsun. Mobilyalar İnegöl'den dediğiniz için söylüyorum inegol mobilya şehri ama her mobilyası için aynı şey soylenemez bu yüzden imkan varsa gelin gezin görün öyle karar verin. Böylelikle aracı firma olmayacağı için cok daha uyguna alırsınız...
rahatsızlıgımdan dolayı calısamıyorum ama bı ev kırası bıkaç aya bızımkıler verıcek ev gecımı ıcın nısanlımda 6.300 alıyorBu erkekler hayatlarını karartmak için özellikle mi seçiyor bu gelin adaylarını , çok merak ediyorum.
Herkesin kendine göre bir derdi sıkıntısı var orası tamam da altı üstü mobilya yani. Gider beğendiğini alırsın. Ailen pahalı diye almaya yanaşmıyorsa da genç insanlarsınız çalışın kazanın kendiniz alın.
Ama kendi başının çaresine bakabilmek için de belirli bir donanıma sahip olmak gerekiyor .
işi var sadece degısebılır ılerde yada ıl bolge ulke degısebılır ondan dedım aılem ev almıcak suan sabıt yerde yasıcamız kesın degıl kıraya cıkacagızAdamın işi yok ortada ev yok 30bine 40 bine mobilya bakıyosun. Toto kadar eve sığdır sığdırabilirsen. Çocuk senden akıllı valla. Akşam gelip yatıcam demiş. Sen şimdi onların üstüne örtü de serersin
Hoşuna gitmeyecek ama ben adamın bu kadar aklı başında bir tip olduğunu hayal edememiştim. Adam haklı. Hayırlısı olsun.ona soyledıklerımı hak etmemıs dedımkı ıstedıgım yerde dugun yapmaktan vazgectım dedım esyalarımızı gonlume göre olsun dıye dedım normalde konseptli kır dugunu ıstedım ama pahalı gerek yok ona gore mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım onu dıo aılemle paylasıcam acıkca dıcem dugun yaza hazıranda olsun dugunu daha ıyı esya alalım dıye dıcekmıs almıyorum aq bundan sonra senı mutlu edıcem dıye herseyı sonrasında nankorlukle karsılasıcaksam boyle hep almıyorum butcem bu dıcem ısıne gelcekse ya sen hıc utanmıyonmu ya esyamı ıyı alıcam dıye erken evlenmek ıstıom dıye bunlar ne bıcım laf sıkeyım esyasınıda dıo sınırlendı halıyle ulan senın abarttıgın esyanın aq senın ııcın neler yapmısım ben bu satte uykumu kacırdın yarın ıse uykusuz gıdıcem uzulmen lazım buna resemen kul hakkına gırıyor bu yaptıgın resmen nefsıne yenık dusunuyorsun seytana maddeye onem verıyosun esyaya e hadı benım param yok bı sekılde bataga gırdım culsuzum nolcak dıo senınle yoluma devam edememmı dıcen dıo vay anam bunları keske duymasaydım dıo sogutuyosun kendınden resmen adım adım benım almanyada yasama ıhtımalım var kararımı verdım evde kıralamıyorum esyada almıyorum ısıne gelıyosa yarın cvp ver acıklamanı yap dıo
ne yapayım bır fıkır verın o halde zor begenen bırı oldugum ıcın sen soylesene cıddıyımAdamın işi yok ortada ev yok 30bine 40 bine mobilya bakıyosun. Toto kadar eve sığdır sığdırabilirsen. Çocuk senden akıllı valla. Akşam gelip yatıcam demiş. Sen şimdi onların üstüne örtü de serersin
saglıgım el verse calısırım çöpte toplarım kımseyede muhtac olmam ben yıllarca ne ısler yaptımAllahım ya şımarık kızların bugün kk’da altın günü sanırım
Kendin çalış al desen çalışmaya gelmez sağı solu tırtıkla desen hiç utanmadan yiyip atacak
Kızım canım evladım küpe girmeden sirke olunmaz herkesin zevki pahalıdır ama para senden çıkmıyorsa utanacaksın azıcık parayı kazananı düşüneceksin paran olursa Ozaman altın varaklısını bile alırsın kimse bişey demez
Annenin evi daha lüks olabilir çünkü orası annenin evi kadın biriktirmiş tasarruf etmiş çalışmış almış sende okadar fırın ekmek yiyeceksin ondan sonra alacaksın
empati yapamayan şımarık bir kız çocuğu ev idare edecek ya bişey diyemiyorum ama sende kızma napıyiiiiiiimmmmm huyum böööleeeeee
haaklısın dogru boyle duusunmem lazım ustune gıttım.aslında ılk begendıgımde guzeldı sırf mutlu olayım alcaktı zaten bısılerı dıretmeseydım belkıde sonrakı ısteklerıme bıle oo demezdı demın kavga cıktıAllahım ya şımarık kızların bugün kk’da altın günü sanırım
Kendin çalış al desen çalışmaya gelmez sağı solu tırtıkla desen hiç utanmadan yiyip atacak
Kızım canım evladım küpe girmeden sirke olunmaz herkesin zevki pahalıdır ama para senden çıkmıyorsa utanacaksın azıcık parayı kazananı düşüneceksin paran olursa Ozaman altın varaklısını bile alırsın kimse bişey demez
Annenin evi daha lüks olabilir çünkü orası annenin evi kadın biriktirmiş tasarruf etmiş çalışmış almış sende okadar fırın ekmek yiyeceksin ondan sonra alacaksın
empati yapamayan şımarık bir kız çocuğu ev idare edecek ya bişey diyemiyorum ama sende kızma napıyiiiiiiimmmmm huyum böööleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?