evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Anlamayanlar için özet geçiyorum arkadaşlar; Almanya, chester, avangart, yatak odası, aynalıııı, en fazla 1000 lira kira ama 23 binlik yemek masası, hevesim var babam zengin, ayakları aynalıı koltuk, mermer desenli, simli duvar of of off, lüks seviyorum, babam aç göz olma diyor ama lüksss seviyorum napimmm lükkss lükss hem de aynalııı

Bugün sizi sırayla mı verdiler?
Siber saldırı falan mı var siteye?
Ya bi çektirin gidin Allah aşkına.
Sizi alan eşe yazıktır günahtır ailesine de ya.
Vallahi dellendim.
Ne boş beleş bir insansınız.
Allah bi dert verir tepe taklak olursunuz.
Azıcık olgunlaşın sonra evlenmeye kalkın.
Yarısında bıraktım dayanamadım okumaya.

Babası zengin ama daha Türkçe yazmayı beceremiyor.
23 binlik takım alacağına git özel ders al.
Vatanının dilini düzgün kullanmayı öğren.
En büyük gururun bu olsun. P pembemsim

Bir daha KK ya girmeyecegim Dersime çalışacağım burası mativasyonumu düşürüyor diyorum ama dayanamıyorum. Şeytan tüyü var :)

bana demın dedıklerıne bak allah askına lutfen

Babası zengin ama daha Türkçe yazmayı beceremiyor.
23 binlik takım alacağına git özel ders al.
Vatanının dilini düzgün kullanmayı öğren.
En büyük gururun bu olsun. P pembemsim
yargılama canım sıkkınken mallesef yazıma dıkkat edemıyorum burda herkesın tuzu kuru canım sıkkın oldugu ıcın yazamıyorum duzgunce okuyup bana yardımcı olcaksınız olun olmıcaksınız yargılamayın hayatımda neler cektıgımı bı ben bılırım tamammı

Evet ne cektigini bi sen bilirsin aynaliiii konsol takimi alamiyorsun of off ne kadar acııı...

bana demın dedıklerıne bak allah askına lutfen
ona soyledıklerımı hak etmemıs dedımkı ıstedıgım yerde dugun yapmaktan vazgectım dedım esyalarımızı gonlume göre olsun dıye dedım normalde konseptli kır dugunu ıstedım ama pahalı gerek yok ona gore mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım onu dıo aılemle paylasıcam acıkca dıcem dugun yaza hazıranda olsun dugunu daha ıyı esya alalım dıye dıcekmıs almıyorum aq bundan sonra senı mutlu edıcem dıye herseyı sonrasında nankorlukle karsılasıcaksam boyle hep almıyorum butcem bu dıcem ısıne gelcekse ya sen hıc utanmıyonmu ya esyamı ıyı alıcam dıye erken evlenmek ıstıom dıye bunlar ne bıcım laf sıkeyım esyasınıda dıo sınırlendı halıyle ulan senın abarttıgın esyanın aq senın ııcın neler yapmısım ben bu satte uykumu kacırdın yarın ıse uykusuz gıdıcem uzulmen lazım buna resemen kul hakkına gırıyor bu yaptıgın resmen nefsıne yenık dusunuyorsun seytana maddeye onem verıyosun esyaya e hadı benım param yok bı sekılde bataga gırdım culsuzum nolcak dıo senınle yoluma devam edememmı dıcen dıo vay anam bunları keske duymasaydım dıo sogutuyosun kendınden resmen adım adım benım almanyada yasama ıhtımalım var kararımı verdım evde kıralamıyorum esyada almıyorum ısıne gelıyosa yarın cvp ver acıklamanı yap dıo

Tamam değil
Fake atıyorsunuz belli ki.
Yaş 33 yazmışsınız ama galiba çocuk gelin falan olmalı şu yazıları yazabilmek için.
Aşırı rezil bir duruma düşüyorsunuz.
Gerçekten bugün burada 2 kişinin yerine utandım.
Yazık yani..
Eğer gerçekse böyle kafayla kurulan evliliklerin ömrü kelebek misali oluyor.
Boşuna o kadar masraf ettirmeyin adama.

Bu erkekler hayatlarını karartmak için özellikle mi seçiyor bu gelin adaylarını , çok merak ediyorum.
Herkesin kendine göre bir derdi sıkıntısı var orası tamam da altı üstü mobilya yani. Gider beğendiğini alırsın. Ailen pahalı diye almaya yanaşmıyorsa da genç insanlarsınız çalışın kazanın kendiniz alın.
Ama kendi başının çaresine bakabilmek için de belirli bir donanıma sahip olmak gerekiyor .

Tuzu kuru dediğin insanlar ne zorluklarla bu güne geldi kim bilir. Ben hiç bir derdi küçümsemem evet kişi onu dert ediniyorsa onun için önemli bir konudur. Evet üzülebilirsin pekala. Ama herşeyden vazgeçirip hiç bişeyi gözün görmeyecek kadar üzmemeli seni bu konu. Bukadar üzüntü normal degil. İmla falan bakamam ugraşamam demek bu anlama geliyor.

bız heveslendık nısanlımla baktık oyle normalıde oyledır mutlaka ama ıste bakmıs bulunduk bakıncada oyle oldu

evet aslında yerınden alsak daha ucuz olur dogru dıyorsun

rahatsızlıgımdan dolayı calısamıyorum ama bı ev kırası bıkaç aya bızımkıler verıcek ev gecımı ıcın nısanlımda 6.300 alıyor

işi var sadece degısebılır ılerde yada ıl bolge ulke degısebılır ondan dedım aılem ev almıcak suan sabıt yerde yasıcamız kesın degıl kıraya cıkacagız

Hoşuna gitmeyecek ama ben adamın bu kadar aklı başında bir tip olduğunu hayal edememiştim. Adam haklı. Hayırlısı olsun.

ne yapayım bır fıkır verın o halde zor begenen bırı oldugum ıcın sen soylesene cıddıyım

saglıgım el verse calısırım çöpte toplarım kımseyede muhtac olmam ben yıllarca ne ısler yaptım

haaklısın dogru boyle duusunmem lazım ustune gıttım.aslında ılk begendıgımde guzeldı sırf mutlu olayım alcaktı zaten bısılerı dıretmeseydım belkıde sonrakı ısteklerıme bıle oo demezdı demın kavga cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…