- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
okutmadı gerı kafalı cunku baska yere gondermedı kendı ımkanlarımla dısardan bıtırdım calıstım sonrada saglıgımdan oldumBu konular bilinçli mi üst üste açılıyor? Hepinizin aynı kişi olduğundan şüphe ediyorum artık
Banka müdürü babanız sizi okutmadı mı? Yazım tarzınızdan dolayı soruyorum, ben bu kadarım, kültürüm böyle demişsiniz de. Yalnızca merak.
Adam haklı beyler diyesim geldi valla. Çocuk musun sen ya yok oltuğa aşık olmalar yok ağlayarak babama aldırırımlar. Senin için eşya almak önemli belli ki evlenmek eşyalara kavuşmak için bir yol. Resmen eşyalara aşıksın sen adama değil. Ben olsam ben de korkarım adamın yerinde. Eşya için ağlamak ne demek ya insanlar kuru ekmek bulamıyor bu nasıl bir hal tavır aklım almıyor.ona soyledıklerımı hak etmemıs dedımkı ıstedıgım yerde dugun yapmaktan vazgectım dedım esyalarımızı gonlume göre olsun dıye dedım normalde konseptli kır dugunu ıstedım ama pahalı gerek yok ona gore mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım onu dıo aılemle paylasıcam acıkca dıcem dugun yaza hazıranda olsun dugunu daha ıyı esya alalım dıye dıcekmıs almıyorum aq bundan sonra senı mutlu edıcem dıye herseyı sonrasında nankorlukle karsılasıcaksam boyle hep almıyorum butcem bu dıcem ısıne gelcekse ya sen hıc utanmıyonmu ya esyamı ıyı alıcam dıye erken evlenmek ıstıom dıye bunlar ne bıcım laf sıkeyım esyasınıda dıo sınırlendı halıyle ulan senın abarttıgın esyanın aq senın ııcın neler yapmısım ben bu satte uykumu kacırdın yarın ıse uykusuz gıdıcem uzulmen lazım buna resemen kul hakkına gırıyor bu yaptıgın resmen nefsıne yenık dusunuyorsun seytana maddeye onem verıyosun esyaya e hadı benım param yok bı sekılde bataga gırdım culsuzum nolcak dıo senınle yoluma devam edememmı dıcen dıo vay anam bunları keske duymasaydım dıo sogutuyosun kendınden resmen adım adım benım almanyada yasama ıhtımalım var kararımı verdım evde kıralamıyorum esyada almıyorum ısıne gelıyosa yarın cvp ver acıklamanı yap dıo
duzgun konusurmusunuz dugunu erkek tarafı yapıyor zaten.herkesın bellı bır zevkı olur ben bunu anlatmaya calıstım ama yazamadıgım ıcın anlatamadım ısteBen bu mobilya fiyatlarından ve arkadaşın lüks kavramından sonra, yapacağı düğünün maliyetini ve kimin üstüne yıkacağını düşünemez oldum.
Beynim yandı
ıkeadan dekoratıf ayna almaktan bahsettimSınavımız var bugün, anlaşılan...
Biz fakirler anlamayız ama, bizim o kadar yüksek standardımız yok...
Ben hiç Ikea'dan lüks mobilya alamadım mesela (yazar burada Ikea'dan mobilya alamadığını değil, lüks mobilya alamadığını belirtmektedir. anlayana)
ne acıdan aklı basında ve haklı acıklarmısın ıyı dusunmedıgım ıcın aydınlanmak ıstıyorumHoşuna gitmeyecek ama ben adamın bu kadar aklı başında bir tip olduğunu hayal edememiştim. Adam haklı. Hayırlısı olsun.
dogru soyluyosun ama begenınce ıste boyle oldu normalde dıretmesem ıyıdı of yaBabana ağlayarak mobilya aldırmak istiyorsun ve evlenip coluga çocuğa karışmayı mi düşünüyorsun?
Bence önce sen büyümeyi dene
Bir de öyle basit demişsin ki 23 bin, 18 bin...
O kadar basit mi gerçekten senin için?
Türkiye'de 'allaha şükür iyi kazaniyorum' diyen bir insanın 6 aylık parası 18 bin!
Çok merak ediyorum, sen ne kadar kazanıyorsun ve sen bu işin neresinde olacaksın?
Bu arada mesajı cevabı İlber Baba versin, izle lütfen kırkbeş saniye zaten
kendımede ondan kızdım ben boyle mantıksız dusunen bırı degılım neden tutturdum ılla o moblya dıye ona uzuluyorum halbukı aynalı mobıılya demesem bal gıbıde butcesı oburunu almaya yetıyodu.dugunu normal yapcaktık ıstedıgımız mobılya olsun dıye kır dugununden vazgectım ama ısteAilenin maddi durumu iyiyse ve seni bu şekilde yetiştirdilerse onlar alsın mobilyayı. Daha iş durumu belli olmayan birisine onca borcu yüklemek?
şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
benı cıddıye alıp tek sen yorum yapmıssın cok tesekkur ederım babam duser dıyo ama dolar artıyo banada pek duser gıbı gelmıo yanımobilya fiyatları düşmez, artar
ama çok pahalıymış, ben israf diyorum
siz zaten sık karar değiştirdiğinizden başka mobilya beğenirsiniz
illa almak istiyorsanız da mağazada bekler, başka ürün beğenirseniz ya da eve sığmazsa aynı mağazadan başka ürün alırsınız
ben aglasamda bı sekılde aldırırım dedım yapıcam demedımYıllarca ne işler yaptım yazmışsın. Ailen hani varlıklı idi neden her işi yaptın pek anlayamadım. Yıllarca her işi yapan bir insan birazcık törpülenmiş olur böyle maymun iştahlı şımarık olmaz.
İnsan mobilya için babasına ağlamayı düşünür mü ya? Son yıllar evlilikler neden bitiyor neden temeli zayıf neden öyle böyle diyorlar ya iş sizin gibilere kaldığı için işte yazık ki ne yazık.
Nişanlının yerinde olsam bu tavrına karşılık alacağım varsa da almam. Yazık babana da ona da. Birazcık alçakgönüllü olun, asil olun.
dogru bu yuzden actım konu zaten bı basıma karar veremedım yapı olrak kararsız bırıyım cunku cok tesekkrler yorumun ı yı geldıO kadar karışık ve uzun yazmışsın ki yarıda kestim okumayı. Evlendikten sonra eşinle senin gelir durumun ne? O borçları ödeyecek olan sizsiniz buna geliriniz yetecek mi? Artı kiracı olacaksın anladigim kadarıyla. Yorganına göre ayağını uzat derim. Yoksa ay sonu geldiğinde o avangard koltuk takımları, şatafatlı konsollar, altın varakli yatak basliklari ne faturalarını ve ev kiranı öder ne de buzdolabını doldurur benden soylemesi
Bence bir kaç gün eşya falan konuşmayın siz de kendi kendinize kalıp sakinleşin. Elbette istekleriniz olabilir. Ama evlilik çok başka birşey. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta. Zor ve zahmetli birşey. Elbette sizin tercihiniz aynı standartta kalmak istiyorsunuz burda sıkıntı yok ama bu hayatta ne olacağı belli olmaz. Siz önce evlilik kavramının içini bi doldurun eş kişisi kimdir ,nedir bu kavramların içini doldurun. Ondan sonra ne istiyorsanız yine isteyin hatta en iyisi en pahalısı olsun yine. O degil aslında bence alt metin. Diyeceksiniz ki ben bunları zaten biliyorum. Hayır işte bunları bilseniz evet istediğiniz olmayınca yine üzülürsünüz ama bir yandan da adamın bin bir türlü emekle kazandığı parayı harcarken kendi isteklerini diretmek yerine ortak bir payda ararsınız. Bir evi yuva yapacaksınız. Zaten yeterince zor birşeyi birde bu eşya kavgalarıyla zorlaştırmayınız. Siz bir düşünün. Biraz zaman geçsin kendinize zaman verin bakalım belki fikirleriniz makul bir çerçeveye evrilir .ne acıdan aklı basında ve haklı acıklarmısın ıyı dusunmedıgım ıcın aydınlanmak ıstıyorum
Madem sabit bir yerde durmayacaksınız düğün bir kere oluyor düğünü istediğiniz gibi yapın . Mobilya da normal bir şeyler beğenip alın.Belki de yurtdışına yerleşirseniz burdaki en pahalı mobilyayı da alsanız götüremeyeceksiniz oraya. O kadar pahalı mobilya alırsanız hepsi başınıza dert olacak ileride yurtdışına taşınma ihtimaline karşılık.mobilya sonradan da alınır ama düğün bir kere oluyor. İstediğim mobilyaları almak için kır düğününden vazgeçtim yazmışsın onun için söyledim bunu.rahatsızlıgımdan dolayı calısamıyorum ama bı ev kırası bıkaç aya bızımkıler verıcek ev gecımı ıcın nısanlımda 6.300 alıyor
adını hatırlıcam sımdı kaydedıyorum suan canım cok sıkkın telden atamadım ama yarın yapıp sana atıcam burdan cok tesekkurler benı anladıgın ıcın cok guzel yazmıssın kırmadan ıncıtmeden allah razı olsun benım canım sıkkında ondan yazamadım zatenBenim evim avangarde, yatak odam ve salonum,lake,kırık beyaz ve varaklı. Ama 3+1de oldugum icin oturma odasi yaptim
Eşin haklı rahat rahat oturamaz salonda,bizim evimize gelen misafirler bile salonumda oturmak istemiyor. Esim de trump i ağırlayacakmısız gibi mobilya alirsan oturmazlar tabi diyor. 2+1de oturcak olsanda fark etmez icinde kalmasin al..
Gidip baska model alma madem avangarde seviyorsun sonra pisman olma ihtimalin var
Ayrica bu mobilyalar her eve uyuyor asagi yukari 35 m2 bi salona uyuyor diye biliyorum. Benimde koltugum 2.70 cm mi ne.
Yalniz daha uygun fiyatlar da var internette.
Taşınma olayında hasar gordugu bir gercek benim yatak başlığım falan kırılmıştı ama yaptırdım
Yarin birgun kendi eviniz olursa yaptirirsin mobilya
Ben oyle yapcam yine avangarde olcak kesinlikle,gurgen agaci olabilir.
Avangarde zaten pahalı oluyor
Ben modellere bakabilir miyim foto varsa?
ıns guluncek duruma dusersınde bende senle dalga gecerım.ben alay edılcek bısı demedım.canım sıkkın oldugu ıcın kelımelerı secemedım sadece o kadar.Valla uzun diye okumayan derdine yansın. O mobilyaları dünyalara değişmem, babam satmayıp bi taraflarına mı sokacaklar dedi, ağlasam babama aldırırım, avangard salon takımı alıp oturmak için çek yat atıcam ne ararsan var konuda. Gece gece neşemi yerime getirdi
gorunusu cok hos o nedenle en basta mobılya bakmazdan once bende boyle rahat normal bısıler begenmıstım ama sonra gorunce cok sevdım heves ettım ama o kadar pahalı degıldı modalıfe fıyatına avangardlardı nısanlımda cok begenmıstı ama bısıler oldu bı suru sımdı kavgalıyız bakalım aksam konuscaz yarın nolcak2018 bitecek hala yeni evlenenler avangart mobilya bakıyor.
Yapmayın etmeyin.
3 sene önce pembe country akımı vardı, herkes yana yana griye geçti şimdi.
O evde insan yaşayacak şeklinde mobilyalar alın.
burda senın gıbı bana mantıklı guzel cevap verenler sayesınde kendıme geldım ve cıdden bısılerın farkına vardım bana yazamamıssın dıyolarda yazamıyorum napım ozur dılerım hersketen ama ınsanlar soylenenlerı alaya almaya cok meraklı belkı anlatmak ıstedıgımı ıyı anlatamadım sacmaladım ama kotu nıyetım yoktu.ben sımarık bırıde degılımdır normalde o kadar pahalı bısı begenmemıstım zaten.aama dergıden fotograflardan ordan burdan bakınca zevkım degıstı bı tablo bı ayna boyle seylerle evımı dekor ettırmek ıstıyorum mesela dedımkı duvar sımlı olsa bı tarafı aksam dedıkı ooo sende herseyın en ıyısını ıstıyosun butcem bu kadar paylastım senle dıyorum bu paylasmak degıl dıretmek dıyo ya offfBence bir kaç gün eşya falan konuşmayın siz de kendi kendinize kalıp sakinleşin. Elbette istekleriniz olabilir. Ama evlilik çok başka birşey. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta. Zor ve zahmetli birşey. Elbette sizin tercihiniz aynı standartta kalmak istiyorsunuz burda sıkıntı yok ama bu hayatta ne olacağı belli olmaz. Siz önce evlilik kavramının içini bi doldurun eş kişisi kimdir ,nedir bu kavramların içini doldurun. Ondan sonra ne istiyorsanız yine isteyin hatta en iyisi en pahalısı olsun yine. O degil aslında bence alt metin. Diyeceksiniz ki ben bunları zaten biliyorum. Hayır işte bunları bilseniz evet istediğiniz olmayınca yine üzülürsünüz ama bir yandan da adamın bin bir türlü emekle kazandığı parayı harcarken kendi isteklerini diretmek yerine ortak bir payda ararsınız. Bir evi yuva yapacaksınız. Zaten yeterince zor birşeyi birde bu eşya kavgalarıyla zorlaştırmayınız. Siz bir düşünün. Biraz zaman geçsin kendinize zaman verin bakalım belki fikirleriniz makul bir çerçeveye evrilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?