evleneceğiniz erkeğin geçmişinde yaşadığı şeyleri affeder misiniz?

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
Merhaba kızlar
Ben bekar biri olarak şunu sormak istiyorum. Evlenmeyi planladığınız erkeğin kirli çamaşırlaı prtaya çıktığında ne yaptınız? Hepsini affettinmiz mi? Geçmiş maceralar, hatalar vs. Şu an böyle bir durumum yok ama bazı taliplerimin geçmişi sıkıntılı olabiliyor. Merak ediyorum siz nasıl davrandınız?

böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım.
buraya da yazıyım oraya yazdığımı..

eski ilişkileri beni alakadar etmez..
ama geçmişindeki kirli çamaşırlardan kasıt; bağımlılık yapıcı madde kullanımı, yüz kızartıcı suçlar ya da hırsızlık gibi şeyle se tabi ki de bunlar benim için önemlidir.
yani affedip affetmemek değil ama geçmişinde bu tarz şeyle yaşamış insana ben güvenip de aynı hayatı paylaşamam..

Vallaha kirli camasirlarin kirlilgine baglidir bu...

Mayfa babaligi yapmis bir adamla gelecekte pek saglikli bir evlilik sürülmez herhalde.

tipik erkek hataları. çok fazla yaşanmışlık olabilir mesela. Bır daha yapmıycam gençtim gibi mazeretler ne kadar geçerli?

kadının geçmişi erkeğin geleceği demişler
erkek yani bence önemsiz

Hata bana karşı işlenmediğine göre affedecek mercii ben değilimdir.
Ama ne demek istediğini anladım, erkeklerin bu günleriyle bile bu kadar meşgulken bide geçmişlerine kafa yormamak lazım

kirli çamaşırlar derken,birlikteliklerinden mi bahsediyorsunuz???
her erkeğin bekarlığında yaşamış olduğu birliktelikler vardır,yok derse
inanmayın sakın...bu ilişkiler evliliğinizi etkilememeli bence,
yaşanmış ve bitmiştir,,tabi ilişkinin boyutu çok önemli,yani ortada kalmış
çocuk olmadığı sürece geçmişine de sünger çektiği sürece,
ve siz de ona inandığınız sürece sorun yok diye düşünüyorum...
sevgiler...

geçmiş geçmişte kalmış tabi ama yine de tedirgin oluyor insan. o kadar yaşanmışlık sonrası kadir kıymet bilir mi? ben fazla muhafazakarım galiba zor kabulleniyorum böyle durumları. çok kalabalık geçmiş ürkütüyor.

tipik erkek hatalarından kastın geçmişte yaşadığı ilişkiler,çok fazla ilişki yaşamış olması gibi şeylerse benim için önem taşımaz.
geçmiş geçmiştir ve geçmişte deil şu anda yaşamalıyız.
şu an beni seviyo mu,bana sadık mı,bana değer veriyo mu ona bakarım ben.

bazı şeyler vardır ki,ne kadar pişman olsanız
ah vah etseniz geri dönüşü olmaz
olan olmuştur.
tabi bir de ortada yalan var
yapmadığım dediği şeyleri yaptıysa,sizden sakladığı şeyler varsa
ilişki üzerinde bir kez daha düşünülüneblir

evet geçmiş geçmişte kalmıştır,ancak içimde bir şüphe kalır tabiki bu geçmişin ilişkimize her yönden yansımasından,acaba benle olan ilişkisinde de bu şekilde davranırmı,ya da herhangi bi gölge düşermi ilişkimize diyefisfisfis

şu kadınlar ne kadar ilginç varlıklar...arkadaşlar erkekler sizin geçmişinizde problem varsa bu kadar rahat kabulleniyorlar mı?bizim yetiştirilme tarzımız edebimiz bazı şeyleri kaldırmaz.eşler arasında sır veya gizlilik adı herneyse olmamalı.sağlıklı bir ilişki bunu gerektirir.bazen ufacık şeyleri bile insan kaldıramıyor:1shok::mymeka:
kaldı ki hayatınızdaki en yakınınıza şüpheyle bakmak insanı yer bitirir.(Tabi hiçbir kadın tam teslim olmaz:jeyyar: o ayrı)
ben temizsem temiz biriyle olmalıyım.Ha şunu da ekleyeyim.bekarların kulağına küpe nevindensengözlerimebaksanab Sizin kaliteniz neyse hayat arkadaşınızınkide o oluyor...Ne eksik ne fazla...kaydirigubbakcemile5

çamaşırının kirliliğine bağlı birşey
bazı şeyler vardır ki asla affedilmez
her ne kadar senden önce yaşamış olsada

geçmiş onun geçmişi
gelecekse ikimizin
ilişkileri olduğunu biliyorum ama çok sormadım, sorsam da anlatmazdı zaten
o da bana bilmek istemediğini söyledi
bu kadar, biz böyle mutluyuz işte

İnsanların referansları önemli aslında..sengözlerimebaksanab
Tabii gençliğindeki yaramazlıkları çok da dert değil..
Yeter ki ne yaşamışsa insanca hareketleri olmuş olsun..fisfisfis
Biraz garip bir cümle oldu ama yine ifade zorluğu çekiyorum galiba..

Son düzenleme:
eskiden ne yaşadığı umrumda değil ben tanıdıgımda ve ben hayatına girdikten sonraki davranışları ve yaşadıkları benim için önemli :1closedeyes:
tabii eğer o da aynen benim gibi düşünüyorsa :1closedeyes:

Benden önce yaşadığı şeyler derken; birlikteliklerse kasıt
tabii beni ilgilendirmez. Çünkü kimse doğduğunda şu yaşta, şununla
evleneceğini bilerek yaşamıyor hayatını. Elbette evlenesiye kadar
eğrileri, doğruları hataları olmuş olabilir. Bunlar benim için bağlayıcı değil.
Ama gelecekte bizi etkileyecek, çocuklarıma yansıyacak büyük şeyler olduğunu
hissedersem işte o zaman sorgularım olanları....

ıssız adam gibi çok da abartmasın diyosun yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…