Eğer bahsettiğiniz ;eskiden çok çapkın olması, düzinelerce sevgilisi olması vs. ise, bunlara takılmazdım..
Sizinle evlendiğine göre, geçmişi geçmişte bırakmıştır..
Ama bahsetmek istediğiniz ne bileyim, işten güçten çalışmaktan hoşlanmayan biri olduğu, evine bağlı bir erkek olmadığı ya da sizin tasvip edemeyeceğiniz ölçüde gece hayatı ve buna benzer şeylerse, bunlara dikkat eder, bu konulara göre kararımı verirdim..
aslında bunlar da var ama anlatmak istediğim ilişkiler. Çok fazla cinsel deneyim ya da eşcinsel deneyim mesela, aşk bunları affeder mi?
aslında bunlar da var ama anlatmak istediğim ilişkiler. Çok fazla cinsel deneyim ya da eşcinsel deneyim mesela, aşk bunları affeder mi?
yanlış anlaşılma olmasın şu an hayatımda kimse yok. bahsettiğim durumları yaşamadım çok şükür. ama diyelim ki böyle bir durum oluştu çok seviyor sizi belki siz de seviyorsunuz affedilir mi geride bırakılabilir mi?
yanlış anlaşılma olmasın şu an hayatımda kimse yok. bahsettiğim durumları yaşamadım çok şükür. ama diyelim ki böyle bir durum oluştu çok seviyor sizi belki siz de seviyorsunuz affedilir mi geride bırakılabilir mi?
çok fazla cinsel deneyim derseniz beni alakadar etmez eskisi.
zaten oturup da kaç kişiyle cinsel birliktelik kurdun diye sormam.
ama eşcinsel ilişki yaşayıp da şimdi de bir kadınla evlenmeye karar veren kişi biseksüeldir.
kocamın daha önce bir erkekle olduğu fikrini ben hazmedemem.
hele kocamı başka bir erkekle paylaşabilme ihtimali beni paranoyak yapabilir.
valla aklınıza nerden geldi ileride evlenebileceğiniz erkeğin eşcinsel geçmişi olma ihtimali ilginç valla..
askerlikte ya da ergenlik döneminde eşcinsellik olabiliyor çok da olağandışı değil sayıca azlar belki ama yok değiller
askerlikte ya da ergenlik döneminde eşcinsellik olabiliyor çok da olağandışı değil sayıca azlar belki ama yok değiller
böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım.
buraya da yazıyım oraya yazdığımı..
eski ilişkileri beni alakadar etmez..
ama geçmişindeki kirli çamaşırlardan kasıt; bağımlılık yapıcı madde kullanımı, yüz kızartıcı suçlar ya da hırsızlık gibi şeyle se tabi ki de bunlar benim için önemlidir.
yani affedip affetmemek değil ama geçmişinde bu tarz şeyle yaşamış insana ben güvenip de aynı hayatı paylaşamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?